Luksusferie i Spanien

Med et af vores hideaways er du garanteret en luksusrejse, hvor intet mangler. Vi har håndplukket en række hoteller, der alle tilbyder lidt mere end det sædvanlige, og hvor du for alvor bliver forkælet på din ferie. En ferie bør netop give mulighed for at gøre alt det, som hverdagen ikke tillader, og med en luksusferie til Spanien er der ingen tvivl om, at du får alt det, du har set frem til. Her hos Escapeaway tester og kontrollerer vi løbende alle vores hoteller, så vi er sikre på, at alt lever op til vores og dine høje standarder. Det er din garanti for en luksusrejse i særklasse.

Drømmer du om sol, varme og tapas i lange baner, er Spanien stedet, hvor du skal tage hen. Spanien er en af danskernes favoritdestinationer, og mange vender år efter år tilbage til det skønne land. Det forstå man godt, når man først selv har været en tur forbi det sydvesteuropæiske land. Hvis du under dit ophold i Spanien gerne vil have en speciel oplevelse, hvor dine behov og ønsker er i centrum, bør du tage et kig på en af vores mange luksusrejser til Spanien. Vi vil næsten garantere, at du finder noget lige efter din smag.

I Spanien får du både pulserende storbyer, små hyggelige byer langs kysten og luksuriøse øer med lækre sandstrande og krystalklart havvand. Du kan også med fordel vælge at kombinere disse ferieformer og eksempelvis starte din ferie i hovedstaden Madrid, hvor du kommer helt tæt på den spanske historie og kultur, ligesom du får rig mulighed for at smage på det fantastiske spanske køkken. Tag en tur på et af de store markeder og smag på alverdens råvarer, eller gå ud på en af de spanske gourmet-restauranter og få specialiteterne serveret på den helt korrekte, spanske måde. Efter dit visit i Madrid kan du eventuelt sætte kursen mod Mallorca, der er en yderst populær ferieø i Spanien. På Mallorca finder du familievenlige strande, og der er også mulighed for at besøge storbyen Palma, der er Mallorcas største by. Der er altså lidt for enhver smag på Mallorca.

Læs også om rejser til Sydspanien her

Find et luksushotel i Spanien

Hvis du gerne vil på en ægte luksusrejse, har du alle muligheder for dette med en af vores luksusferier her fra Escapeaway. Her finder du kun de bedste af de bedste hoteller, så din ferie kan blive noget ganske særligt og uforglemmeligt. Vægter du således komfort, eksklusivitet og velvære allerhøjest, når du skal på ferie, er det absolut værd at tage et kig på en af vores mange luksusrejser til Spanien.

Når du skal flyve til Spanien, kan du vælge mellem Billund, Aalborg, Aarhus, København og Hamburg som din afgangslufthavn. Det betyder høj fleksibilitet for dig, og du kan således helt selv bestemme, hvad der er mest praktisk for dig. Desuden benytter vi hos Escapeaway rutefly, hvilket højner fleksibiliteten yderligere, idet du får mulighed for at flyve på skæve tidspunkter og rejsedage, hvis det er det, der passer bedst for dig.

Benyt vores søgemaskine til at finde frem til din næste luksusrejse. Du indtaster blot dine ønsker, og så giver søgemaskinen dig en liste over mulige rejser til Spanien. Din rejse sammensættes lige efter dine behov – nemmere bliver det ikke at komme afsted på en luksusferie.

>> Se mere om luksusferie på Mallorca
>> Se mere om luksusferie på Gran Canaria
>> Se mere om luksusferie på Tenerife
>> Se mere om luksusferie i Barcelona

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Spanien

Populære hoteller i Spanien

Spanien, Nordspanien, Catalonien, Barcelona
9,7
Fabelagtigt
580 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 16 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.5 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Nordspanien, Catalonien, Sant Feliu de Guixols
9,3
Fabelagtigt
388 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 32 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Tenerife, Costa Adeje
9,6
Fabelagtigt
591 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 21 km
  • Nærmeste strand: ca. 800 m
  • Pool (evt. sæsonåben)