Hideaways og boutique-hoteller i Spanien

Hideaways er vores tilbud til dig, der er kræsen og godt kan lide, at der er kælet for detaljerne, uden at det behøver at være luksus. Et Hideaways-hotel i Spanien lever op til en række skrappe krav fra os, fx. et begrænset antal værelser, ekstra god beliggenhed og frem for alt masser af atmosfære og charme. Book et hideaway eller et boutique-hotel i Spanien når ferien skal have et ekstra krydderi.





Hvad er et hideaway?

Er du livsnyder? Er en seng ikke bare for at have noget praktisk at sove i, når du er på ferie? Så kan et hideaway i Spanien være noget for dig. Ligesom resten af udvalget, som du finder hos Escapeaway, så er samtlige hoteller, villaer og ferielejligheder nøje udvalgt – et hideaway er blot særligt og ekstra nænsomt håndplukket.

Udover at et hideaway ofte er et charmerende og mindre hotel, der er meget værdsat af sine (stam)gæster, så adskiller det sig også fra andre gode steder ved, at det har sin egen 'personlighed'. F.eks. at det er familiedrevet, eller at beliggenheden er helt i særklasse – det kan også være noget helt tredje, fjerde eller femte – f.eks. et boutique hotel. Ikke to hideaways er ens, men de har det til fælles, at de har noget unikt at tilbyde.

Bestil et Hideaways-hotel for sig selv eller book en pakkerejse inkl. fly til attraktive priser online her på siden, hvor du samtidig får trygheden i form af rejsegaranti og pakkerejselov. Varmt velkommen!

Hideaways i Spanien

 • Gæstebedømmelser 8,8
  Mallorca
  78 hoteller
  Mallorca var i mange år mest berømt i Danmark for at være indbegrebet af charterferie, men dette har ændret sig i takt med, at danskerne har fundet ud af, hvad øen egentlig byder på, når man drejer væk fra masseturismens store veje. Øen er blandt ... andet i besiddelse af en enestående natur, fantastiske strande, et lækkert middelhavskøkken og en charmerende og smuk hovedby i Palma de Mallorca. Læs mere
 • Gæstebedømmelser 9,1
  Andalusien
  41 hoteller
  Andalusien, Spaniens sydligste region, emmer af alt det “gamle Spanien” og har nogle af landets mest historisk og kulturelt betydningsfulde byer, såsom Sevilla - regionens hovedstad - Granada og Córdoba. Det er også her, du finder Spaniens mest ... varierede og mangfoldige natur, der spænder fra ørken over snedækkede bjergtinder til nogle af Spaniens bedste strande. Desuden er det her, du kan finde et af landets rigeste udbud af tapas og opleve den berømte flamenco i byer som Cádiz, Sevilla og Granada. Læs mere
 • Gæstebedømmelser 8,7
  Catalonien
  37 hoteller
  Catalonien er Catalonien, og meget sig selv. Især hvis du spørger en Catalonier. Regionen er mest berømt for hovedbyen Barcalona men kan byde på meget mere i de omkringliggende regioner, her finder du strande, historie, bjerge og stor natur.
 • Gæstebedømmelser 8,3
  De Kanariske Øer
  21 hoteller
  De Kanariske Øer er velsignet med et solrigt klima året rundt, som du kan nyde på en perlerække af smukke strande. Øgruppen består af syv unikke destinationer, som har noget for alle. Uanset om du drømmer om en badeferie eller en ferie med aktive ... oplevelser. Læs mere
 • Gæstebedømmelser 9,2
  Barcelona
  12 hoteller
  La Sagrada Familia er Barcelonas spektakulære vartegn, men bare én af de mange seværdigheder, som venter dig i denne attraktive storby på Spaniens nordøstlige kyst. Udover museer og arkitektur er Barcelona også kendt for sit restaurantliv og ... skønne strande. Læs mere
 • Gæstebedømmelser 8,8
  Tenerife
  9 hoteller
  Siden 1950’erne har Tenerife været en yndet feriedestination, Tenerife tilbyder noget for enhver smag: lange smukke strande, 42 naturbeskyttede områder, Spaniens højeste punkt vulkanen ”Teide”, delikat gastronomi og meget mere.