Iberostar Ciudad Blanca

Spanien, Mallorca, Alcudia

Marie Burheim
Udvalgt af
Marie Burheim

Hvis du hører til dem, der foretrækker at bo i ferielejlighed ud til den dejlige, hvide og meget børnevenlige sandstrand og ikke langt fra centrum og havnen i Alcudia, så er Iberostar Ciudad Blanca måske lige stedet for dig.  Du bor i en dejlig have med palmer, der er et godt stort poolområde og en børnepool i delvis skygge til familiens mindste. Der er masser af aktiviteter både for børn og voksne, og så kan du tilvælge All Inclusive, hvis du foretrækker at spise alle dine måltider på stedet.

Er du en rigtig vandhund, og foretrækker du at tilbringe det meste af din ferie enten på den dejlige hvide sandstrand eller på en solseng i den skønne have med palmer, to store swimmingpools samt en mindre børnepool, ja så er Iberostar Ciudad Blanca et godt valg, både for dig og din familie. Her bor du i lejligheder, som ligger i fem forskellige bygninger i den store have, og du kan selv vælge, om du selv vil lave mad, eller om du foretrækker et ophold med morgenmad, halvpension eller All Inclusive, så lettere bliver det ikke. Der er masser af aktiviteter både for familiens store og små medlemmer, og det meste af sommersæsonen er der hele tre børneklubber i forskellige aldersklasser samt legeplads og legerum, hvor dine børn kan få nye legekammerater.

I sommersæsonen kan du bl.a. deltage i aerobic, vandsport, bueskydning, riffelskydning, bordtennis m.m. Spiller du golf, er der blot 5 km til nærmeste golfbane, og tæt på hotellet er der også mulighed for at spille tennis og leje surfboards og kajakker. Trænger du til at blive forkælet, er der også mulighed for at bestille massage. Om aftenen er der underholdning både for børn og voksne med levende musik, cabaret og professionelle shows. Hotellet har tre forskellige restauranter at vælge imellem, flere med musik. Der er to barer og en beach club, og så er der også show cooking. Hovedmåltiderne serveres som buffet, og du kan vælge mellem lokale og internationale retter. I nærområdet finder du også et rimeligt udvalg af butikker og restauranter, og der er ikke langt til Alcudias livlige centrum og den charmerende havn. Iberostar Ciudad Blanca er et oplagt valg for dig, der gerne vil på en rigtig badeferie i Alcudia, næste gang du rejser til Mallorca.

Værelser

Hotellet har 307 studios og lejligheder i forskellige størrelser og kategorier. De fleste lejligheder har balkon, og der er udsigt enten mod poolen, haven eller mod byen. Indretningen varierer meget, og selv om alle lejligheder bliver løbende vedligeholdt, er der stor forskel på standarden, og flere er af ældre dato.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Læs mere

Officiel kategori

Escapeaways kategori

1766 anmeldelser

Afstande

Nærmeste strand (Playa de Alcudia): 0 m
Nærmeste by (Puerto de Alcudia): 1,9 km
Nærmeste lufthavn (Palma de Mallorca): 61 km
 

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Iberostar Ciudad Blanca:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Børnepool el. afsnit
 • Elevator
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • Mulighed for All Inclusive

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Juan Carlos I,43
07408 Bahia De Alcudia

Koordinater

Latitude: 39.8325
Longitude: 3.1178

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Anmeldelser på Tripadvisor

Hvis du gerne læse anmeldelser om hotellet fra Tripadvisor, som andre gæster har givet, så kan du læse mere her. Du finder ligeledes tips til, hvad du kan opleve i området. Find mere inspiration til din næste ferie på Escapeaway’ blog.

Lignende hoteller

Spanien, Mallorca, Palma Nova
 • Nærmeste lufthavn: 28 km
 • Nærmeste strand: ca. 300 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Palma Nova
 • Nærmeste lufthavn: 27 km
 • Nærmeste strand: ca. 200 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Playa de Muro - Alcudia
 • Nærmeste lufthavn: 60 km
 • Nærmeste strand: ca. 50 m
 • Pool (evt. sæsonåben)