Viva Sunrise

Spanien, Mallorca, Alcudia

Officiel kategori

Escapeaways vurdering

1445 anmeldelser
Charlotte Høiberg
Udvalgt af
Charlotte Høiberg

Hvis dine børn hører til dem, der slet ikke kan få nok af vandsportsaktiviteter, vandrutsjebaner, vikingeskibe,  legepladser og børneklubber, så er lejlighedshotellet Viva Sunrise måske lige stedet for dig.  Du bor i en dejlig have med palmer, der er flere pools, masser af aktiviteter både for børn og voksne, og så kan du tilvælge All Inclusive, hvis du foretrækker at spise alle dine måltider på stedet.

I de fleste familier står sommerferien i børnenes tegn. Midt i Puerto de Alcudia ligger det dejlige lejlighedshotel Viva Sunrise, hvor du bor i lækre og smagfuldt indrettede studios eller lejligheder, og hvor du har mulighed for at tilvælge All Inclusive, hvis det skal være ekstra nemt. Du bor i en skøn grøn have med palmer, og du kan nyde tilværelsen under en skyggefuld parasol med din yndlingsdrink i hånden, mens dine unger hygger sig med alle de nye legekammerater. Her kan de deltage i forskellige børneklubber, men også tage på legepladsen, pjaske rundt i børnepoolen eller udfordre sig selv i de mange vandsportsaktiviteter.

Der er kun ca. 700 meter til den lange hvide sandstrand, og der er heller ikke langt til byens centrum, hvis der skal ske noget nyt. Hvis du har valgt et ophold med All Inclusive, behøver du blot at flytte dig fra din solseng til restauranten, når sulten melder sig. Det er ikke kun i dagtimerne, at der er underholdning for både små og store, det er der naturligvis også om aftenen, så børnene sover godt, når hovedet endelig rammer puden efter en lang og spændende dag. 

 

Derfor skal du vælge

• Hvis du vil kunne gå til Alcudias fantastiske sandstrand
• Hvis du vil bo et sted hvor dine børn helt sikkert får nye venner
• Hvis du gerne vil holde ferie med all inclusive
• Her er et stort poolområde m. børnepool
• Der er en dejlig stor have og børneklub til de mindste
 

Godt at vide

Der arrangeres flere aktiviteter i løbet af dagen og i aftentimerne. Aktiviteterne ledsages indimellem af musik, og du må derfor være indstillet på en vis støj i den forbindelse. Viva Sunrise besøges af både børnefamilier og par, og da mange vælger at spise deres måltider på stedet, kan der være et vist pres på restauranterne, så hvis du rejser i højsæsonen, må du være indstillet på en livlig stemning.

Kort og afstande

Nærmeste strand (Playa de Alcudia): 700 m
Nærmeste by (Puerto de Alcudia): 2,2 km
Nærmeste lufthavn (Palma de Mallorca): 61 km
 

Hotellet har 260 studios og lejligheder i forskellige størrelser og kategorier. De fleste lejligheder har balkon, og der er udsigt enten mod poolen, legeplads og boldbane eller mod byen. Lejlighederne er pænt og smagfuldt indrettet, og de er holdt i lyse farver.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Viva Sunrise:

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Børnepool el. afsnit
  • Elevator
  • Reception
  • Hotelbar
  • Mulighed for All Inclusive

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Av. Mexico S/n,s/n
07410 Puerto De Alcudia

Koordinater

Latitude: 39.8337
Longitude: 3.1127

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet.