Rejser til Ca'n Picafort

Ca'n Picafort ligger midt på den smukke Alcudiakyst og er præget af de gyldne, lange strande og en afslappet atmosfære, selvom du stadig er i nærheden af de større feriebyer, langs kysten og inde i baglandet. Book din rejse til Ca'n Picafort med Escapeaway i dag!

Med sin lange strækning af gylden sandstrand, de mange gode strand-faciliteter og en afslappet atmosfære, er Ca'n Picafort et oplagt rejsemål, hvis du er på udkig efter en strand- og badeferie på Mallorcas nordøstlige kyst. 

Den varme stemning og de naturskønne omgivelser gør en rejse til Ca'n Picafort til en fast favorit blandt både lokale spanske og udenlandske feriegæster, der vender tilbage år efter år for at få mest muligt ud af byens solbeskinnede strande.

Og når du får brug for lidt adspredelse, finder du nogle af øens bedste attraktioner næsten lige uden for døren, såsom Mallorcas spektakulære akvarium, farverige markeder og ruinerne af en stor, forhistorisk kirkegård, Son Real. 

En kort tur op ad kysten fører dig desuden til den charmerende kystby Alcudia, hvor du kan opleve byens livlige lystbådehavn og dens smukke historiske arkitektur.

Oplev Mallorca med Escapeaway, vi kender øen som vores egen bukselomme og er specialister i rejser hvor du bor på håndplukkede hoteller. Du kan rejse til Ca'n Picafort og andre rejsemål på Mallorca året rundt, og i nøjagtig det antal dage som passer dig. Et godt tip er at bruge vores rejse- og hoteltemaer til at finde den helt rigtige rejse, du kan f.eks segmentere hotellerne efter typer som luksusrejser til Mallorca, familieferie på Mallorca eller rundrejser på Mallorca hvis du vil på kør-selv ferie og opleve de mange forskellige områder af øen.

Vælg først om du vil rejse til Ca'n Picafort fra lufthavnen i København, Billund, Aarhus, Aalborg eller Hamburg - så finder vores smarte søgemaskine de bedste priser på flybilletter for dig. Vælg derefter et hotel i Ca'n Picafort med gode anmeldelser som passer dig, og vi sammensætter en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti, til en pris du ikke finder bedre andre steder. Tilføj billeje til din booking for ultimativ frihed og fleksibilitet på rejsen.

Mad og drikke

Selv om der serveres traditionelle mallorcanske retter i mange af restauranterne i Ca'n Picafort, er der også mulighed for at finde gode internationale menuer i byen.

Med sin nærhed til havet er det ikke overraskende, at fisk- og skaldyrsretter dominerer menukortet på denne del af Mallorca. Tag f.eks. en tur ned til havnen, hvor du vil finde mange restauranter, der serverer friskfanget fisk, kun tilberedt med lidt krydderier og serveret med et køligt glas vin. 

Hvordan kommer du rundt i Ca'n Picafort?

 • Med bus: Der er busforbindelse mellem Ca'n Picafort og andre feriesteder langs kysten. I sommermånederne er der busser hver halve time, og der er natbusser, der kører fredag og lørdag aften.
 • I bil: At leje en bil er en god mulighed, hvis du planlægger mange udflugter. Mallorca er generelt let at navigere rundt på og har - generelt - gode veje med masser af attraktioner inden for en times kørsel af byen.
 • Med turist-tog: Et turist-tog kører mellem de vigtigste hoteller og stranden.

Begivenheder

Fiske-festival: Den årlige Blæksprutte-festival finder sted hver år i april, hvor du kan smage en lang række lækre blæksprutte-retter fra festivalens boder og i byens restauranter. For børnene er der arrangeret børnefester og legeplads. 

Kultur: I bjerglandsbyen Valldemossa, der ligger ca. en times kørsel fra Ca'n Picafort, kan du opleve festivalen Artdemossa, der byder på lokalt håndværk, lokale kunstværker, poesi og levende musik i skæret fra romantiske lanterner.

>> Læs også om rejser til Cala Millor
>> Læs om miniferie på Mallorca

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Can Picafort

Populære hoteller i Can Picafort

Spanien, Mallorca, Can Picafort
8,6
Meget godt
482 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 65 km
 • Nærmeste strand: ca. 50 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Can Picafort
9,1
Fabelagtigt
1981 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 64 km
 • Nærmeste strand: ca. 900 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Can Picafort
8,6
Meget godt
900 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 66 km
 • Nærmeste strand: ca. 250 m
 • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Can Picafort?

8,6
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 40 anmeldelser