Rejser til Cala Bona

Cala Bona er en gammel, traditionel fiskerby og charmen er bibeholdt, selvom der er begyndt at komme andre til byen. Her er aktiviteter og faciliteter til gæster som gør Cala Bona til en oplagt familiedestination. Book din rejse til Cala Bona med Escapeaway i dag!

Cala Bona ligger på østkysten af Mallorca. Cala Bona betyder simpelthen "den bedste bugt", selv om der er en lokal konkurrence med naboerne Cala Millor, som kaldes for "den bedre bugt"!  Forbindelsen mellem disse to byer er et par kilometer af sandstrande. Cala Bona er en traditionel fiskeri landsby, der gradvist er udviklet til en turist destination. Den igangværende fiskerihavn er et sikkert tegn på ,at dette område har bevaret dets identitet og kulturarv. Hvad enten man ønsker at dase på en sandstrand eller svømme blå hav.

Velkommen til Mallorca med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Cala Bona og andre rejsemål på Mallorca hvor du bor på håndplukkede hoteller i din ferie. Vælg først om du vil rejse til Cala Bona fra lufthavnen i København, Billund, Aarhus, Aalborg eller Hamburg - så finder vores smarte søgemaskine de bedste priser på flybilletter for dig. Vælg derefter et hotel i Cala Bona med gode anmeldelser som passer dig, og vi sammensætter en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti, til en pris du ikke finder bedre andre steder. Tilføj billeje til din booking for ultimativ frihed og fleksibilitet på rejsen.

Information og fakta

Ferier på Cala Bona tilbyder et stort udvalg af steder at bo. Medens dette ikke er et sted for grandiose ferie hoteller, er der nogle få større etablissementer, der rummer et omfattende valg af første klasses faciliteter. Alle de mere anerkendte hoteller har deres egen pools samt forskellige forlystelsesfaciliteter og store haver. Mange af hotellerne har gode faciliteter til diverse måltider, så hvis man foretrækker at være nogenlunde sig selv kan man have en aften på området og nyde et skønt måltid fra det komfortable midlertidige hjem!

Strande

Området kan også prale af et stort udvalg af vandsport og en racerbane til de mere dristige. Både med glas i bunden tilbyder ture, hvorfra der er en skøn udsigt til vand-landskaber, samt mulighed for en dykkertur i det blå hav. Middeltemperaturen er omkring 25 C i højsommeren og falder til omkring 22C fra juni til september. Selv om det er en smule uden for højsæsonen i oktober måned, så er middeltemperaturen forholdsvis behageligt på 19C.

Seværdigheder

Ferier i Cala Bona områet er ideel  til en afslappende strandferie væk fra de større feriesteder med myldrende feriegæster rundt omkring på øen Mallorca. Ud over de mange faciliteter her, er det lykkes ikke at overudvikle området, som har en dæmpet atmosfære. Langs kysten Cala Millor er tingene en del mere livlig, på grund af muligheden for lidt natteliv, dog uden at være en selskabsby. Det relative uspolerede område appellerer til mange, hvor man finder en stille tilværelse og den traditionelle identitet i en spansk landsby.

Vejret

Som forventet på Mallorca, er sommermånederne mest egnet for solelskere, der ønsker at vende hjem fra deres ferier med en gylden solbrændthed. Solcreme er absolut nødvendig, da temperaturerne ligger mellem 20 - 30 grader og over. Derimod er vintermånedernes temperatur omkring det halve. Efterår og vinter har nogle mindre spændende regnbyger, men for det meste er vejret dog stadigt temmelig godt og stadig egnet til en badeferie på Balearerne med venner og familie.

Kulturlivet

Rejsemålet Cala Bona har formået at bevare dets særpræg og er ikke fulgt med i fodsporene på en del  kommercielle ferie resorts. Cala Bona er stadig manges foretrukne feriested grundet byens traditionelle stil og afslappende atmosfære. Der afholdes ikke festivals i selve Cala Bona, men hvis du tager til det nærliggende rejsemål Cala Millor, finder du meget mere af den slags. Turistugen finder sted  den sidste uge af september, hvor der er sportskonkurrencer, koncerter og en kulørt flådeparade, der går gennem byen.

Hvis man er på ferie i oktober, må man ikke gå glip af Bahia de Cala Millor, som samler over 50 varmluftsballoner fra hele Europa. Glem ikke fotografiapparatet!!! Det ugentlige marked i Son Servera må man ikke gå glip af, og efter en hård dag med indkøb, hvorfor så ikke stile mod en restaurant og afprøve nogle af de lokale delikatesser som paella og gryderetter?

>> Læs også om rejser til Alcudia
>> Læs nærmere om langtidsrejser til Mallorca

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Cala Bona

Populære hoteller i Cala Bona

Spanien, Mallorca, Cala Bona
  • Nærmeste lufthavn: 69 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Cala Bona
  • Nærmeste lufthavn: 69 km
  • Nærmeste strand: ca. 800 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Cala Bona
  • Nærmeste lufthavn: 69 km
  • Nærmeste strand: ca. 1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)