VIVA Golf

Spanien, Mallorca, Alcudia

Marie Burheim
Udvalgt af
Marie Burheim

VIVA Golf bliver ikke uden grund betragtet som et af de bedste hoteller i Alcudia. Det er et hotel for voksne (over 18 år) med en afslappet og hyggelig atmosfære, som gør, at mange vælger at komme tilbage år efter år. Hotellet ligger lige ud til den dejlige hvide sandstrand, og der er ikke langt til havnen og byens livlige centrum. Du kan nyde tilværelsen i den dejlige pool under palmerne, og så spiser du rigtig godt i hotellets to restauranter.

Bedre beliggenhed er svær at finde. På VIVA Golf bor du i centrum af Port d’Alcudia og lige ud til den skønne hvide sandstrand, som strækker sig hele 10 km mod syd. Den store lystbådehavn ligger blot 5 minutters gang fra hotellet, og der er knap et par kilometer til det hyggelige historiske centrum i selve Alcudia by. VIVA Golf er et såkaldt voksenhotel (over 18 år), hvilket gør, at der er en helt anderledes rolig og afslappet atmosfære i sammenligning med de mange hoteller, som primært henvender sig til børnefamilier. Der er dog fortsat forskellige former for underholdning på hotellet både i løbet af dagen, men også om aftenen, så du bliver ikke snydt for noget.

Den store swimmingpool, som ligger i haven ud mod stranden, er det naturlige samlingspunkt for de fleste. Her kan du nyde tilværelsen på en af de mange solsenge. Melder sulten sig, er der naturligvis en poolbar, som serverer snacks og lette måltider. Hotellets restaurant, som også har udendørs servering, er åben både til morgen og til aften. Her kan du spise en god buffet med varierende temaer, så der altid er noget nyt og spændende at vælge imellem. Hotellet har en døgnbetjent reception, og hører du til de aktive, har du også mulighed for at benytte dig af fitness-faciliteterne eller leje en cykel. Spiller du golf, er der en bane i en afstand af ca. 3 km. Trænger du til at forkæle dig selv, kan du også bestille en gang massage eller slappe af i sauna eller jacuzzi. VIVA Golf er et oplagt valg for dig, der gerne vil på en rigtig badeferie i Alcudia, næste gang du rejser til Mallorca.

Værelser

Hotellet har 117 pænt indrettede værelser i forskellige størrelser og kategorier. Stilen er klassisk, og de fleste værelser har balkon og udsigt enten mod poolen og havet eller mod byen.

 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Læs mere

Officiel kategori

Escapeaways kategori

840 anmeldelser

Afstande

Nærmeste strand (Playa de Alcudia): 0 m
Nærmeste by (Puerto de Alcudia): 500 m
Nærmeste lufthavn (Palma de Mallorca): 65 km
 

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på VIVA Golf:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Reception
 • Elevator
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Ctra. Artà,13
07410 Puerto De Alcudia

Koordinater

Latitude: 39.8412
Longitude: 3.1293

hotelpage.how-you-can-travel-heading

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Anmeldelser på Tripadvisor

Hvis du gerne læse anmeldelser om hotellet fra Tripadvisor, som andre gæster har givet, så kan du læse mere her. Du finder ligeledes tips til, hvad du kan opleve i området. Find mere inspiration til din næste ferie på Escapeaway’ blog.

Lignende hoteller

Spanien, Mallorca, Cala Bona
 • Nærmeste lufthavn: 69 km
 • Nærmeste strand: ca. 400 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Cala Millor
 • Nærmeste lufthavn: 70 km
 • Nærmeste strand: ca. 50 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Cala Millor
 • Nærmeste lufthavn: 67 km
 • Nærmeste strand: ca. 200 m
 • Pool (evt. sæsonåben)