Rejser til Algaida

Når du rejser til Algaida vil du opleve en fuldstændig typisk by på Mallorca, med masser af traditionel charme. En ferie i Algaida tilbyder fx. den ideelle ramme for en afslappet udflugt. Med smalle snoede gader og et centralt torv domineret af en sandstenskirke er det her et område, som er værd at udforske - hvad enten du har lyst til at opleve en af Algaida's store festivaler eller udforske byens rige historie.

Ud over de naturskønne omgivelser og en afslappet atmosfære, er der en række andre fornøjelser, som kan holde dig beskæftiget under din ferie i Algaida. Byen har fx. et marked hver fredag morgen, som sælger lokal kunsthåndværk og håndlavede smykker, så der er rig mulighed for at købe souvenirs til familie og venner. Festivaler afholdes hele året i Algaida, med Saint Honorat Fiesta den 16. januar som den første, og der er sommerfestivaler de sidste to uger i juli. De har alle levende musik, vidtstrakte boder med fødevarer og en atmosfære uden lige - perfekt hvis man fordyber sig i Mallorca's rige og helt anderledes kultur.

Algaida er en destination, som vi i øjeblikket ikke tilbyder rejser til. Du kan derfor med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev og på den måde være blandt de første til at få besked, når vi lancerer rejser til Algaida på dejlige Mallorca. Hos Escapeaway finder du udelukkende en samling af nøje udvalgte hoteller med gode anmeldelser, og mens du venter på, at vi lancerer rejser til Algaida, kan du jo tage et kig på nogle af de mange andre rejser, f.eks.:

>> Billige rejser til Alcudia
>> Billige rejser til Bendinat

 

Attraktioner i Algaida

Medens en rejse til Algaida kan opleves som mere rolig end de travleste turistområder på Mallorca, så er der nogle få attraktioner, som virker som en magnet på besøgende. Glasmuseet og glasfabrikken finder man lige uden for Algaida, og den er opført i 1719, hvilket gør den til den ældste på Mallorca. Den er nu et betydningsfuldt historisk sted og trækker bl.a. i gæsterne på grund af dets store samling af temaglasvarer, alle helliget til et motiv eller et bestemt land. Få et glimt af glaspusteren medens han arbejder, før du går på opdagelse blandt de unikke genstande i butikken.

Hvis du har behov for at bruge noget energi mens du nyder den betagende udsigt, så tag traveskoene på og gå tværs over Algaida's bjergrige terræn. Med et landskab præget af bølgende bakker og egeskove, giver det en særlig grund til at gå en lang tur. Udforsk området mellem Son Gual og Xorrigo kløfterne - et dedikeret naturreservat med betagende omgivelser.

Gå ikke glip af

Algaida ligger blot en kort køretur fra den vibrerende hovedstad, Palma, hvor der findes mere end nok til at blive underholdt. Hvis man holder af steder til indkøb eller chancen for at prøve det skønne køkken på Mallorca, er der her rige muligheder. Der er utallige excellente restauranter og store indkøbssteder i området, men det er især kendt for stedets design-varehuse. Passeig des Born er fyldt med en række af designbutikker og elegante forretninger. Jaume III er stedet med Spaniens førende varehuskæder.

Hvis du hellere vil bruge dagen på aktiviteter, er der utallige attraktioner i hjertet af Palma. Golf Fantasia er en tropisk tema minigolfbane, som ligger blot en kort køretur fra Algaida, hvor der er masser af muligheder for at holde børnene beskæftiget. De vil også holde af Palma Akvarium med 55 akvarier og en farverig blanding af maritime ting, som man kan iagttage.

Bestil billige rejser til Algaida online

Brug søgemaskinen fra Escapeaway når du skal finde billige rejser til Algaida. Vi søger automatisk efter de bedste ferieboliger, feriehuse, ferielejligheder og hoteller i Algaida. Fælles for alle er, at de ligger i toppen med gode anmeldelser fra både vores egne gæster og fra gæster i andre lande. Samtidig har og får du friheden til at søge med valgfri rejsedato, valgfri rejselængde og nettets bedste priser på både fly og indkvartering.

Vi har med andre ord gjort det store arbejde for dig - nu skal du bare bestemme, hvornår du vil rejse til Algaida - og med hvem. Der er mulighed for afrejse fra bl.a. København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg lufthavn. Søgemaskinen sammenligner automatisk de bedste priser på flybilletter med både rutefly og lavprisselskaber og kombinerer dem med vores udvalgte ferieboliger i Algaida. Alle dele af rejsen samles herefter i en pakkerejse med rejsegaranti, så du får det bedste af begge verdener. Tilføj billeje eller transfer (transport tur/retur mellem lufthavnen og dit hotel) til pakken for den bedste og mest fleksible oplevelse, når du ankommer til rejsemålet.

God rejse!

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér