Rejser til Patalavaca

I Patalavaca på det sydlige Gran Canaria har du gode chancer for at bo med udsigt over det azurblå hav. Denne lille badeby ligger nemlig helt ud til vandet umiddelbart nord for fiskerbyen Arguineguin. Sammenlignet med de større, mere kendte feriebyer her på øens sydøstlige kyst, kan du i Patalavaca nyde en mere rolig atmosfære.

Trods dens beskedne størrelse er der et fornuftigt udvalg af restauranter og nogle enkelte barer i Patalavaca. Det er dog ikke nattelivet, man rejser hertil efter. Men får du i løbet af ferien lyst til en aften i byen, er det dog blot en kort taxitur til Puerto Rico længere oppe ad kysten. Du behøver til gengæld ikke bevæge dig ret langt for at nyde det afslappende strandliv, hvis du rejser til Patalavaca.

Lige nede for byen ligger en fin strand, som er delt i to sektioner af et lille klippefremspring. Her kan du slå dig ned på det mørke sand for at nyde den gavmilde sol eller tage en forfriskende dukkert i Atlanterhavet. Du kan desuden gå blot nogle få hundrede meter op ad kysten til Playa Anfi del Mar. Det er en smuk badestrand med lyst sand importeret fra Bahamas.

Nabobyen Arguineguin, som nu til dags hænger næsten sammen med Patalavaca, kan du gå til ad en af Gran Canarias smukkeste havnepromenader. Langs denne finder du talrige hyggelige spisesteder, hvor du kan slå dig ned og nyde udsigten solnedgangen over havet med din mad. Der er ligeledes gode indkøbsmuligheder inden for kort afstand. Det ugentlige marked (tirsdag) tiltrækker både lokale og turister fra et stort opland.

Godt udgangspunkt for eventyr

Selve Patalavaca er en god destination for dig, som drømmer om en afslappende og fredfyldt ferie. Samtidig har du her et fint udgangspunkt for at udforske mere af øen. Der kører jævnligt busser langs kysten, hvis du vil besøge for eksempel Maspalomas og Playa del Inglés. Der er flere steder at stå af undervejs ved gode strande. Det kan dog være en fordel at leje en bil til rejsen. Så kan du følge dit eget tempo og lave udflugter til steder, som der ikke er offentlig transport til.

Det er ikke kun på oppe på land, at der venter mange oplevelser på en rejse til Patalavaca. Havet omkring Gran Canaria er rigt på liv, og fra nærliggende Puerto Rico kan du tage på guidede bådture ud for at møde delfiner og andre hvaler.

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Patalavaca