Rejser til Cala Bona

Cala Bona er lille, fredelig ferieby på Mallorcas smukke østkyst, der er kendt for sine gyldne, familievenlige sandstrande. Umiddelbart syd for Cala Bona i samme bugt ligger således den større Cala Millor, der er et lidt mere livligt rejsemål, men også har en af øens bedste sandstrande. Er det ikke et sprudlende natteliv, men derimod rolig afslapning ved vandet du drømmer om, er Cala Bona dog det bedste valg. Der er desuden ikke længere mellem de to feriebyer, der stort set hænger sammen, end at du i princippet kan gå frem og tilbage, hvis strandlivet trækker.

Perfekt til en fredelig på Mallorca

Som så mange af feriebyerne på Mallorca, var Cala Bona oprindeligt en lille fiskerby. Selvom det nu til dags næsten udelukkende er små lystbåde, der ligger og vugger i byens lille havn, er den oprindelige fiskerbys fredelige atmosfære ikke gået tabt. Sammen med det gode udvalg af hoteller og ferielejligheder gør det Cala Bona til det perfekte rejsemål for både familier og par, som ønsker sig en komfortable base med indbydende sandstrande inden for gåafstand. Det tager kun omkring 20 minutter at gå til den lange sandstrand ved Cala Millio, hvis du ikke har nok i de små stenstrande ved selve Cala Bona. Du kan eventuelt leje en cykel eller hoppe på en af de lokalbusser, som kører mellem de to byer. 

I Cala Bona skal du heller ikke gå langt, hvis du trænger til en forfriskning. Særligt omkring havnen ligger der flere restauranter, hvor du kan slå dig ned for at nyde et godt måltid og den afslappende stemning, der næsten automatisk indfinder sig her ved det lune middelhav. Der er dog også talrige caféer og barer langs strandpromenaden, som du kan følge helt til Cala Millor. Alle daglige fornødenheder finder du i byens mini-markeder, ligesom der ogå er en del småbutikker.

Mange udflugtsmuligheder

Du kan således nemt få hele ferien til at gå med blot at slikke sol og nyde udsigten over havet, når du rejser til Cala Bona. Den lille ferieby giver dig dog også et fint udgangspunkt for at tage på masser af spændende udflugter. Der er for eksempel ikke ret langt hen til de fantastiske drypstenshuler, Cuevas del Drach, som udover spektakulære stalaktitter og stalagmitter gemmer på Lago Martel, en af Europas største underjordiske søer. Har du lejet en bil, kan det også varmt anbefales at afsætte en dag til at køre nordpå ud mod Cap de Formentor. Det sidste stræk ud mod fyret, må uden tvivl regnes blandt en af de smukkeste vejstrækninger på Mallorca. Tag dig også tid til at udforske nogle af de hyggelige byer og strande, som du passerer undervejs. I Alcudia kan du for eksempel se resterne af en romersk by, Pollentia, og teater.

Bestil din rejse til Cala Bona online

Escapeaway er et online rejsebureau, og du kan nemt og trygt bestille en billig rejse til Cala Bona online som en samlet pakke inkl. fly, hotel og transfer eller billeje. Booke du en pakkerejse til Mallorca er du automatisk dække af rejsegaranti og pakkerejseloven. Vil du hellere selv arrangere din rejse til Mallorca, kan du naturligvis også blot booke dit hotel igennem os. Du finder rejser til Cala Bona med flere lavpris flyselskaber f.eks. Norwegian, SAS, Ryanair og Eurowings, og du kan rejse fra lufthavne som f.eks. København, Billund, Aalborg, Århus og Hamborg. Du kan også vælge at opleve endnu mere af Mallorca på en rundrejse, læs mere om dette i vores rejsetemaer.

Læs mere om Cala Bona

Rejsemål i Mallorca

Find rejsen til Mallorca her

Populært i Cala Bona

Spanien, Mallorca, Cala Bona
  • Nærmeste lufthavn: 69 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Cala Bona
  • Nærmeste lufthavn: 69 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Cala Bona
  • Nærmeste lufthavn: 69 km
  • Nærmeste strand: ca. 1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér