Rejser til Colonia Sant Jordi

Naturelskere, vandsports-entusiaster og rejsende med interesse for spansk gastronomi vil elske denne traditionelle fiskerby, som blev grundlagt i 1800'erne som en fiskeri- og landbrugskoloni, men hvis oprindelse kan spores helt tilbage til bronzealderen.

Colonia Sant Jordi byder på en strandpromenade og en række fantastiske strande. En af de mest berømte og populære strande på hele Mallorca, Es Trenc, ligger kun en kort gåtur fra byen og endnu tættere på byen finder du Ets Estanys og de to dejlige, men små, strimler af sand ved Platja d'es Dofí og Platja d'es Dolç.

Bestil din rejse til Colonia Sant Jordi eller et af de andre rejsemål på Mallorca som en samlet pakkerejse inkl. fly, hotel og lejebil eller transfer. Vil du selv arrangere rejsen til Mallorca kan du også blot bestille dit hotel eller ferielejlighed igennem os.

Oplevelser og udflugtsmuligheder

Sa Cabrera National Park

En af de største naturoplevelser i området er Sa Cabrera National Park, som du kun kan opleve, hvis du tager en båd fra Colonia Sant Jordis originale fiskerihavn, da nationalparken ligger på en stenrig ø ud for den sydøstlige kyst. Øen er ubeboet, og der er ingen kommerciel udvikling på stedet, hvilket skaber de perfekte rammer til en fredelig dag omgivet af et uspoleret landskab. 

Gåtur fra Ets Estanys til Es Trenc

En gåtur fra Ets Estanys til Es Trenc er en fantastisk måde at udforske to af Mallorca mest emblematiske strande på. Start ved Ets Estanys saltsletter i retning mod Es Trenc og oplev udsigten over det krystalklart blå vand og det omgivende vilde dyreliv. 

Underholdningstilbud

Selv om Colonia Sant Jordi ikke er kendt for at være et sted, hvor der festes indtil den tidlige morgen og selv om der ikke er natklubber i området, der er åben hele året rundt, kan du stadig finde nogle barer bag promenaden Carrer Gabriel Roca, som byder på lidt fest om aftenen, især i weekenden og i højsæsonen.

Kulturtilbud 

Den gamle del af Colonia Sant Jordi var oprindeligt en landbrugs- og fiskerby, men det er nu en travl turistby. Den hyggelige lille fiskerihavn er dog stadig hjertet af byen og et besøg værd. Den historiske saltslette ved Ses Salines er også et besøg værd.

Det historiske kvarter i Palma by, øens hovedstad, som ligger omkring 40 minutters kørsel væk, er det ideelle valg, hvis du ønsker at fordybe dig i den lokale mallorcinske kultur på en dagstur.

Byens onsdagsmarked

Hvis du gerne vil have et indblik i den lokale kultur, kan det anbefales at tage en tur på et mallorcinsk marked. Colonia Sant Jordis store marked, der afholdes om onsdagen, har alt, hvad du behøver, hvad enten det drejer sig lokale håndværksprodukter, der egner sig perfekt som souvenirs til venner og familie derhjemme, eller lokale delikatesser, såsom den berømte pølse sobrassada.

Transport

Der er busser fra byen, der forbinder den med andre store feriesteder og som både er regelmæssige og pålidelige, eller du kan tage sagen i egen hånd og benytte dig af de mange steder i turistområderne, der tilbyder biludlejning. Du kan også overveje at leje en bil allerede ved ankomsten til Palma lufthavn.

Byer i nærheden

Ses Salinas

Denne stille landsby, beliggende på den sydligste del af Mallorca, er ideel for dem, der ønsker at opleve livet i de traditionelle mallorcinske landdistrikter. Byen, der hovedsageligt lever af landbrug, er gennemsyret af historie, fra ruiner fra bronzealderen til den berømte San Bartolome-kirke. Der er også masser af omkringliggende strande, hvor du kan forsøde udflugts-dagen med en svømmetur eller to.

Cala d'Or

Sammenlignet med mange andre byer på Mallorcas vestkyst med et rigt natteliv har Cala d'Or en mere sofistikeret atmosfære. Feriestedet er perfekt til både familier, par og grupper af venner, der er på udkig efter en livlig atmosfære, men uden den larm og trængsel, som du finder på de mest besøgte steder. Byen har en arkitektonisk lighed med Ibiza, da byen blev bygget for at ligne øens berømte arkitektur.

Campos

Leder du efter et sted med ægte mallorcinsk charme? Så bør du tage en tur til Campos. Især naturelskere vil føle sig hjemme her, da der er mange vandrestier i de omkringliggende nationalparker og bjerge. Landsbyen ligger også tæt på Colonia Sant Jordis berømte strande og bugter, så det er let at komme frem og tilbage mellem de to byer.

Hvornår bør du rejse?

Hvis du vil have mest varme og sol, er højsæsonen mellem juni og august den optimale periode af året at rejse på. Det er også her, der er flest faciliteter åbne for feriegæster. Til gengæld er det også i denne periode, der er flest feriegæster i området og dermed som regel højere priser på feriebolig og fly.

Hvis du primært rejser for at holde en aktiv ferie eller for at bruge byen som base for sightseeing på Mallorca, kan det tidlige efterår og det sene forår være en god mulighed for dig, da rejsemålet på dette tidspunkt har mere moderate varmegrader og færre feriegæster.
 

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér