Familieferie på Mallorca

Tag på en dejlige familieferie på Mallorca med Escapeaway, specialist i rejser hvor du bor på håndplukkede hoteller og ferieboliger. Mallorca har nemlig noget for både store og små og for enhver smag. Her på "La Isla Bonita" venter masser af oplevelser for hele familien.

Fra de helt små til de allerældste - alle typer sætter pris på ferieøen Mallorca, som er fantastisk hele sommeren, med det tørre klima, masser af sol og en helt fantastisk natur. Og pga. populariteten er der et enormt udvalg af både familievenlige hoteller og spændende attraktioner. Mallorca har både den type attraktioner, som familien kan nyde sammen, og de mere aldersspecifikke seværdigheder og tilbud. En tur ved stranden kan gøre alle glade og tilfredse og ved den berømte Alcudia-bugt kan de små soppe i vandkanten, de lidt større svømme i vandet langs kysten, mens de unge dyrker vandsport og de lidt ældre bare nyder solbadningen på stranden med en kølig drink eller et stykke vandmelon i hånden.

Har man lidt større 'børn' med på familieferien er der et fint natteliv på Mallorca, så unge og voksne kan slå sig løs til ud på de sene nattetimer. Der er naturligvis også vandland og en række andre se-værdigheder i høj kurs blandt børnefamilierne. Er børnene lidt større, er der gode muligheder for at tage på vandreture sammen med hele familien rundt i øens mange interessante landskaber, bl.a. i de spændende Tramuntana-bjerge, der ligger som en rygrad langs Mallorcas nordvestlige kystlinje. Her finder man fx. den charmerende by Soller, med sporvognsforbindelse ned til havnen Port De Soller, hvor nogle af Middelhavets største og dyreste yachts lægger til.

>> Se alle rejser til Mallorca med Escapeaway

Vælg det rigtige hotel eller feriebolig 

Er valget faldet på Mallorca som rejsemål til familiens ferie så gælder det om at vælge det rigtige hotel eller feriebolig og på en destination som Mallorca kan det være lidt af en udfrodring da du finder mange tusinde hoteller på øen. Hos Escapeaway rejser vi flere gange om året på besøg hos vores hoteller og vi håndplukker udelukkende de steder hvor vi selv gerne vil holde ferie og som passe i konceptet. Du kan læse mere om de enkelte hoteller på Mallorca i mine personlige beskrivelser eller kontakte os for mere information og gode råd. Vil du hellere bo i en lejlighed så læs mere om ferieboliger på Mallorca her.

Jeg vil også anbefale dig at kigge forbi vores rejsetema om familieferie - her kan du læse om alle de hoteller og ferieboliger vi anser som de bedste til en rejse i familiens tegn.

>> Læs også mere om familieferie i Spanien

>> Læs mere om familieferie

Kort over Mallorca

Populære hoteller på Mallorca

Spanien, Mallorca, Cala Millor
9,3
Fabelagtigt
1471 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 69 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Cala Ratjada
9,6
Fabelagtigt
1044 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 77 km
  • Nærmeste strand: ca. 800 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Cala Millor
9,3
Fabelagtigt
1240 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 66 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Pool (evt. sæsonåben)