Rejser til Calas de Mallorca

Calas de Mallorca er en ferieby på Mallorcas sydøstkyst. På denne del af øen er kysten klipperig, men ved Calas de Mallorca er der tre idylliske badevige (Calas). Her kan du slå dig ned på det fine, gyldne sand ved det krystalklare, turkisblå hav. En sti langs kysten forbinder de tre strande, og selve byen er også behagelig kompakt og fodgængervenlig.

På strandene Cala Domingos Gran, Cala Domingos Petit og Cala Antena er der udlejning af solsenge og parasoller. Alle tre kan i højsæsonen være ret tæt besatte, især i weekenderne, da de er populære blandt både lokale og turister. Rejser du hertil med børn, skal du være opmærksom på, at selvom de ligger inde i små bugter, kan der være stærk understrøm. Der er normalt livreddere til stede, hvis instruktioner skal følges.

Der er dog masser af vandsportsaktiviteter at kaste sig over på en rejse til Calas de Mallorca med alt fra vandcykler til dykning. Oppe på land kan du leje en cykel, og hvis du gerne vil på længere udflugter, er der også gode muligheder for at leje en bil. Rejser du med børn, kan I tage en pause fra strandlivet med en runde på en minigolfbane. Der er desuden kun 10 minutters kørsel til den anerkendte Val-d'Or-golfbane, hvis du vil spille rigtig golf.

Der er All inclusive hoteller i Calas de Mallorca, men får du i løbet af ferien lyst til lidt kulinarisk variation, finder du også et ganske fornuftigt udvalg af spisesteder i det lille centrum. Der er ligeledes et fint udvalg af butikker, supermarkeder og barer her. Hverken shoppingmulighederne eller nattelivet er det, som de fleste rejser til Calas de Mallorca efter.

Udflugter

I stedet er Cala de Mallorca med sin fredelige atmosfære ideel, hvis du ønsker at nyde en afslappet ferie med dejlige strande og vandsportsmuligheder nok til at underholde hele familien. Her får du desuden en god base for at besøge attraktionerne i de nærliggende byer på Mallorcas sydøstkyst og på resten af den østlige del af øen.

Mallorcas næststørste by, Manacor, ligger cirka 18 kilometer mod nordvest. Den er ikke på samme måde præget af turisme, men har takket være sin størrelse alligevel alt, hvad du kan ønske dig af butikker og restaurantliv. På en rejse til Calas de Mallorca kan det dog også anbefales at besøge nogle af de andre, nærliggende kystbyer. Det tager for eksempel bare 20 minutters tid at køre ned til det lidt mere eksklusive Cala d'Or, som har et mere livligt restaurant- og natteliv.

Kører du i stedet en tur op ad kysten, når du inden længe til Porto Cristo og de berømte Dragegrotter (Cuevas del Drach). Det er de største og mest populære drypstenshuler på Mallorca. En guidet tur ned i dybet er en uforglemmelig oplevelser for både børn og voksne.

Book din rejse til Calas de Mallorca nu!

Vi er specialister i rejser til Calas de Mallorca, hvor du bor på håndplukkede hoteller. Hos Escapeaway bestemmer du desuden selv rejselængden, uanset om du bestiller en samlet pakkerejse med fly og hotel, eller du hellere selv vil stå for at arrangere transport og kun booker selve hotelophold hos os.

Der er knap en times kørsel fra Palma Lufthavn til Calas de Mallorca. Du kan rejse til Mallorca med direkte fly fra København, Hamborg og i højsæsonen normalt også lufthavnene i Billund, Aarhus og Aalborg. Find og bestil din rejse i søgemaskinen her op siden.

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Calas de Mallorca