Rejser til Cala Millor

Fantastiske Cala Millor  byder på kultur, gastronomi, byliv, sol og selvfølgelig den 1,8 km. lange gyldne sandstrand - en sand perle på den østlige kyst af Mallorca, hvor man aldrig keder sig. Book din rejse til Cala Millor med Escapeaway i dag!

Stil ind på Mallorca's klippede østkyst, for en rejse til Cala Millor, et af regionens mest livlige udflugtssteder. Med et navn, der bogstaveligt betyder "en bedre bugt", er det et sandt førsteklasses havnestrandpromenade område blot en time fra hovedstaden Palma.

Cala Millor summer af en imødekommenhed og har masser af muligheder for at underholde sine gæster, med gader fyldt med restauranter, barer og forretninger, og den lange gyldne strand fyldt med skyggesteder ved vandet. Perfekt for enhver, der ønsker et ophold på en solskinsstrand. Denne moderne by har også et historisk hjerte, med nogle kulturelle steder under den smilende feriebys facader. Hvad enten du ønsker lange dovne dage i solen, et ophold fyldt med god mad og masser af afslapning, eller blot en passende base til at udforske Mallorca, så er Cala Millor et ideelt sted at starte.

Få inspiration til din rejse, og læs mere om de mange andre rejsemål vi tilbyder på Mallorca, eller book din rejse til Cala Millor online som en pakke inkl. fly, hotel og transport i form af billeje eller transfer fra lufthavnen i Palma. Vil du hellere selv stå for at købe flytransporten til Mallorca kan du naturligvis også blot bestiller dit hotelophold.

>> Flere rejser til destinationer på Mallorca

Information og fakta

Skal du rejse på ferie til denne del af Mallorca har jeg lavet en lille rejseguide med rejsetips om området omkring Cala Millor. Du finder altid mere inspiration på vores blog med rejsetips, her skriver vi om erfaringer vi har gjort på egne rejser til Mallorca. Du kan bla. læse rejsetips om kulturlivet, naturen og de mange strande, om den lokale mad, om vejret når du rejser, få tips til udflugter, læse om øens seværdigheder og meget, mere...

De vigtigste attraktioner

Gemt bag stranden er byens gågade og indkøbscenter, fyldt med tøjforretninger, souvenir forretninger og lædervare forretninger. Området er også fyldt med lokale restauranter, hvor man kan nyde et måltid mad eller få en drink mellem indkøbene og masser af friske skaldyr pryder mange menuer. Anstreng dig for at se byens udvalg fra det 17. århundrede, som f.eks. Punta De n'Amer vagttårnet, beliggende på et ujævn 200 hektar naturreservat, der strækker sig tværs over det klippefyldte hovedland med fyrretræs skove og sandklitter. Det er det ideelle højdepunkt for enhver ,der ønsker at nyde en gåtur inde fra byen. Din ferie på Cala Millor kan også være fyldt med dags ture og udflugter, enten du søger noget ,der kan underholde familien, eller hvis du ønsker at se nogle af øens højdepunkter. Drach hulerne ligger blot en kort køretur væk, det samme gør forlystelsesparken Fantasy Park og et udvalg af golfbaner.

Strande

Kronen på værket i Cala Millor er helt sikkert den hvide sandstrand på 1,8 km, hvor mange gæster tilbringer hele deres ferie og slikker solskin. Med en bredde på 30 meter er der masser af plads til at finde dit spot på denne store strand.

Stranden er et perfekt sted til at overskue den lavvandede turkisfarvet indhyllede bugt, og det lave hav langs stranden gør det til et ideelt sted for familier, der ønsker at soppe og snorkle, samtidig med at der er andre vandsport muligheder langs kysten. Hele kysten strækker sig over seks kilometer, det meste er naturskøn og klippefyldt, og ideel til dristige gåture. Promenaden bag stranden er fyldt med strandbarer, forretninger, restauranter og cafeer, hvor man kan opleve idylliske dage og afslappede aftener.

Gastronomi

Maden i Cala Millor er international, og der er intet du ikke kan opdrive, hvis du ved, hvor du skal søge. Det er ikke kun mad fra hele verden, men det er fremragende og meget velsmagende. Det spænder lige fra traditionel engelsk mad på en bar i sidegaderne i Cala Millor, til de mange kinesiske og indiske restauranter rundt omkring. Du behøver ikke slås for at finde nøjagtig, hvad du søger.

Der er også masser af steder, hvor man kan prøve det lokale køkken, så prøv en af de lokale autentiske restauranter der serverer paella og måske snegle, hvis du ønsker at prøve noget virkelig anderledes. Fidusen er ikke at styrte til havnefronten for at indtage sit måltid, men at finde de mere rolige gader lidt væk fra de turistede områder, fordi det ofte er her, man finder de bedste spisesteder og bedste tilbud.

Nattelivet

Enhver der søger et energisk natteliv på ferien vil opdage, at der er masser af morskab i Cala Millor om aftenen. Der er mulighed for relativ rolige quiz aftener til entusiastiske karaoke barer, hvor man kan synge alt det man har lyst til sammen med sine venner. Cala Millor er velsignet med et middelhavsklima, der betyder, at byen er oversvømmet med solrige dage i løbet af sommeren, og milde måneder resten af året, derfor er aftenerne lune med perfekte temperaturer til udendørs restaurant- og bar besøg.  Så bestil en ferie til Cala Millor i sommer, og du kan forvente brændende varme dage med omkring 30 graders varme, eller vælg en forårs- eller efterårs tur med køligere temperaturer på omkring de 19 grader. Dem som ønsker lidt vintersol bør vælge et besøg fra december til februar måned. Cala Millor har Spaniens varmeste vinter temperaturer, på omkring 10 grader.

Familierferie

Der er nogle verdensklasse attraktioner for familier med børn, og du vil have lige så meget sjov og ballade på din ferie som dem i Cala Millor. Aqualand (vandland) er Mallorca's forlystelsespark, og her findes rutsjebaner, vandfald, bølge pools og vandture af alle slags til at holde hele familien underholdt i mindst en hel dag.

Oplev en aften med pirat shows, en aften med komedie og akrobatik, som ikke kun vil underholde de voksne men også glæde børn i alle aldre, og få en af de mest mindeværdige aftener under din ferie i Cala Millor.

Med hensyn til fornøjelser om dagen, samtidig med mulighed for at være tæt på naturen, er Marineland stedet, hvor man kan se delfiner og søløver optræde og komme tæt på papegøjer, der af og til også optræder i et shows. Katmandu Park er forskellig fra, hvad du nogensinde har set, med et interaktivt hus på hovedet og en 4D biograf. Det er et absolut "must" for familier med børn, der skal imponeres.

Rejser for Par

Hvis du søger et romantisk ophold i Cala Millor, vil du ikke blive skuffet. Tag med en katamaran og oplev en solopgang, og se efter delfiner, medens du nyder lidt morgenmad som er inkluderet i prisen. Eller hvad med en længere bådtur, hvor der vil blive serveret frokost, og hvor der er tid til at snorkle sammen i det klare blå vand væk fra kysten?

Middagen kunne indtages under det verdensklassiske Son Amar show, hvor utrolige optrædener og et skønt måltid kombineres for at skabe en mindeværdig og meget romantisk aften. For den ultimative romance, gøres det ikke bedre end en tur i en luft ballon over det fortryllende landskab sammen med din bedre halvdel, eller måske en ridetur langs stranden. Man kan gøre begge ting forholdsvis billigt.

Aktiviteter

Gå på opdagelse i Drach hulerne eller andre huler under havet, hvor man kan gå og svømme blandt stalaktitter og drypsten, og tag en tur med en speedbåd langs kysten. En tur med Jeep eller en buggy (en lille åben bil) kan tage dig rundt i landskabet og tage form som en rigtig opdagelsestur, hvor du vil se landskaber væk fra de sædvanlige turiststeder, samtidig med at du vil få en morsom tur, hvor du bliver rystet godt igennem.

Med et sådant smukt hav rundt om dig, ville det virkelig være en skam ikke at prøve at dykke eller snorkle, og man kan gøre begge dele, medens man er i Cala Millor. Noget lidt udover det sædvanlige, er wagon udflugter til Rancho Grande, hvor man vil køre igennem fyrretræer og få serveret barbeque og høre levende musik fra ranchen. 

Kulturlivet

Der er så meget kultur og historie i Cala Millor, at det ville være et virkeligt tab, hvis man ikke tager et afbræk fra stranden og oplever noget af det. Tag på en rolig guided gåtur og opsug historien om Cala Millor's oprindelige bygninger, inklusive kirken, så man kan få fornemmelsen af dagligdagen og kulturarven på feriestederne. Udflugter med bus, tog og båd er tilrettelagt for at vise dig den ultimative pragt, der findes i landskabet, samt give dig muligheden for at rejse ligesom de indfødte og opleve nogle af de mindre kendte steder.

Hvis du ønsker en virkelig kulturdag,  så tag en tur til den nærliggende Palma - hovedstaden, som vil give dig alt hvad du søger. En underholdende og historie rig myldrende dag i hjertet af Mallorca er blot en kort rejse væk.  

Vejret i Cala Millor

Hvis du kommer på ferie i Cala Millor i højsæsonen, må du forvente solrige dage med temperaturer i toppen af tyverne, hvilket betyder fyldte strande, så tag til stranden tidligt! Dem, som ønsker at være i skyggen, kan finde promenaden ,som er fyldt med skyggefyldte palmer, eller køb en strand paraply. Heldigvis ligger strandene tæt på forretninger og barer, så muligheden for en kølig drink er aldrig langt væk.

Vejret på Mallorca om vinteren er tilbøjelig til at køle betydelig ned med regnbyger nu og da og overskyet dage. Hvis du ønsker en god kombination af behagelige temperaturer og fred, er det bedste tidspunkt at bestille en meget billig ferie i Cala Millor tidligt eller sent på sæsonen. Månederne april til september er perfekte til at opnå hvile og afslapning.

Sådan booker du rejsen til Cala Millor med Escapeaway

Indtast dine ferieønsker i søgemaskinen og find nemt en fleksibel rejse til Cala Millor, som passer til dig og dine planer. Vælg mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn - vi søger efter billige flybilletter fra alle flyselskaber og kombinerer med udvalgte hoteller i Cala Millor, kun med gode anmeldelser. Du får en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti, til nettets bedste pris.

>> Læs også om billig familieferie på Mallorca

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Cala Millor

Populære hoteller i Cala Millor

Spanien, Mallorca, Cala Millor
  • Nærmeste lufthavn: 66 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Cala Millor
  • Nærmeste lufthavn: 69 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Cala Millor
  • Nærmeste lufthavn: 69 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Cala Millor?

8,0
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 13 anmeldelser