Hoteller i Spanien

Spanien er en evigt gylden rejsedestination, med høj solsikkerhed, lave priser og hundredevis af lækre strande. Hvad enten du er til solferie, storbyer eller vulkanøer, så finder du nemt et hotel i Spanien med Escapeaway.

Hos Escapeaway finder du fx. håndplukkede hoteller på flere af de populære rejsemål i Spanien som f.eks. Mallorca, i Andalusien og på Gran Canaria. Et hotel hos Escapeaway skal leve op til flere krav for at komme med i programmet, men de vigtigste er at vi selv ønsker at holde ferie på stedet og at prisen på hotellet hænger sammen med kvaliteten. Alle hoteller i Spanien, og på alle andre rejsemål, har vi selv besøgt, og du finder derfor en meget omfattende, og personlig beskrivelse af alle hotellerne her på hjemmesiden.

Nyd gæstfriheden

Uanset hvor du finder dit hotel i Spanien, vil du bemærke, at det lokale liv foregår udendørs på gader og pladser. Og hvis du involverer dig blot en smule i spaniernes liv, vil du hurtigt opleve de lokales åbenhed og gæstfrihed. Kommer man forbi et sted, hvor der holdes en lille uformel fest, er det ikke ualmindeligt, at man bliver trukket indenfor og bliver budt på både mad, drikke, dans og musik.

Hvordan vil du bo på din ferie

Der er mange forskellige typer af hoteller i Spanien, og før du vælger, skal du tænke over, hvilken form for ferie, der passer til dig og din familie. Hos Escapeaway finder du kun ferieboliger i form af mindre hoteller eller ferielejligheder.

Hotel

Det er let at leje sig ind på et hotel med halv- eller helpension, og denne form for feriebolig er perfekt, hvis du går efter nogle bestemte, konkrete oplevelser, så du ikke vil spilde tiden på at skulle planlægge de praktiske ting selv. Hvis I bestiller i god tid, kan I ofte få værelser, som ligger ved siden af hinanden, så familien kan holdes samlet.

Ferielejlighed

Hvis I gerne vil nyde godt af de friske og billige fødevarer på de mange lokale markeder, er det en fordel at have en lejlighed med et godt køkken. I kan enten leje af en privat eller gennem et udlejningsbureau. Nogle ferielejligheder ligger i egentlige komplekser, der udelukkende rummer ferieboliger, og som har gode fælles faciliteter. Andre er egentlige hotellejligheder, hvor der også er adgang til morgenmad og restaurant, hvis man ønsker det.

>> Læs mere om ferielejligheder her

Feriebolig i byen eller på landet

Det er muligt at leje huse i alle størrelser enten i byerne eller på landet. Et feriehus i én af byerne vil ofte være placeret i et lukket, indhegnet område, hvor man kun har adgang gennem en aflåst port. I de rigeste områder er sådan en urbanisacion ofte bevogtet af en portner. Det giver en god tryghed. I den enkelte urbanisering finder man ofte gode fællesfaciliteter.

På landet lejer man ofte et fritliggende hus. Det kan være et gammelt hus, som er frisket op med nye faciliteter og pool, eller det kan være et helt nybygget hus med udsigt over bjerge, dale, sletter eller hav – afhængig af hvor i Spanien, man finder sin feriebolig.

>> Læs mere om ferieboliger i Spanien her

Håndplukkede hoteller i Spanien med Escapeaway

Her på siden har vi skrevet om håndplukkede ferieboliger i Spanien og på rejsemål i Spanien, men du finder også et stort og spændende udvalg af ferieboliger i andre lande f.eks Italien, Grækenland, på Malta og i Portugal. Uanset hvor du vælger at rejse til med Escapeaway, kan du være sikker på at vi selv ville holde ferie på stedet, og det er det bedste "garantistempel" vi kan give vores hoteller!

>> Se alle ferieboliger hos Escapeaway
>> Læs om all inclusive-hoteller på Mallorca her

>> Læs mere om hoteller