Luksusferie på Mallorca

Med Escapeaway er luksusferien på Mallorca kun nogle få klik væk. Mallorca har alt det, en komfortabel luksusferie fordrer af et feriested: Lækre luksushoteller, private swimmingpools og jacuzzi, tyrkiske bade og strandafsnit forbeholdt egne gæster. Book din helt egen luksusrejse til Mallorca med Escapeaway i dag!

På en luksusrejse til Mallorca får du fine muligheder for wellness, massage, kurbad og megen anden komfort. Luksus og nydelse på spa-hotel eller i forbindelse med egen luksus-feriebolig i afskærmede områder på øen - eller noget helt tredje. Nogle af Mallorcas wellness-centre er endda indrettet i historiske bygninger, for eksempel et tidligere kloster omgivet at smuk natur, hvor du virkelig finder ro og fred.

Der er masser af muligheder for at forkæle dig selv og en du holder af, både med enkeltstående ydelser som hydromassage eller hudbehandlinger og med komplette pakkeløsninger, der indeholder alt hvad hjertet kan begære ud i kropslig og sjælelig afslapning og nydelse. Luksushoteller på Mallorca har generelt et højt niveau uden at være vanvittigt dyre. Det er populært sagt til at komme til for penge, og samtidig er udbudet af flyafgange til Mallorca så stort, at du kan sammensætte din luksusferie fuldstændig fleksibelt. Flyv fx. ud om torsdagen og tag hjem den følgende søndag.

I de senere år er det også blevet stigende populært at tage afsted med hele familien og indkvartere sig på en finca - en nedlagt landejendom - hvor alle kan bo samlet, og hvor man kan nyde sin ferie i luksus med egen pool, udsigt til marker og bjerge, og med vandrestier og landeveje lige udenfor døren. Perfekt for dem, der gerne vil nyde en tur på cyklen, eller tage et cruise med kalechen nede i en luksus lejebil.

Bo på et håndplukket luksushotel på Mallorca

Hos Escapeaway tilbyder vi unikke luksusrejser til Mallorca, og vi er stolte af alle vores hoteller i programmet, men vi har nogle udvalgte hideaways, hvor man får lidt mere luksus, og som koster lidt mere end andre gode hoteller på Mallorca: Det er det, vi kalder luksushoteller. Du kan se dem i listen herunder, eller indtaste dine foretrukne rejsedatoer i søgemaskinen og straks se, hvordan du kan sammensætte en fleksibel pakkerejse, hvor du bestemmer afrejsedatoen og rejselængden. Når du sammensætter din rejse hos os, bliver turen dækket af Rejsegaranti.

Du kan bl.a. finde spændende luksushoteller i den historiske by Alcudia, omkring hovedbyen Palma, eller langt oppe i bjergkæden Tramuntana, som udgør den dramatiske mur af sten der møder de sejlende, som kommer til Mallorca fra nordvest. Kigger man godt efter, kan man finde en til nogle utrolige, naturlige havne, bl.a. Port de Sóller, som er de riges mødested på Mallorca. Her oser det af penge og luksus, og nogle af Middelhavets største lystyachter kommer med jævne mellemrum forbi her for at blive set. Fra Port de Sóller kan man tage en lille sporvogn op til bjergbyen Sóller, og herfra videre med 'Appelsintoget' mod Palma.

Luksusrejser til Mallorca er lig med oplevelser både på stranden, i bjergene, på vejene og langs smukke stier - eller måske med en omgang golf på programmet. Du kan naturligvis læse mere om vores populære luksusrejser til Mallorca og hvilke rejsemål vi tilbyder, eller du kan læse mere om luksusrejser i vores rejsetema. Se herunder.

>> Sådan booker du pakkerejsen til Mallorca
>> Læs også om miniferie på Mallorca

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Mallorca

Populære hoteller på Mallorca

Spanien, Mallorca, Portals Nous
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 750 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Palma
  • Nærmeste lufthavn: 9 km
  • Nærmeste strand: ca. 900 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Santa Ponsa
  • Nærmeste lufthavn: 34 km
  • Nærmeste strand: ca. 300 m
  • Pool (evt. sæsonåben)