Rejser til Puerto Rico

Kan det blive mere solrigt end det er på Gran Canaria generelt? Ja, faktisk. Puerto Rico er vulkanøens mest solrige kystby, og her kommer du i perfekt feriestemning, når du ligger på de fantastiske sandstrande og kigger ud over det glitrende, blå hav. Læg dertil, at Puerto Rico har et pulserende natteliv og en smuk havn, og du er så godt som sikker på at komme til at nyde dine dage her og aftener her. Moderne hoteller, internationale shopping-outlets og et enormt udvalg af lækre restauranter ligger hugget ind i storslåede, vulkaniske klipper, og det samme gør barer og natklubber, der bare venter på at blive udforsket.

Der er ligeså meget at nyde ved en ferie i Puerto Rico om dagen som der er om natten, og den dejlige havnefront er den ideelle ramme om lange gåture i solen, hvor du i ny og næ stopper og kigger på butikkerne, der sælger lokalt fremstillet håndværk, sætter dig på en restaurant med havudsigt og smager på de friske lækkerier fra havet eller på en udendørs terrasse med et koldt glas hvidvin. Strande og steder, der er velegnede til at svømme og dyrke vandsport er der også masser af, så tøv ikke med at rejse herned til Gran Canarias sydvestlige hjørne og få en skøn ferie!

Velkommen til Spanien med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Puerto Rico og andre rejsemål på Gran Canaria hvor du bor på håndplukkede hoteller og ferieboliger på din rejse. Du kan læse mere om de forskellige typer af hoteller du finder i programemt og få inspiration til din ferie i vores rejsetemaer.

>> Flere hoteller på Gran Canaria

 

 

Hoteller i Puerto Rico

Populære hoteller i Puerto Rico

Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Puerto Rico
  • Nærmeste strand: ca. 700 m
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi
Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Puerto Rico
  • Nærmeste lufthavn: 49 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Pool
Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Puerto Rico
  • Nærmeste lufthavn: 48 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Pool

Information og Fakta

Skal du rejse til Puerto Rico på ferie har jeg her samlet en mini rejseguide med informationer og fakta om rejsemålet. På vores blog kan du finde mere inspiration til din ferie, her skriver vi om destinationer på øen f.eks. Maspalomas, Playa del InglesSan Agustin og naturligvis også om Puerto Rico for blot at nævne et par stykker. Du kan læse om erfaringer fra egne rejser til denen del af Spanien og om emner som f.eks. aktiviteter på øen, om vejret når du rejser, den lokale mad og vin, om kulturen og historien, naturen og de mange strande, de største seværdigheder, få tips til udflugter og meget mere...

De største attraktioner i Puerto Rico på Gran Canaria

Der er virkelig et enormt udvalg af sjove aktiviteter, du kan kaste dig over på din ferie i Puerto Rico på Gran Canaria - og det er uanset, om du befinder dig bedst på land eller vand.

Tag på en sejltur med en catamaran og oplev delfiner, tag for dig af godterne på en fiskerestaurant på Puerto Escalas marina eller slap af til en udendørs filmfremvisning under stjernehimlen i biografen Moonlight Cinema, som er Europas eneste udendørs biograf, der viser forestillinger hele året rundt. Hvis du elsker at blive forkælet, så prøv thassaloterapi, som er en ældgammel afslapningsmetode, og lad din krop og dit sind få ro i saltvandspools og spas og med kyndige kropsmassager. Gå en tur på den solrige havn og udforsk udvalget af butikker og barer, eller hop på en mountainbike og kør en fantastisk tur på en af de mange naturskønne ruter. Hvordan din ferie i Puerto Rico skal afholdes, er helt op til dig. 

Strande med sol, sol og atter sol

Puerto Rico er kendt som det mest solrige feriested på Gran Canaria, og som alle, der kender lidt til denne smukke ø ved, siger det ikke så lidt. Byens beliggenhed på øens sydvestlige hjørne gør, at den har ekstra mange solskinstimer. Her er et stort udvalg af strande, men især to er værd at fremhæve: Amadores-stranden, som har blåt flag, og er lige under en km. lang. Den er det perfekte sted at slappe af og lege i sandet, men den er også populær blandt vandsportsudøvere. Du kan f.eks. prøve parasejlads og havkajak. Puerto Rico Strand er tættere på byens centrum og alle de barer og restauranter, der ligger der. Den har også to offentlige pools og smukke, skyggefulde haver. 

Maden og drikke

Lad din gane og tunge frydes over alle de lækre retter, der serveres på Puerto Ricos restauranter. Der er noget for enhver smag på menuerne, både lokale specialiteter og internationale retter. Selv de mest kræsne vil finde noget, der behager dem i dette paradis af mad og drikke. Ved Amadores Strand finder du barer og spisesteder ved vandet, og i den sammenhæng kan Amadores Beach Club fremhæves, da den har en meget stemningsfuld beliggenhed. Havnen har et par overraskelser i ærmet, når det gælder mad og drikke, f.eks. Taj Palace Puerto Rico, som serverer noget af det lækreste indiske mad, du kan finde på Gran Canaria. Et stort udvalg af fisk og skaldyr spiller hovedrollen på menuerne i Puerto Escala, og du er aldrig langt fra en stol i solen, hvor du kan læne dig tilbage mens du nyder en kold øl eller et glas kold hvidvin. 

Nattelivet i Puerto Rico 

Her leves livet virkelig for alvor, efter solen er gået ned, og det meste af Puerto Ricos natteliv er centreret omkring shoppingcentret.

Her finder du barer og natklubber, hvor du kan feste til ud på de små timer. Hvis du er i humør til noget, der er lidt mere afslappet men ikke mindre sjovt, så tag til Europa Centre, hvor du kan synge kareoke, nyde live underholdning og sippe lækre cocktails. 

Familieferie i Gran Canarias mest solrige by

Udover de familievenlige strande og svømmeområder, byder den lille by på et hav af aktiviteter for alle aldre. Du kan slå dig løs på minigolfbanerne, spille tennis på tennisbanerne eller arkadespil i underholdningsarkaderne. En ting, du ikke bør gå glip af, er en tur til Angry Birds Activity Park, som er et stort hit hos de mindre børn. Her kan de små more sig og bruge deres kroppe i klatrerammer, gocarts og scooter-områder, ligesom der er mini-fodboldbaner og udspændte kabler til leg og sport. Som forælder kan du slappe af i den skyggefulde bar, hvor der også sælges mad. Et sted, der er perfekt til de lidt større børn er Lago Taurito-vandparken, og Sioux City-parken med Wild West-tema ligger kun en kort køretur udenfor Puerto Rico. 

Romantisk parferie

Amadores-stranden kan løst oversættes til 'de elskendes strand', og allerede her får du en idé om, hvor smukt og charmerende der er på denne hestesko-formede strækning sand. Bagtæppet består af pittoreske barer og restauranter, der egner sig perfekt til en romantisk eftermiddag eller aften. Puerto Rico vender som tidligere nævnt mod sydvest, og takket være denne skønne beliggenhed er solnedgangene her ekstra vidunderlige. Er der nogen bedre måde at starte en romantisk aften end med en cocktail i tusmørket, mens du kigger ud over havnen og nyder solnedgangens betagende farver og nuancer? 

Aktiv ferie

Du behøver skam ikke at nøjes med at slappe af, når du holder ferie i Puerto Rico. Der er en del forretninger, der udlejer mountainbikes og tilbyder guidede ture ind på øen langs med ruter, som findes på alle niveauer, lige fra begynder til dig, der er prof til at cykle off road.

Lær at surfe nær Bahia Feliz, tag på fisketur efter tun, sværdfisk og barracudaer (store, geddelignende rovfisk) eller lad dig fyre afsted fra en båd, mens du er sikkert bundet op i en gigantisk faldskærm og flyv rundt i havnen. 

Kulturlivet 

I løbet af din ferie i Puerto Rico har du rig mulighed for at udforske den ældgamle, kanariske kultur. Byen er en smeltedigel af afrikanske, spanske og caribbiske indflydelser, som stadig gør sig gældende i det daglige liv.

Den søvnige fiskerlandsby Arguineguin har knap så mange turister som populære Puerto Rico, og her kan du bedre få et glimt af det almindelige, lokale liv, der leves på Gran Canaria. Besøg gerne landsbyen på en tirsdag, hvor et lokalt marked afholdes. Her kan du købe lokale delikatesser og lokalt fremstillet kunst og håndværk. Hvis du er klar til at hoppe direkte ud i en intens oplevelse af økulturen, så tag den korte tur til hovedstaden Las Palmas, når karnevallet afholdes i enten februar eller marts (det varierer fra år til år). Det bliver uforglemmeligt, og du kommer til at kunne nyde synet af fantastiske parader og lyden af masser af musik. Gaderne er fyldt med dans og folk iført farverige, skøre kostumer - en sand fejring af den gamle kulturarv og traditionerne på Gran Canaria. 

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hvad siger gæsterne i Puerto Rico?

8,7
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 19 anmeldelser