Rejser til Can Picafort

Can Picafort ligger i den smukke Alcudiabugt på Mallorcas nordøstlige kyst omkring en times kørsel fra Palma. Helt frem til 1970'erne var Can Picafort, der ofte staves Ca'n Picafort, blot et lille fiskerleje. Men da verden rigtigt fik øjnene op for øens kvaliteter som ferierejsemål, var det også starten på en ny æra for Can Picafort. Den fine og lange sandstrand og det krystalklare, turkisblå vand ved Can Picafort er da også helt uimodståelig og gør denne lille ferieby ideel til en afslappende badeferie for hele familien.

Kilometerlang sandstrand

Starter du ved marinaen i Can Picafort, kan du i princippet gå i vandkanten på den lyse sandstrand 10 km nordpå hele vejen til Port d'Alcudia. Det betyder også, at du altid kan finde et fredeligt stykke strand omgivet af sandklitter at slå dig ned på, hvis du ønsker at være lidt på afstand af feriebyens liv. Det gælder for eksempel den idylliske Playa de Muro umiddelbart nord for byen. Bliver du på stranden lige ved Can Picafort, har du dog til gengæld alle nødvendige faciliteter inden for kort rækkevidde.

Oppe på strandpromenaden i Can Picafort ligger således talrige fortovsrestauranter og caféer. Her og på spisestederne længere oppe i byen kan du få alt fra klassiske spanske retter til international fast food. Om aftenen kan du slå dig ned på en af barerne nede ved stranden med en piña colada og nyde udsigten ud over havet. Der er nogle enkelte diskoteker i byen, men generelt er det ikke nattelivet, man rejser til Can Picafort efter.

Langs den fodgængervenlige hovedgade, Paseo Colón, finder du et godt udvalg af butikker, apoteker og mini-markeder. Der er desuden ugentlige markeder, hvor der også er gode chancer for at finde et unikt souvenir.

Aktiviteter og udflugter

Der er ofte mange windsurfere ved Can Picafort, som kommer her for at lege på bølgerne. Derudover er der blandt andet mulighed for at prøve kræfter med et paddleboard eller suse afsted på en bananbåd. Vandsports er dog ikke den eneste aktivitetsmulighed på en rejse til Can Picafort.

Det nordlige Mallorca er meget populært blandt motionscyklister, som her kan vælge mellem alt fra lette, flade ruter langs kysten til udfordrende stigninger i de nærliggende bjerge. Det er dog typisk i lavsæsonens køligere måneder, at man ser mange cyklister.

Uanset hvornår på året du rejser til Can Picafort, kan det anbefales at besøge den nærliggende Parc Natural de s'Albufera. Dette vådområde, som kendt for sit rige fugleliv, kan udforskes både til fods eller på cykel. Ligeledes er det værd at afsætte mindst en dag til at tage på udflugt til Alcudia og dens gamle bydel eller længere ind i baglandet for at opleve nogle af de charmerende bjerglandsbyer.

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Populært i Can Picafort

Spanien, Mallorca, Can Picafort
  • Nærmeste lufthavn: 65 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool
Spanien, Mallorca, Can Picafort
  • Nærmeste lufthavn: 65 km
  • Nærmeste strand: ca. 300 m
  • Pool
Spanien, Mallorca, Can Picafort
  • Nærmeste lufthavn: 64 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér