Langtidsrejser til Spanien

Et solrigt klima, smukke landskaber og en fascinerende kulturarv er den helt korte begrundelse for hvorfor Spanien er så populært et rejsemål. En langtidsferie i Spanien er således en favorit for mange, som også nyder de lave priser og den lækre mad. Book din langtidsrejse til Spanien med Escapeaway i dag!

Et væld af destinationer hvor du kan kombinere dejlige badestrande med fascinerende udflugter, gør Spanien til et oplagt mål for en langtidsrejse. Hos Escapeaway kan du vælge at holde ferie i nøjagtig det antal dage som passer dig bedst, og du kan rejse på langtidsferie i Spanien fra alle lufthavne i Danmark.

Flamenco, tapas og spændende seværdigheder

Det spanske fastland på den iberiske halvø rummer udover de udprægede turistområder også mange små 'hideaways', hvor der venter dig fantastiske og unikke rejseoplevelser. Dertil kommer naturligvis Balearerne og De Kanariske øer, som ligeledes er ideelle steder at undslippe det danske vintervejr på en langtidsferie. En imponerende kulturrigdom betyder, at du på en langtidsferie i Spanien har et væld af spændende udflugtsmuligheder til seværdigheder, hvoraf mange er optaget på UNESCO's liste over verdensarv. Er du i for eksempel i Andalusien er Alhambra næsten et must at besøge. Paladset vidner om maurerne tid i Spanien og er i dag et Europas smukkeste og mest velbevarede eksempler på islamisk arkitektur.

En langtidsferie i Spanien er naturligvis også en enestående mulighed for rigtig at fordybe dig i den charmerende spanske kultur og levevis, som blandt andet inkluderer fantastiske gastronomiske oplevelser. Tager du din golftaske med på ferien, kan du desuden i Spanien spille på nogle af verdens bedste baner i storslåede omgivelser.

Læs mere om langtidsferie i Spanien via disse links:

>> Langtidsrejser til Andalusien
>> Langtidsrejser til Gran Canaria
>> Langtidsrejser til Mallorca
>> Langtidsrejser til Costa del Sol

Få rabatter på en langtidsferie i Spanien

En langtidsferie i Spanien er en oplagt mulighed for at tage en tiltrængt pause fra den danske vinter, og på denne årstid er det ofte muligt at opnå betydelige rabatter på hoteller og ferieboliger. Udover de lavere priser i lavsæsonen vil du desuden i mange tilfælde kunne få ekstra rabat, når du på en langtidsferie bor flere uger på samme hotel. Det er dog også oplagt at benytte den ekstra lange ferie til at bo på flere forskellige hoteller, og på den måde opleve flere områder i Spanien. Se alle Escapeaways rejser til Spanien, eller kontakt os for mere information og få tilsendt et tilbud på en langtidsrejse skræddersyet efter dine ønsker.

>> Læs mere om konceptet langtidsferie her
>> Læs også om kulturrejser til Spanien her

>> Læs mere om langtidsrejser

Kort over Spanien

Populære hoteller i Spanien

Spanien, De Kanariske Øer, Tenerife, Costa Adeje
9,4
Fabelagtigt
891 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 21 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Puerto de Mogan
8,9
Meget godt
354 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 53 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Playa del Ingles
8,8
Meget godt
3609 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 31 km
  • Nærmeste strand: ca. 750 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Sådan booker du langtidsferien online

Spanien er det land som de fleste danskere rejser til på langtidsferie, hvilket skyldes det gode klima på rejsemål som Costa Del Sol ved Malaga, på Mallorca og naturligvis de kanariske øer Tenerife, Lanzarote og Gran Canaria.

Du finder et stort udvalg af langtidsrejser til Spanien i rejse-søgemaskinen, der sammenligner priser på langtidsferie fra alle flyselskaber og hoteller i databasen. Indtast i hvilken periode du ønsker at rejse og vælg tema langtidsferie. Så finder vi hurtigt de bedste priser på håndplukkede hoteller med gode anmeldelser til din langtidsferie i Spanien. Ønsker du at supplere med fly og lejebil kan du vælge mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn. Vi søger så efter de billigste flybilletter fra alle flyselskaber - også lavpris - og kombinerer dem med en god lejebil, mens du bliver sikret af rejsegaranti, så alt er på plads hjemmefra.

Langtidsferie i Spanien er billigt i vinterhalvåret

I vinterhalvåret kan man finde meget gode priser på langtidsferie i Spanien, hvilket skyldes at hoteller ikke har så mange besøgende. Dog er det faktisk en lidt anden situation når det gælder de kanariske øer Tenerife, Lanzarote og Gran Canaria, er vinterhalvåret netop højsæson. Priserne på hoteller og ferieboliger i Spanien har aldrig været billigere og sammen med billige flybilletter fra lavprisflyselskaberne kan du rejse på langtidsrejse i Spanien i 3 uger for under sekstusinde kroner.

>> Læs mere om rejser til Spanien her