Rejser til Can Pastilla

Rejser du mod sydøst langs kysten fra Palma, er Ca'n Pastilla det første ferieresort, du kommer til. Her midt i Palmabugten, Bahia de Palma, og tæt ved lufthavnen kan du nyde en afslappende badeferie og samtidig have hovedstadens mange tilbud inden for kort rækkevidde. Can Pastilla, som udgør den vestlige ende af Playa de Palma, har en lille havn. Det er dog på den fine sandstrand og oppe på den bagvedliggende promenade, at feriebyens liv for alvor leves.

Badeferie tæt på storbyens mange tilbud

Nærheden til Palma de Mallorca gør Ca’n Pastilla til det ideelle rejsemål for dig, der ønsker at kombinere en strandferie med en storbyferie. Det gælder, hvad enten du rejser hertil på en forlænget weekend uden børn eller har hele familien med. I hovedstaden finder du et væld af spændende tapasrestauranter, shoppingmuligheder og seværdigheder. Rejser du til med børn, er det dog også næsten et must at lægge vejen forbi det lokale Palma Aquarium lige syd for Can Pastilla, hvor I nemt får et par timer til at gå. For børn og barnlige sjæle vil en tur til det store vandland Aqualand Arenal nok også stå højt på ønskelisten for ferien.

Strandpromaden ved Ca’n Pastilla strækker sig helt ind til Palma mod vest og til den mere livlige ferieby Arenal mod øst. Den er en oplagt mulighed for at tage en cykeltur langs kysten, hvilket både lokale og turister da også ynder at gøre. Det er muligt at leje cykler til beskedne priser. Vil du ind til hovedstaden er der dog også muligt blot at hoppe på en lokalbus eller tage en taxi. Det er det oplagt valg om aftenen, hvis du ønsker at udforske et mere aktivt natteliv, end det der findes i Can Pastilla.

Dermed ikke sagt, at du behøver at tage til nabobyerne for at få stillet dine behov for lækker mad og forfriskninger i løbet af dagen. Der er talrige barer, restauranter og caféer i selve Can Pastilla, især nede langs vandet, men også i sidegaderne mellem havnen og hovedvejen. Her kan du få alt fra spanske specialiteter til internationale favoritter. Oppe i byens gader finder du desuden lidt småbutikker, kiosker og mini-markeder, hvor du kan få de fleste daglige fornødenheder.

Lej en bil til ferien

Vil du udforske andre dele af Mallroca i løbet af ferien, er det som regel mest praktisk at leje en bil. Det tager for eksempel ikke meget mere end 20 minutter at køre lidt ind i landet til den charmerende, mellemstore by Llucmajor, som modsat Ca’n Pastilla er meget lidt turistet. Her kan du derfor opleve et mere autentisk spansk hverdagsliv. Det kan anbefales at time besøget med en af de tre ugentlige markedsdage.

Billeje giver dig desuden mulighed for at opleve de mere landlige dele af øen med vingårde og små bjerglandsbyer, samt ikke mindst chancen for lettere at finde små uforstyrrede badeviger.

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Can Pastilla

Populært i Can Pastilla

Spanien, Mallorca, Can Pastilla
  • Nærmeste lufthavn: 6 km
  • Nærmeste strand: ca. 250 m
  • Pool
Spanien, Mallorca, Can Pastilla
  • Nærmeste lufthavn: 7 km
  • Nærmeste strand: ca. 120 m
  • Pool
Spanien, Mallorca, Can Pastilla
  • Nærmeste lufthavn: 4 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool