Rejser til Calvià

Den hyggelige by Calvià ligger på den vestlige side af Mallorca, og her hersker der fred og ro. En by, hvor du kan få lidt af det hele og mere til. Book din rejse til Calvià med Escapeaway i dag!

Calvià ligger omgivet af Sierra de Tramuntana på det sydvestlige Mallorca bare 20 minutters kørsel fra Palma Lufthavn. Denne lille idylliske by har en helt anden stemning end den, man finder på de nærliggende resorter ude ved kysten. En rejse til Calvia giver dig således rig mulighed for at opleve den traditionelle mallorcanske livsstil med vidunderlig gastronomi og et væld af rustikke bygningsværker fra det 17. århundrede.

Samtidig har du alt, hvad man kan ønske sig af moderne feriefaciliteter i nærheden med dejlige sandstrande og attraktioner. Du bor for eksempel inden for kort afstand af populære feriebyer som Palma Nova, Magaluf og Santa Ponça, og har dermed et godt udgangspunkt for en aktiv ferie med vandsport eller afslappede soldyrkning. 

Oplev Mallorca med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Calvia og andre rejsemål på øen. Bo på nøje udvalgte hoteller i din ferie, og rejs i nøjagtig det antal dage som passer dig. Vil du på rundrejse og opleve endnu mere af Mallorca så læs mere om kør-selv ferie eller få tilsendt et skræddersyet tilbud på en rejse til Mallorca helt efter dine ønsker.

>> Læs også om rejser til Costa d'en Blanes

Information og fakta

Skal du rejse på ferie til Mallorca har jeg i en lille rejseguide samlet udvalgte informationer og fakta om rejsemålet Calvia. Du finder meget mere inspiration til din rejse til Mallorca på vores blog med rejsetips, her skriver vi bla. om erfaringer fra egne rejser til øen. Læs bla. om emner som kulturlivet på Mallorca, om vejret når du rejser, den betagene natur med de mange strande, om den lokale mad, om seværdigheder og få tips til udflugter.

Med imponerende 300 dags solskin årligt, en gennemsnitlig temperatur på 27 grader om sommeren og behagelige 14 grader om vinteren, er Calvià et godt rejsemål året rundt. Selvom byen har gennemgået en kraftig forvandling fra grundlæggelsen i 1249, hvor der boede under 100 mennesker her, har Calvià stadig sin oprindelige charme intakt. Byens største historiske seværdighed er kirken Sant Joan Baptista fra det 13. århundrede, men også det store, ugentlige marked (mandag) i Calle Major tiltrækker mange besøgende. Her kan du finde gode tilbud på mad, tøj og lokalt kunsthåndværk. 

Aktiviteter

Er du golfspiller, kan du sagtens holde formen ved lige i ferien. Der er fem anerkendte baner inden for din rækkevidde, som for eksempel den 18-hullers Real Golf de Bendinat, der ligger en en smuk dal med udsigt over havet. Ellers er det naturligvis oplagt at udnytte de mange fristende strande i området, hvoraf EU's Blå Flag vejrer over de ti. Oppe i baglandet byder Tramuntana-bjergene på tilsvarende mange muligheder for dig, som ønsker at bruge dagene på oplevelser i det fri. Her er masser af spændende stier til vandring og mountainbikes. Vil du starte i det små uden for mange udfordring, er der en familievenlig cykelsti rundt om Calvià, hvor alle kan være med.

Udflugter

Du har et godt udgangspunkt for at udforske regionens seværdigheder, når du holder ferie i Calvia. Lej en bil og tag en tur til for eksempel fredelige Andratx eller til smukke Banyalbufar. I førstnævnte kan du besøge et smukt citadel (borg), mens du Banyalbufars beliggenhed mellem terrasserne ned mod det turkisblå hav er et syn, du sent vil glemme. Dertil kommer naturligvis, at Palma, hovedstad for Mallorca og resten af de Baleriske Øer, ligger bare en halv times kørsel væk. Her kan du nemt bruge en dag på at udforske de flotte monumenter og bygningsværker i den gamle bydel, ikke mindst katedralen.

Rejser du med børn, vil det nok være populært, hvis du afsætter god tid til at besøge nogle af forlystelses- og temaparkerne ved de populære feriebyer i området. Det kunne for eksempel være en tur til Katmandu Park (Magaluf) eller Marineland Majorca (Portal Nous), hvor der er masser af sjove forlystelser og oplevelser for alle aldre.

Maden og drikke

Der er en håndfuld gode spisesteder midt i byen og skulle det ikke være nok, er der et væld af restauranter, caféer og barer i de nærliggende feriebyder ved kysten. Der er spisesteder af stort set alle slags og for alle budgetter i området, men områdets velstand fornægter sig dog ikke. I Puerto Portals, indbegrebet af glamour på Mallorca er der for eksempel udover marinaen med luksus-yachts, talrige eksklusive restauranter.

Sådan booker du en billig rejse til Calvià

Benyt søgemaskinen i toppen af siden til at søge blandt håndplukkede og udvalgte hoteller i Calvià med gode anmeldelser. Kombinér hotellet med en billig flybillet med rutefly til Palma lufthavn fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamburg, supplér evt. med en lejebil og få det hele samlet i en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti. Simpelt og fleksibelt - sådan er en ferie med Escapeaway.

>> Læs om luksusferie på Mallorca

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Calvia