Rejser til Les Meravelles

Les Meravelles er en del af Playa de Palma, det langstrakte ferieområde som strækker sig ud langs bugten øst for hovedbyen Palma. Her udgør Les Meravelles udgør en form for overgang mellem det familievenlige Can Pastilla ind mod Palma og det mere livlige El Arenal længere ude ad bugten mod øst.

Kombinér badeferie med byens kulturliv

Det er derfor ikke helt forkert at beskrive Les Maravilhas som stedet, der har alt man kan ønske sig af en charterferie på Mallorca. Det gælder, hvad enten du rejser hertil med familien, som par eller på egen hånd. Udover den kilometerlange sandstrand byder Les Maravilhas på masser af caféer, restauranter og hoteller med alt fra All inclusive til selvforplejning. Selvom nattelivet er knap så intenst her som i El Arenal, finder du også i Les Maravilhas talrige barer og diskoteker få minutters gang fra stranden, hvor der i højsæsonen er liv og leben til ud på de små timer.

Hvad angår livet om dagen, er det naturligvis især koncentreret nede på stranden og på den fine promenaden, som løber langs hele bugten. Her er der rig mulighed for at gå eller cykle en tur uden generende biltrafik. Der kører desuden et turisttog ad promenaden langs Playa de Palma (mellem Can Pastilla og El Arenal). Nede på stranden er der masser af plads til både sport og afslapning. Det krystalklare, lave vand er ideelt for familier med børn.

Udover et godt udvalg af underholdningsmuligheder for hele familien i Les Meravelles og langs resten af Playa de Palma, er det på en rejse hertil naturligvis også oplagt at udnytte den korte afstand ind til øens hovedby. Palma er således blot en kort bustur væk. Her kan du blandt andet besøge den storslået romersk-katolske katedral La Seu eller gå på opdagelse i den lange shoppingsgade med en perlerække af spændende butikker, caféer og tapasbarer.

Vil du udforske endnu mere af Mallorca på rejsen til Les Meravelles, kan du med en lejebil takket være den nemme adgang til motorvejen nemt nå alle dele af øen fra Les Meravelles. Det tager for eksempel under en time at køre til Porto Cristo på modsatte side af øen for at besøge de spektakulære drypstenshuler Cuevas del Drach (Dragegrotterne). Ligeledes er Sierra de Tramuntana mod nord inden for din rækkevidde med storslået natur og maleriske bjerglandsbyer.

Bestil din rejse til Les Meravilles online

Sikr dig din plads i solen på en af Mallorcas længste sandstrande nu! I søgemaskinen her på siden, kan du se alle de hoteller i Les Meravilles, vi har håndplukket til vores program. Vi har nøje udvalgt de steder, som har fået de bedste gæsteanmeldelser. Hos Escapeaway kan du rejse i det antal dage, du ønsker og vil du kombinere flere forskellige hoteller for at opleve mere af Mallorca, er det også nemt at arrangere hos os.

Du kan med fordel booke dine flybilletter med det samme. Det kan du også gøre i vores søgemaskinen, hvor du selv vælger om du vil rejse fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamborg.

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Les Meravelles