Rejser til Puig d'en Valls

Puig d'en Valls ligger blot omkring en kilometer fra havnen i Ibiza by. Sammenlignet med øens hovedby, der er kendt for sit pulserende natteliv, er der mere fredeligt i Puig d'en Valls og lidt billigere priser. Den lille by består mest af beboelse og har karakter af en rolig forstad til Ibiza by. En rejse til Puig d'en Valls giver dig da også et godt udgangspunkt for at nyde tilbuddene i øens hovedstad eller for ture til de sydlige og vestlige strande.

På toppen af den bakke, som Puig d'en Valls er opkaldt efter, står en smuk vindmølle fra slutningen af 1700-tallet. Den er én af blot fire traditionelle møller på Ibiza, som stadig er fuldt funktionsdygtige. Den var i drift helt frem til midten af forrige århundrede. Møllen er til tider åben for besøgende. Det er dog også værd at gå en tur derop blot for at nyde den flotte udsigt ned over byen og ud mod havet.

Nede i Puig d'en Valls finder du kun en håndfuld barer og spisesteder. Det forholdsvis beskedne udvalg er dog ikke noget problem, da der ved den nærliggende havn og ikke mindst længere inde i Ibiza by findes et væld af caféer, barer og restauranter. Her kan alle kulinariske ønsker opfyldes. Byen har desuden alle de shoppingmuligheder, du kan ønske dig på rejsen.

Indtil 1970'erne bestod Puig den Valls bare af nogle få gårde. Først med opførslen af en kirke opstod der gradvist en egentlig by her. I dag har byen godt 4.000 indbyggere. Den er derfor tilstrækkelig stor til, at have egne supermarkeder, som kan dække de fleste behov, der måtte opstå i løbet af ferien.

Tæt ved kulturliv og flotte badestrande

Når det er sagt, får du ved at rejse til Puig d'en Valls først og fremmest en god komfortabel base for ferien på Ibiza. Her bor du i  fredelige omgivelser på sikker afstand af det berømte natteliv, men kan samtidig nemt udforske hovedbyens kulturliv. Der er meget andet at se og opleve her end berømte natklubber. Den gamle bydel Dalt Vila er med sine velbevarede bygninger utroligt stemningsfuld og indbyder til slentreture. Gå ikke glip af den storslåede katedral og de hyggelige restauranter, som gemmer sig i de charmerende stræder. Her er også talrige småbutikker og kunstgallerier. Det er også værd at lægge vejen forbi det spændende museum og arkæologiske område Museo Puig des Molins.

Det er naturligvis ikke til at komme uden om, at bestiller du en billig rejse til Puig d'en Valls om sommeren, vil øens strande være næsten uimodståelige. En af de nærmeste strande finder du ved Talamancabugten, som ligger lige øst for havnen. Det er en af øens længste strande, som med sit lave vand og fine sand er perfekt til afslapning for hele familien. I højsæsonen er der masser af liv på denne bynære strand, men der er også talrige andre, mindre strande og badevige inden for rækkevidde af Puig d'en Valls. Syd for hovedbyen finder du for eksempel Figueretes eller Playa d'en Bossa, hvor du også finder flere af de mest populære diskoteker.

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Puig d'en Valls