Rejser til Cala d'Or

Cala d'Or er et fantastisk rejsemål på Mallorca, med små lækre strande og en stilfuld havn. Cala d'Or er et populært familierejsemål, hvilket er forståeligt, da der er rig mulighed for aktiviteter, mad og andet til enhver aldersgruppe.  Book rejsen til Cala d'Or med Escapeaway i dag!

Cala d'Or er et rejsemål for dem, som søger et strejf af raffinement. Dette resort på Mallorca har et lille skær af, hvordan livet var på øen før i tiden. I denne by fører brolagte gader til udendørs restauranter, hvor der lugter skønt af friske fiskeretter. Du kan selv vælge, om du ønsker rolige strande eller få blodet til at pumpe ved at prøve en række spændende vandsports. Hvidkalkede huse og et tempereret klima gør dette rejsemål til en skøn destination ved Middelhavet.

Vejret er normalt godt i Cala D'Or, med flere timers solskin og mere forudsigeligt vejr end på Mallorca's vestkyst. Hvis du rejser til Cala d'Or uden for højsæsonen, vil du opleve et meget roligere ophold, end hvis du holder ferie her i højsæsonen om sommeren.

Hos Escapeaway er vi specialister i rejser til Mallorca og tilbyder i området omkring Cala d'Or et program af håndplukkede hoteller. Du kan rejse til Cala d'Or hver dag året rundt med direkte fly fra bla. København og Hamborg og flere gange om ugen fra lufthavnene i Billund, Aarhus og Aalborg.

Vil du kombinere et ophold i Cala d Or med andre rejsemål på Mallorca er du velkommen til at kontakte os for et skræddersyet tilbud på en kør-selv ferie. Vi tilbyder altid valgfri rejselængde uanset om du bestiller en pakkerejse inkl. fly, hotel og billeje eller transfer, eller du selv vil stå for flyrejsen og kun booke hotelophold.

>> Alle rejsemål og rejser til Mallorca finder du her
>> Læs også om luksusrejser til Mallorca her

Hoteller i Cala D'Or

Populære hoteller i Cala D'Or

Spanien, Mallorca, Cala D'Or
  • Nærmeste lufthavn: 58 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Cala D'Or
  • Nærmeste lufthavn: 58 km
  • Nærmeste strand: ca. 120 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Cala D'Or
  • Nærmeste lufthavn: 57 km
  • Nærmeste strand: ca. 700 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Inspiration og fakta

Skal du rejse på ferie til Mallorca har jeg i denne lille rejseguide samlte udvalgte informationer og fakta om området omkring Cala d Or. Vil du have mere inspiration til din rejse vil jeg anbefale dig at læse vores blog med rejsetips, her skriver vi om egne erfaringer fra rejser til Mallroca og du kan bla. læse om kulturlivet, den lokale mad, om naturen og de mange strande på øen, om vejeret når du rejser, få tips til udflugter og seværdigheder, og meget mere.

Et af Mallorca's største rejsemål, og en evig tilbagevende favorit, er Cala d'Or, som voksede op rundt om syv afsides bugte på denne del af Mallorca's sydkyst.
Meget lidt er efterladt af dette lille fiskersamfund, som det var engang, men brostensbelagte gågader, og, hvidvaskede, lave bygninger bevarer et strejf af det autentiske Spanien. Luksusbutikker og marinaen med yachts af en betydelig størrelse danner en atmosfære af glamour.

Attraktioner og seværdigheder

Et af de mest attraktive feriesteder på øen Mallorca, hvor man vil finde utallige ting at foretage sig, er Cala d'Or, der gør denne destination til et perfekt familie feriested om sommeren. Og det er om sommeren, når  dette resort vågner op, fyldt med en dirrende atmosfære med feriegæster der vælter ind og ud af butikkerne, barerne og restauranterne, at man mærker atmosfæren.

Nede ved vandet ved marinaen finder man yderligere et pragtfuldt syn med yachts og chartret både flydende med den blå himmel som baggrund. Selvfølgelig det er strandene, som er de mest populære når man taler om Cala d'Ors attraktioner - fint sand og klart vand venter på dig og solbadning på strandene. Tag en svømmetur eller kast dig ud i en eller anden form for vandsport.

Noget der gør det ideelt for jer, der ønsker at udforske Mallorca, er Cala D'Ors nabobyer som Cala Egos og Cala Ferrera. Et minitog tager gæsterne til forskellige dele af øen, hvilket også kan være til stor glæde for familier. Hvis du ser efter et andet feriested, der tilbyder smukke gåture og udendørs aktiviteter, så tag ikke længere end til Llucmajor, nær Palma.

En vigtig grund til at folk vælger Cala d'Or som feriested er, at området ikke har de høje hoteller, hvilket gør det til en smukkere by end andre store byer på øen. Med kun 45 minutters rejse til Palma lufthavn, er det ikke underligt, at så mange familier udvælger dette afkølede feriested som deres favorit på Mallorca.

Strande

Hvis du søger afslapning, vil det glæde dig at vide, at der er mange ting at foretage sig i Cala d'Or, som kan hjælpe med til at få batterierne ladet op. En af de letteste og billigste måder at slappe af på findes langs med strandene. Find et skønt sted i sandet og tag en lur under solen med et bølgeskvulp. Det vil redde din dag.

Du behøver måske slet ikke forlade dit hotel for at få lidt R og R (hvile og afslapning). Nogle hoteller har fine spa faciliteter, hvad enten det er en frisk swimming pool, et varmt karbad eller sauna. Andre tilbyder massage og behandlinger, som sikrer, at du vender hjem fra din tur til Cala d'Or som et nyt og bedre menneske.

Cala D'or er temmelig sammentrængt, hvilket betyder, at man aldrig er langt fra butikker eller udsigt til Middelhavet. Vælg frit blandt luksushotellerne i området; mange af dem har private pools, hvor man kan køle af i løbet af dagen. Man kan finde flere afsides indkvarteringer tæt på marinaen, hvor der er masser af hvidvaskede huse at leje. Hvis du foretrækker at være et stenkast fra sandet, tag til Cala Gran Beach. Hotellerne i dette område ligger lige op af denne attraktive bugt, som er en af de bedste strande på øen.

Maden og drikke

Is, fisk og skaldyr og international mad vil dominere kosten her, og selv om feriestedet ikke er det bedste sted at få en traditionel smag af Spanien, vil man ikke gå sulten eller skuffet derfra. 

Det bedste sted at få en smagfuld  og frisk is er Cala d'Ice, som tilbyder en mangfoldighed af is tæt ved vandet.
Hvis det drejer sig om noget hæderligt italiensk mad så vælg Da Marcello Pizza e Pasta, men vis det er smagen af Middelhavet man ønsker så tag til Restaurant la Hacienda og guf noget frisk fisk i dig. Hvis du har behov for at finde et sted med en lille smule af spansk smag, så vil La Bodega tilfredsstille med tapas.

Natteliv

Medens nattelivet i Cala d'Or er temmelig rolig i forhold til andre byer og feriesteder tværs over Mallorca, så vil du stadig finde en pæn portion af aktivitet rundt omkring resortet, hovedsageligt i form af charmerende og livlige barer. De fleste steder plejer man at servere mad for folk, der ønsker at nyde og slappe af med drinks i løbet af aftenen. Betty's music bar er et særligt godt sted, der serverer friske drinks og som også har levende musik om aftenen. Imidlertid Qyarterdecj -bar kan prale af en skøn udsigt og spiller et hæderligt udvalg af musik.

Skal det være en noget mere "vild" aften ude, tag til Mallorca's hovedstad Palma. Her vil du finde et stort udvalg af barer, som tilfredsstiller alles smag samt nogle få klubber, hvor man kan feste til den tidlige morgen. Ønsker man en mere udsvævende aften, så tag til Magaluf, som er berygtet for sine mange fester og drikkeri.

Familieferie

Der er en del store Cala d'Or attraktioner egnet for familier, enten man finder dem rundt om resortet eller længere væk. En super aktivitet for hele familien vil være at leje en båd og udforske Middelhavets vande. Børnene vil elske at flyve gennem bølgerne, medens mor og far vil nyde den fantastiske kystline og den smukke ø. Tilbage til centret på resortet er der en stor 18-huls golfbane, som vil udløse megen familieglæde, eller diskussion, alt afhængig af ens færdigheder og frustrationsniveau.Hvis man ønsker en familiedag uden for resortet, så besøg rejsemålet Arenal, som vil byde dig velkommen i det imponerene Aqualand el Arenal, en omfattende vandpark med talrige frygtindgydende rutsjebaner og afslapnings pools.

Rejser for par

Cala d'Or er et romantisk sted med spændende oplevelser for par. Om det er nogle eventyroplevelser som scuba dykning eller noget  mere roligt, en gåtur langs det smukke landskab, er dette et skønt sted at besøge som par. Hvis du ønsker at prøve noget, som vil give dig et unik fælles minde og en chance for at få brugt dit fotoapparat, så prøv en tur i en varmluftsballon. Turen starter når solen står op og varer omkring 90 minutter med fantastiske udsigter over Mallorca. Prøv en sejltur tværs over havet og få en uforglemmelig oplevelse eller lej nogle cykler og tag på en cykeltur på de mange cykelstier i området, før du stopper op på et smukt sted for at nyde din frokost.

Aktiv ferie

Du vil støde på mange ting at foretage sig i Cala d'Or, især langs kysten, hvor der er en stor mængde af forskellige vandsports-muligheder til feriegæsterne. Rundt om marinaen vil du finde gode muligheder for at komme ud at sejle, hvad enten du vælger at leje en båd selv eller få en skipper til at tage dig med på en tur. Ikke langt væk ligger Parc Natural de Mondrago, et smukt område med en naturlig skønhed, der gør det værd at offer en dagstur på. Området giver mulighed for gode gåture i det omkringliggende skovområde, medens stranden i parken er en af de fineste på hele Mallorca.

Hvis du fantaserer om en undervandstur under dit ophold, vil du glæde dig over at finde et par dykkerskoler, som vil sørge for nogle oplevelser under vandet, hvad enten det er første gang du prøver at dykke, eller hvis du er en erfaren dykker. Du vil møde en helt ny undervandsverden.

Kulturlivet

Mallorca er et livligt sted, og har skønne festligheder af mange slags. Karneval er en stor ting på Mallorca, det største foregår lige før fastetid i slutningen af marts måned, og man finder mange ekstravagante dragter og processioner, som fejrer karnevalet til ud på natten og tværs over øen. I sommermånederne og i forskellige byer på øen er der mange føde- og blomstermarkeder, hvor man kan finde lokal fremstillet fødevarer og drikkevarer samt planter og blomster. Dette er et perfekt sted at fonde den  autentiske kultur og blive forelsket i den lokale livsform. I slutningen af juni, er den store fejring af festivalen Baptist St John. Man fejrer hans fødsel med fyrværkeri, bål på standen og fortryllende dragter med dæmoniske figurer og musik. Festivalen falder sammen med midsommeren, og "ildebrande" sørger for at fejre dette og drive mørket væk. 

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Andre links

Hvad siger gæsterne i Cala D'Or?

8,3
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 26 anmeldelser