Zafiro Mallorca

Spanien, Mallorca, Can Picafort

Officiel kategori

Escapeaways vurdering

1035 anmeldelser
Marie Burheim
Udvalgt af
Marie Burheim

Hvis du skal holde ferie med børnene på Mallorca, og du er på udkig efter et hotel af god, middel standard med et varieret udvalg af faciliteter for både børn og voksne, så skal du kigge nærmere på Zafiro Mallorca. Her er både børnepools og vandrutsjebaner, men også sportsfaciliteter og et afslappende spa-center for de voksne. Hvis det hele skal være ekstra nemt og bekvemt, kan du tilkøbe All Inclusive. 

Zafiro Mallorca er et populært, familievenligt hotel beliggende i gåafstand fra Can Picaforts hyggelige centrum og den dejlige sandstrand. Langs stranden ligger strandpromenaden med et udvalg af restauranter og butikker, og da tempoet i Can Picafort er roligere end i den livlige naboby, Alcudia, er destinationen populær blandt børnefamilier. Stranden er rimelig børnevenlig, men her kan godt være en del bølger. 

Indkvarteringen på Zafiro Mallorca sker i rummelige studios og ferielejligheder med tekøkken, hvor du selv har mulighed for at tilberede lette retter eller lave en kop kaffe, når det passer dig. Spørgsmålet er, hvor meget tid du kommer til at tilbringe i lejligheden, for ud over det indbydende poolområde med flere pools, børnepools og vandrutsjebaner (bl.a. et sørøverskib til de mindste), er her også underholdning og aktiviteter. Du har mulighed for at tilkøbe All Inclusive, hvis du gerne vil holde en nem og bekvem ferie. Jeg ønsker dig en rigtig god familieferie!

Derfor skal du vælge Zafiro Mallorca

 • Hvis du skal på en børnevenlig ferie på Mallorca
 • Fordi du gerne vil have et stort poolområde med vandrutsjebaner
 • Her har du gode faciliteter for både børn og voksne
 • Fordi du gerne vil bo i gåafstand fra strand og centrum
 • Her kan du tilkøbe All Inclusive

Godt at vide

Hotellet arrangerer underholdning og aktiviteter for både børn og voksne i dag- og aftentimer, og du må derfor indstille dig på mulig støj i den forbindelse. 

Ved tilkøb af All Inclusive: Konceptet fastlægges lokalt på hotellet og kan ændres i løbet af sæsonen. Aktuelt program med indhold og serveringstidspunkter udleveres ved ankomst til hotellet. 

Hotellet tilbyder en international børneklub. Her tales ikke dansk, men oftest engelsk og spansk. 

Kort og afstande

Strand (Can Picafort Beach): Ca. 800 m
Centrum (Can Picafort): Ca. 800 m
Lufthavn (Palma de Mallorca): Ca. 65 km

Hotellet har 252 studios og lejligheder, der alle er indrettet i lyse farver og med balkon eller terrasse, og nogle af dem endda med et lille stykke have foran. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Zafiro Mallorca:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Elevator
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • Indendørs swimmingpool

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Avenida Santa Eulàlia,s/n
07458 Ca'n Picafort

Koordinater

Latitude: 39.7624
Longitude: 3.1469

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet.