Melia Tamarindos

Spanien, Gran Canaria, San Agustin

Officiel kategori

Escapeaways vurdering

2791 anmeldelser
Marie Burheim
Udvalgt af
Marie Burheim

Hvis du vil bo godt på et dejligt hotel i en stor grøn have og lige ud til stranden, så er det 5-stjernede hotel Melia Tamarindos et godt bud.  Der er flere pools, børnepool, børneklub, Spa, wellness, sportsfaciliteter samt mange aktiviteter og underholdning både for store og små. Atmosfæren er god, og du har mulighed for at vælge mellem ophold med morgenmad, halvpension og All Inclusive.

Hotel Melia Tamarindos er et dejligt hotel, som sidst er renoveret i 2016. Det ligger i en stor grøn have lige ud til stranden og havet i San Agustin. Her finder du bl.a. hotellets to swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet og der er naturligvis også en lille børnepool, som ligger i et roligt område i haven samt en legeplads til de mindste.  Du kan nyde tilværelsen på en behagelig solseng og under en skyggende parasol sammen med en forfriskning fra poolbaren. I højsæsonen kan du og dine børn også deltage i forskellige aktiviteter, bl.a. en miniklub for børn i højsæsonen, og om aftenen er der forskellige former for underholdning.

Du kan nyde din frokost i restauranten ved poolen, og derudover har hotellet også et buffetrestaurant med både inden- og udendørsservering, hvor morgenmad og middag serveres. Til middagen forventes det at du er omklædt, hvilket vil sige lange bukser til mænd. Hvis ferien skal være ekstra bekvem, kan du vælge at bestille ophold med All Inclusive. Der er flere forskellige sportsfaciliteter, bl.a. tennis og minigolf men også et fitnessrum, og vil du forkæle dig selv, er der både en Spa og et Wellnesscenter.

Derfor skal du vælge Melia Tamarindos

• Hvis du gerne vil bo godt lige ved stranden i San Agustin
• Fordi der er mange aktiviteter for børn
• Hvis du gerne vil spise en god buffet på hotellet
• Her er et rigtig hyggeligt poolområde
• Der er en dejlig stor have m. bl.a. tennis
 

Godt at vide

Der arrangeres flere aktiviteter og underholdning i løbet af dagen og i aftentimerne. Aktiviteterne ledsages iblandt af musik, og du må derfor være indstillet på en vis støj i den forbindelse. Da hotellet ligger i et populært ferieområde, må du være forberedt på, at støj kan forekomme. Du skal være opmærksom på, at hotellet kræver omklædning til middagen. Der er en del niveauforskelle på hotellets område, så det er en fordel at være godt gående.

Kort og afstande

Nærmeste strand (Playa de San Agustin): 150 m
Nærmeste by (Playa del Ingles): 5 km
Nærmeste lufthavn (Las Palmas): 26 km
 

Hotellet har 279 pænt og smagfuldt indrettede værelser i forskellige størrelser og kategorier. Stort set alle værelser har balkon og der er aircondition, satellit TV, minibar, værdiboks samt badeværelse med toilet, badekar eller bruser samt hårtørrer.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Melia Tamarindos:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • Mulighed for All Inclusive
 • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Retamas,3
35100 San Agustin

Koordinater

Latitude: 27.7707
Longitude: -15.5429

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet.