Rejsetips til Playa del Inglés

Playa del Ingles på ferieøen Gran Canaria venter med en dejlig strand og en livlig atmosfære, der tiltrækker alle typer af gæster. Her finder du moderne hoteller med et bredt udvalg af hotelværelser og lejligheder i alle kategorier. Så uanset om du er interesseret i afslapning på stranden, shopping eller natteliv, har Playa del Inglés noget for dig.

Langs hovedgaden Avenida de Tirajana i Playa del Inglés ligger butikker, restauranter og caféer.Hvis du vil kan du udforske flere andre shoppingområder, herunder shoppingcentrene Kasbah og Metro. Her kan du købe souvenirs, tøj og lokale produkter. Her findes også apoteker, og butikker hvor du kan købe kosmetik, solcreme og lignende.

Nyd solen, sandet og vandet på Playa del Inglés' lange, velholdte og brede strand. Her kan du slikke sol, svømme i det klare Atlanterhav eller prøve f.eks windsurfing.  Faktisk kan du gå langs stranden i Playa del Ingles hele vejen til de imponerende sandklitter i Maspalomas og videre til Meloneras. Det er en herlig tur, som alt i alt vil tage dig mellem 1,5 og 2 timer, afhængig af tempo. Du kan stoppe undervejs og køle dig ned i vandet, og få noget at spise eller drikke på de strandbarer, du finder langs den fantastiske strand. 

Familier på ferie vil have mange aktivitetsmuligheder i området. Man kan ride på hest langs stranden, sejle en tur på havet for at kigge efter delfiner - eller hvad med at bruge en dag i Palmitos Park, en zoologisk og botanisk have, hvor du kan se masser af flotte dyr og fugle. Hvis du virkelig vil have en dag med sjov og spænding, kan et besøg i vandparkerne Aqualand Maspalomas eller Aquasur anbefales til alle små og store vandhunde.

For golfspillere Dunas de Maspalomas Golf Course et godt sted at spille 18 huller, med udsigt over havet og de fantastiske klitter i Maspalomas.

Når du er på Gran Canaria, er det er god idé at tage ture til andre dele af øen, som Puerto de Mogán eller hovedstaden Las Palmas. Opdag den charme, andre dele af øen har, tag på storbyferie i Las Palmas og hold pause undervejs ved en spændende restaurant.

Solen og det gode vejr på Gran Canaria, de smukke omgivelser og øens kendte gæstfrihed gør din ferie i Playa del Ingles til en god oplevelse.

Velkommen til Playa del Ingles med Escapeaway! Hos os kan du skræddersy din rejse, lige som du vil have den. Vi finder den bedste og billigste flybillet til dig - og desuden kan du vælge mellem vores udvalgte hoteller i Playa del Ingles.

Vi anbefaler også at leje en bil - det gør dine ferie bedre, nemmere og sjovere.

>>> Se alle hoteller og lejligheder i Playa del Ingles

>>> Læs mere om Gran Canaria

>>> Læs mere om De Kanariske Øer

>>> Læs mere om hovedstaden Las Palmas 

>>> Læs mere om Maspalomas

>>> Læs mere om Meloneras

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Playa del Ingles

Populære hoteller i Playa del Ingles

Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Playa del Ingles
8,8
Meget godt
1620 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 32 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.5 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Playa del Ingles
8,7
Meget godt
2628 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 32 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.8 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Playa del Ingles
8,9
Meget godt
1547 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 32 km
  • Nærmeste strand: ca. 300 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Playa del Ingles?

7,4
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 31 anmeldelser