Rejser til Playa Taurito

En luksuriøs vibe gennemstrømmer dette smukke resort ved havet på Gran Canaria, og her kan du være sikker på, at din ferie vil være fyldt med underholdning, skønne udsigter og det søde kyst-liv. For uanset, om du rejser med familien, alene eller skal på en romantisk ferie med din partner, så har dette hjørne af Gran Canaria en masse at byde på. Afslapning, forkælelse, dage tilbragt med at lade dig gennemvarme af solens stråler og at læse en god bog ved poolen kan nævnes i flæng.

Udover ro, fred og luksus er der meget at hente ved at rejse på ferie til Playa Taurito. Byen kan fremvise et godt udvalg af atmosfærefyldte restauranter, livlige barer og butikker i høj kvalitet. Derudover kan du også regne med action og eventyr, for fra Playa Taurito kan du nemt udforske nogle af de mest vidunderlige, kystnære gemmesteder i Spanien.

En perfekt ferie i Playa Taurito handler selvfølgelig først og fremmest om at slikke sol. Og det har du rig mulighed for på eksempelvis Mogan Princess & Beach Club, hvor du hver dag kan nyde en smuk havudsigt og den korte gåafstand til stranden. På samme vis er Paradise Lago Taurito et resort, der får det bedste ud af områdets naturlige skønhed, parret med faciliteter i topklasse, hvor fokus er på afslapning og underholdning. 

Hvorfor skal du rejse til Playa Taurito?

Er du i gang med at planlægge din ferie til Gran Canaria, men har brug for lidt inspiration? Tjek vores hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om alle de skønne byer, resorter, strande, naturparker, forlystelsesparker og meget andet, der venter på dig på vulkanøen. 

Gran Canaria har rigtigt meget forskelligt at byde på - mere end de fleste måske tror - men en ting går igen næsten alle steder på øens kyster, og det er, at det søde liv på stranden er i centrum. Øen er synonym med vidunderlige strande og gode forhold for dig, der har lyst til at surfe eller prøve andre former for vandsport. Playa Taurito adskiller sig bestemt ikke fra denne generelle tendens, og uanset, om du bare vil geare helt ned i din liggestol eller prøve kræfter med bølgerne på et suftbræt, har denne juvel af en kystpå noget, der vil tiltale dig. Det er blødt sand og glitrende havvand, der definerer dette lækre getaway på øens sydkyst - og det gælder ikke kun for Playa Taurito, men også for nabobyerne Puerto Rico og Puerto Mogan

Hvis det ikke lige er dig at sidde stille på sandet, hvor blødt og lækkert, det end er, så behøver du ikke at frygte, at du kommer til at mangle noget at lave. Fiskeri, jet-ski, dykning, snorkling og et utal af muligheder for at komme ud at sejle sikrer, at du kan forvente masser af action i løbet af din ferie i Playa Taurito. Med andre ord er resortet også perfekt for familier med energiske børn, både de større og de mindre af slagsen, som i ny og næ skal aktiveres, når de er blevet trætte af at se dig ligge og dase på stranden! 

>> Se flere rejser til Gran Canaria

>> Luksusferie på Gran Canaria

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Playa Taurito