Rejser til Canyamel

Canyamel, beliggende på Mallorcas nordøstlige kyst, er et oplagt rejsemål hvad enten du er på udkig efter en fredelig destination for en romantisk ferie eller ønsker at rejse med familien på den perfekte sol- og strandferie. Book rejsen til Canyamel med Escapeaway i dag!

Canyamels hovedattraktion er uden tvivl den smukke strand, der imponerer med dens bløde, hvide sand, de mange liggestole, samt strandbarer og caféer. Den lave dybde gør også stranden til et godt og sikkert sted at bade og svømme for familier med børn.

Hvis du bliver træt af stranden, er der masser af aktivitetsmuligheder i Canyamel, såsom golfbaner og tennisbaner, der er spredt ud over feriestedet og både er egnede til nybegyndere og erfarne spillere, samt mange interessante udflugtsmuligheder, såsom Arta-hulerne og nabobyerne Porto Cristo og Cala Millor.

Desuden vil en ferie i Canyamel placere dig inden for rækkevidde af nogle af naboøens Menorcas bedste kystbyer, så du vil aldrig være for langt væk fra familievenlige attraktioner, samt den skønne blanding af solskin, sand og hav.

Velkommen til Spanien med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Canyamel og andre rejsemål på Mallorca hvor du bor på nøje udvalgte hoteller på din rejse. Du kan nemt og trygt bestille din rejse til Mallorca som en samlet pakke inkl. fly, hotel og evt. billeje eller transfer tur/retur fra Palma lufthavn til dit hotel. Vil du selv arrangere rejsen til Canyamel kan du naturligvis også blot booke dit hotel igennem Escapeaway.

>> Læs også om rejser til Alcudia

Hoteller i Canyamel

Information og fakta

I denne lille guide om rejser til Canyamel har jeg samlet lidt informationer og fakta om rejsemålet. Husk du altid finder mere inspiration til din ferie på bloggen, her skriver vi om erfaringer fra egne rejser til Mallorca og bla. om emner som det lokale køkken, om den smukke natur, det lokale kulturliv, om seværdigheder og udflugter og meget mere.

Oplevelser og udflugter

Sports-aktiviteter

Canyamel har masser af sportsaktiviteter for dem, der søger fysiske aktivitet på ferien. Du finder en række gode vandsportskoler og tennisbaner langs kysten, men det er golf, der er den mest populære sportsaktivitet for de fleste feriegæster på stedet. Der er fire baner, der er værd at prøve, herunder Capdepera Golf og Pula Golf. Pula Golf har været vært for den internationale golfturnering Majorca Classic og er populær blandt professionelle og berømtheder.

Indkøb og shopping

Selv om Canyamalls indkøbsmuligheder ikke er på højde med Mallorca's travlere feriesteder, er der stadig flere steder at købe ind, hvis du leder efter strandtøj eller pragtfulde souvenirs. Byens centrum har flere butikker, der sælger blandt andet tøj og sko, og der er også et minimarked, så du kan købe fornødenheder. Hvis du vil købe noget lidt mere specielt, eller er på udkig efter lokal lædervarer, skal du besøge nærliggende Cala Millor.

Arta-hulerne

Kun en kilometer nord for Canyamel finder du de ikoniske Arta-huler; underjordiske huler, der blandt andet rummer spektakulære stalaktit- og stalagmitformationer. Det kan anbefales at tage en rundvisning med guide for at lære mere om hulernes historie.

Strande

Når du rejser til Canyamel er det først og fremmest den fine strand der imponerer med sit hvide sand og sine blide farvande, der gør den ideel til familier med børn. Kystlinjen er mindre bebygget end andre områder på øen, så du vil kunne nyde synet af det smukke omkringliggende landskab. På grund af sin landlige omgivelser er stranden også sjældent helt fyldt op, så du finder altid et sted til dit badehåndklæde eller en liggestol.

Stranden er et glimrende sted for svømmere, men med sin rolige omgivelser og fredelige atmosfære er Canyamel-stranden ikke et godt sted for vandsports-aktiviteter. Hvis du er på udkig efter den slags aktiviteter, anbefales det at tage turen til det nærliggende Cala Bona, hvor du finder en lang række vandsports-aktiviteter, fra sejlads til windsurfing.

Mad og drikke

Der er masser af fremragende mad og drikke på denne del af Mallorca, så I vil sandsynligvis finde noget, der passer til alles smag, hvis I er en hel familie afsted på ferie. I Canyamel er der både en række traditionelle, spanske restauranter og flere små caféer, der byder på internationale retter.

Det kan også anbefales at prøve en af de charmerende, små tapasbare, der ligger gemt væk blandt de livlige gader, mens de mere stilfulde og dyre restauranter ligger ved havnefronten.

Hvis du leder efter et sted, hvor du både kan indtage dit aftensmåltid, og nyde synet af det smukke hav, bør du prøve en af restauranterne, der flankerer stranden. Her vil du blandt andet kunne finde en række fiske- og skaldyrretter på menuen, samt et omfattende vinkort, der også indeholder nogle af gode lokale vine.

Byer i nærheden

Cala Millor

Der er masser af ting at tage dig til i nærliggende Cala Millor ud over at besøge byens strand med gyldent sand. Stranden byder på en række vandsports-faciliteter, travle barer og liggestole, mens byen havnefront rummer en række butikker og restauranter.

S'illot

Du vil opleve Mallorcas traditionelle side i nærliggende S'illot. Byen, der tidligere var en lille fiskerby, men i dag er et ferieresort,  har formået at bevare en stor del af sin charme - fra sine fiskerbåde, der ligger fortøjret i havnen, til byens solrige sandstrand.

Porto Cristo

Porto Cristo ligger kun en kort tur ned ad vejen og byder på gode muligheder for en god dag på stranden og afslapning på en havnefrontens restauranter. Der sejler regelmæssigt både fra havnen i Porto Cristo, så du er inden for rækkevidde af nogle af Mallorcas største feriesteder. Du kan også sejle til skjulte strande, såsom Cala Barques og Cal Ratjada.

Sådan booker du en billig rejse til Canyamel

Med Escapeaway kan du rejse til Canyamel fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, enten direkte eller med en mellemlanding undervejs. Vi giver dig flybilletter med rutefly til nettets bedste priser, pakker det sammen med vores udvalgte hoteller i Canyamel, og med mulighed for at supplere med en lejebil - alt i én pakkerejse, som er sikret af rejsegaranti.

>> Læs også om rejser til Palma
>> Prøv en forlænget weekend på Mallorca

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hvad siger gæsterne i Canyamel?

9,2
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 5 anmeldelser