Rejser til Camp de Mar

Det solrige Camp de Mar ligger på det sydvestlige hjørne af Mallorca. Denne fredelig ferieby, som byder på temperaturer omkring 30 grader om sommeren, er idyllisk beliggende i en bugt, der er omgivet på alle sider af store klipper. De beskytter det bløde, gyldne sand mod vinden, så man uforstyrret kan ligge her og nyde udsigten over Middelhavet.

Camp de Mar oser af klasse og raffinement. Mens mange andre kystbyer i Mallorca de senere år er blevet moderniseret for at imødekomme feriegæsterne, forbliver Camp de Mar forholdsvis uberørt og fremstår som en malerisk lille landsby væk fra de sædvanlige turistmængder. Denne autencitet og isolation har gjort feriestedet til et favoritrejsemål blandt de rige og berømte, hvor berømtheder som Tom Cruise har ejendomme i området og regelmæssigt besøger øen om sommeren. Den fredelige atmosfære i Camp de Mar gør den til et glimrende feriemål for dig, der ønsker at nyde solen uden trængslen i de større turistbyer. Du vil desuden opleve, at Camp de Mar er en perfekt base for at slappe af mellem oplevelsesrige udflugter.

Camp de Mar er et rejsemål i Spanien, som vi i øjeblikket ikke tilbyder rejser til. Du kan derfor med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev og på den måde være blandt de første til at få besked, når vi lancerer rejser til Camp de Mar. Hos Escapeaway finder du udelukkende en samling af nøje udvalgte hoteller med gode anmeldelser, og mens du venter på, at vi lancerer rejser til Camp de Mar, kan du jo tage et kig på nogle af de mange andre rejser i programmet, f.eks.:

>> Billige rejser til Santa Ponsa
>> Billige rejser til Palma Nova

>> Flere rejser til Mallorca, se alle rejsemål her

Hoteller i Camp de Mar

Information og fakta

Skal du rejse på ferie til Mallorca og bo i området omkring Camp de Mar har jeg her samlet lidt informationer og fakta om byen. vil du have mere inspiration til din rejse, så kig forbi vores blog om rejser, her skriver vi rejseguider med emner som vejr og klima, maden, naturen inkl. de mange strande, du kan læse mere om seværdigheder og historie og meget mere. 

Byen er en del af Andratx kommune. Nærliggende byer inkluderer Andratx, Puerto Andratx og Magaluf, og det sofistikerede kultur og natteliv i Palma er også kun en kort køretur væk. Camp de Mars største attraktion er den prisbelønnede sandstrand, der flankeres af robuste klipper, byder på naturligt ly for elementerne.

Med sit solrige klima og milde hav er Camp de Mar det perfekte rejsemål for en afslappende strandferie. Der er rigelig med attraktioner til alle typer feriegæster. Uanset om du er på udkig efter en romantisk ferie for to eller et familievenligt hotel, kan en ferie i Camp de Mar således skræddersys til dine behov. Betagende udsigter, innovativ gastronomi og verdensklasses golfbaner venter dig på denne eksklusive destination.

Seværdigheder

Uanset om du ønsker at tilbringe din ferie i Camp de Mar med at slappe af på gyldne sandstrande eller udforske gamle romerske ruiner, er der masser af muligheder for begge dele. Byen nyder godt af sin afsondrede, fredfyldte beliggenhed i en halvmåneformet bugt, der hurtigt varmes op i sommermånederne. Tag en spadsertur langs Avenida de la Playa, hvis du er i shoppe-humør. Her er butikkerne fyldt til randen med flotte produkter fremstillet af lokale håndværkere såvel som internationalt anerkendte designermærker.

Havet byder på chancer for at se blæksprutter og delfiner, ligesom du kan tage en sejltur til den ubeboede ø Sa Dragonera. Dette naturreservat er hjemsted for et svimlende dyreliv, hvor især de legesyge firben er kendte. Fugle-entusiaster kan se sjældne havfugle som Balearskråpe og Eleonoras falk. Der er mange naturskønne vandrestier og et gammelt udkigstårn. 

Strande

Hovedattraktionen i Camp de Mar er uden tvivl den uberørte, solbeskinnede strand. Her kan du nemt fordrive hele ferien med at slappe af under den klare himmel, mens du beundrer den flotte havudsigt. Den rummelige strand, som ligger godt afskærmet af klipper, er 180 meter lang og 60 meter bred. Sandet er fint, men vil du have det ekstra komfortabelt er der udlejning af liggestole og farverige parasoller. Udforsk skjulte klippebugter eller flyd rundt i det lave, varme vand. Der er gode faciliteter, som inkluderer brusere, toiletter og ramper. Livreddere er med til at gøre dette til et idyllisk og sikkert sted for familier.

Hvis du ønsker mere lidt mere action, kan du leje en pedalbåd og tage en tur ud på vandet. Det er desuden populært at snorkle her. Det er en chance for at beundre havanemonernes blidt vinkende tentakler og en regnbue af farverige svampe, mens du stille svømmer rundt i de blide strømme. Temperaturen varierer alt efter sæson, men svinger generelt mellem 25 og 30 grader meget af sommerhalvåret. Dette gør Camp de Mar strand det perfekte sted for at få en tiltrængt dosis sol.

Kulturlivet

På sikker afstand af øens mere turistede feriesteder er Camp de Mar en god destination for dig, der ønsker at leve mere som en lokal. Du finder et væld af kunstgallerier i landsbyen, ligesom flere attraktioner er inden for kort afstand. Områdets nyeste kulturelle trækplaster er CCA Andratx Art Centre med 4.000 kvadratmeter dedikeret til samtidskunst. Centeret, som ligger "et stenkast" fra Camp de Mar i den større by Andratx, omfatter en Kunsthalle, hvor der vises tre store udstillinger hvert år. Du har se spændende værker fra både etablerede såvel som kommende talenter. Centret omfatter også kunstnerværksteder, en boghandel og talrige arrangementer.

Er du taget til Andratx, kan du desuden opleve lokal kultur og Mallorcas historiske traditioner på byens gademarked, der afholdes hver onsdag. Oprindeligt fandt det sted på Plaza de Espana, men for tiden er markedet placeret på Paseo de Son Mas. Markedsbusser afgår direkte fra Camp de Mar hele dagen, men er også let tilgængeligt med taxa.

Historie

Camp de Mar fik sit første hotel i 1932. Den berømte spion Tomás 'Tommy' Harris købte også et hus her i 1949. Byen blomstrende op i 1980'erne og udviklingen er forsat indtil for nylig. 

Camp de Mar har også længe været kendt som et hot spot for berømtheder, som for eksempel Claudia Schiffer, der på et tidspunkt ejede et hjem her. På trods af udviklingen er feriebyen stadig et af øens mere fredelige rejsemål, der er ideel for feriegæster, der ønsker at nyde stranden og det fantastiske landskab.

Maden og drikke

Den bedste ved Mallorcas mad er, at alt er dyrket eller fanget lokalt. Frugt og grøntsager dyrkes over hele øen takket være det milde, solrige klimaet, såsom den lokale Ramallet-tomat, og vegetarer vil glæde sig over at vide, at disse er hovedelementet i mange mallorcanske opskrifter.

Den eksklusive stemning i Camp de Mar afspejles i udvalget af restauranter. For at  smage autentiske spanske retter, kan du prøve tapaserne på Flor de Sal. Det er langt op ad trappen til restauranten, men når du kommer derop får du en af de bedste udsigter i hele byen, mens du nyder dit måltid. For noget lidt mere afslappet er der restauranterne tættere ved kysten, hvor der serveres lækre fiske- og skaldyrsretter, der gør sig godt med et glas spansk vin.

Nattelivet

Ved Camp de Mar's sandede bugt er der talrige summende barer og afslappede udendørs spisesteder, som er stedet hvor man finder byens natteliv. Mange af landsbyens hoteller ligger kun få skridt væk herfra, hvilket kan være praktisk, når man skal hjem i seng. De fleste vælger dog at holde ferie i Camp de Mar for at nyde den idylliske natur, så nattelivet er ret afslappet her. Du finder dog barer, som har åbent til sent på aftenen, hvor du kan nyde en drink på terrassen. Men hvis du ønsker at danse natten væk, må du tage den korte tur nabobyen Puerto Andratx. Her finder du natklubber som Barracuda, der er populær blandt både lokale og turister, med et varieret udvalg af dansemusik samt masser af glitter og glamour.

Indkøb

Du kan købe de daglige fornødenheder i Camp de Mar, men den nærliggende Port Andratx har en bredere vifte af butikker og restauranter og kan nås på bare 10 minutter i bil.

Aktiv ferie

Med sin beliggenhed ved havet byder Camp de Mar ikke overraskende på en bred vifte af vandbaserede aktiviteter. Tag eventuelt først på en vandretur gennem den uspolerede natur på Sa Dragonera øen, der er tilgængelig via færge fra Camp de Mars hovedstrand. Følg i berygtede piraters fodspor eller tag en dukkert i øens idylliske bugter. Alternativt kan du chartre din egen sejlbåd for at tilbringe en afslappet dag med at udforske Mallorca. Stop ved en af øens mange private strande for at bade i det turkisblå hav.

Golf er en anden populær fritidsaktivitet, hvor du kan nyde godt af det milde Middelhavsklima. Du har meget at vælge mellem: Alene i Mallorcas sydvestlige region kan du vælge mellem seks golfbaner. Andratx Golf Course, som åbnede i 2000, er en endnu en grund for golfspillere til at rejse til Camp de Mar på ferie. Banen der er designet af Gleaneagles Golf Development, har over 60 bunkers og syv søer i sit udfordrende, maleriske layout. Golf Santa Ponsa 1 er også inden for rækkevidde. Denne meget krævende bane, som er designet af Falco Nordi, har været vært for Balearic Open seks gange, og er kendt for sine vandfælder og åbne vidder.

Byer i nærheden

Palma
Hovedstaden Palma, som kan nås på ca. 40 minutter fra Camp de Mar, er det bedste sted at suge til sig af den rige kultur på Mallorca. Byen blev grundlagt for over to årtusinder siden, og du kan stadig tydeligt se restene af de mauriske og romerske beboere i hele byen. Som de siger på Mallorca, ved du, at du er i Palma, når du kan se de gigantiske spirer i La Seu-katedralen, der rækker på over byen. Den Gamle By, der afspejler en tung romersk indflydelse, er fyldt med hyggelige restauranter og caféer gemt væk i smalle, snoede gader. Når du ikke udforsker Palmas historie, kan du i byens hjerte findes også bruge tiden i teatre og indkøbscentre. Uanset hvad du har lyst til, må Palma næsten anses for at være et obligatorisk udflugtsmål under dit ophold i Camp de Mar.

Santa Ponsa
Lige rundt langs kysten fra Camp de Mar ligger Santa Ponsa, et af Mallorca's mere livlige feriesteder. Det pulserende natteliv, den enorme strand og børnevenlige cabaretbarer gør Santa Ponsa populær blandt både de festglade og familier. Den største strand, Playa Santa Ponsa, er en familiefavorit takket være livredderne, der er  spredt langs kysten og de nærliggende strandbarer. Der er også en mindre, mere rolig strand i nærheden, hvis du ønsker at komme lidt på afstand af turistmængderne.

Magaluf
Magaluf som er den ubestridte festhovedstad på Mallorca, ligger mellem Camp de Mar og Palma. Byens hvis lys ses kan ses som en lysende nathimlen på kilometers afstand, har nogle af verdens største og mest berømte natklubber. De ligger på primært Punta Ballena-gaden. Der er fest det meste af dagen i Magaluf med alt fra store poolfester i løbet af dagen og pumpende raves hele natten lang. Berømte DJs som David Guetta og Calvin Harris styrer festmasserne to gange om ugen på BH Hotel under Mallorca Rocks festival, en 4-måneders fiesta, der sætter sig på byen mellem maj og august. Blandingen af barer og klubber betyder, at selv den største festabe kan få styret sin lyst med en aften i Magaluf.

Bestil billige rejser til Camp de Mar online

Brug søgemaskinen fra Escapeaway når du skal finde billige rejser til Camp de Mar. Vi søger automatisk efter de bedste ferieboliger, feriehuse, ferielejligheder og hoteller i Camp de Mar. Fælles for alle er, at de ligger i toppen med gode anmeldelser fra både vores egne gæster og fra gæster i andre lande. Samtidig har og får du friheden til at søge med valgfri rejsedato, valgfri rejselængde og nettets bedste priser på både fly og indkvartering.

Vi har med andre ord gjort det store arbejde for dig - nu skal du bare bestemme, hvornår du vil rejse til Camp de Mar - og med hvem. Der er mulighed for afrejse fra bl.a. København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg lufthavn. Søgemaskinen sammenligner automatisk de bedste priser på flybilletter med både rutefly og lavprisselskaber og kombinerer dem med vores udvalgte ferieboliger i Camp de Mar. Alle dele af rejsen samles herefter i en pakkerejse med rejsegaranti, så du får det bedste af begge verdener. Tilføj billeje eller transfer (transport tur/retur mellem lufthavnen og dit hotel) til pakken for den bedste og mest fleksible oplevelse, når du ankommer til rejsemålet.

God rejse!

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hvad siger gæsterne i Camp de Mar?

9,2
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 31 anmeldelser