Zafiro Palace Alcudia

Spanien, Mallorca, Alcudia

Officiel kategori

Escapeaways vurdering

1531 anmeldelser
Marie Burheim
Udvalgt af
Marie Burheim

Hvis kun det bedste er godt nok, når du skal på ferie med familien, så er det 5-stjernede Hotel, Zafiro Palace Alcudia, et rigtig godt bud. Her finder du alt, hvad hjertet begærer, også til familiens yngste, som kan boltre sig i de mange swimmingpools med rutsjebaner, sørøverskib og meget mere. Der er naturligvis også børneklubber for forskellige aldersklasser, og underholdning for både voksne og børn. Du har mulighed for at vælge All Inclusive, men også at spise a la carte, hvis det er det, du foretrækker.

Hotel Zafiro Palace er et ferieparadis helt ud over det sædvanlige, ja nogen vil måske sige, at det er en helt lille by i sig selv, og med ikke mindre end 369 værelser og suiter, er det ikke helt ved siden af. Det er et sted, som både familiens yngste, men også de fleste voksne, vil elske, for her er der aktiviteter til alle. Der er dog også mulighed for at finde en rolig plet, hvis du har brug for at slappe lidt af. Til de voksne er der både wellness og Spa, og du kan også få en god gang massage, hvis du trænger til lidt forkælelse. Zafiro Palace ligger i et roligt hjørne af Alcudia, men alligevel i gåafstand til den fantastiske, hvide og meget børnevenlige sandstrand, centrum og lystbådehavnen.

Hotellets primære fokus er på kvalitet og bekvemmelighed, og at børn har mulighed for at være børn. Atmosfæren er behagelig og afslappet, og her er der tænkt på alt.  Derfor giver hotellet dig også mulighed for at bestille et ophold med All Inclusive, for på den måde kan du holde en helt stressfri ferie sammen med din familie. Børn er nu engang børn og har ofte andre behov end voksne, men det er der også tænkt på, så der er bl.a. swimmingpools, som er forbeholdt voksne, mens der er andre pools, som suverænt er børnenes paradis. Hotellet har flere forskellige restauranter, som serverer både a la carte og buffet, og så er der naturligvis også bistro og poolbar. Aftenens underholdning under stjernehimlen kan du nyde med din yndlingsdrink i hånden, inden du trækker dig tilbage til de smagfulde omgivelser i dit værelse eller den private suite.

Derfor skal du vælge

• Hvis du gerne vil bo godt og høj standard er vigtig
• Fordi du kan gå til Alcudias livlige centrum og den fantastiske sandstrand
• Hvis du vil bo et sted hvor dine børn helt sikkert får nye venner
• Hvis du gerne vil holde ferie med all inclusive
• Hvis du gerne vil kunne vælge mellem flere pools og børnepool
• Der er en dejlig stor have og tre forskellige børneklubber
 

Godt at vide

Der arrangeres mange aktiviteter i løbet af dagen og i aftentimerne. Aktiviteterne ledsages indimellem af musik, og du må derfor være indstillet på en vis støj i den forbindelse. Da stedet besøges af mange børnefamilier, må du forvente, at der i nogle perioder vil være mere pres på restauranterne end i andre.