Rejser til Magaluf

Magaluf ligger ved en bugt på det sydvestlige Mallorca cirka 12 kilometer fra Palma. Vil du på sightseeing i øens hovedstad, er det derfor nemt. Der er dog også masser at tage sig til i selve Magaluf. Dette er en af Mallorcas mest populære feriebyer, som er kendt for sin flotte sandstrande og ikke mindst for at have øens bedste natteliv.

Mallorcas bedste natteliv

Den skønne, omkring 900 meter lange strand ved det krystalklare hav, hvor du kan slappe af og nyde det solrige middelhavsklima, begyndte for alvor at tiltrække ferierejsende til Magaluf i 1970'erne. Med tiden blev byen dog lige så kendt for at have øens mest livlige natteliv med et væld af barer og natklubber, hvor tusindvis af unge, især briter, slog sig løs hver aften i højsæsonen.

De seneste årtier har man i Magaluf dog gjort meget for at ændre på byens image og tiltrække et bredere klientel, der i højere grad inkluderer familier og par.  Senest har de lokale myndigheder indført en række nye regler for blandt andet salget af alkohol, der skal lægge en dæmper på festen i de mest livlige områder af byen. Der er da også sket en positiv udvikling i byens atmosfære, som er blevet mere indbydende for andre typer rejsende. Her findes stadig talrige pulserende happy hour-barer, men også mere stilfulde strandklubber, hvor stemningen er en anden. Ligeledes er udvalget af hoteller blevet bredere og af højere kvalitet med flere steder, der primært henvender sig til de lidt mere modne rejsende og familier med børn.

Når det er sagt, er nattelivet i Magaluf stadig er et af de bedste og mest livlige, du finder på Mallorca. Det er stadig den primære attraktion for mange af de unge, som rejser til Magaluf. Den største koncentration af barer og natklubber finder du på Punta Ballena, som løber parallelt med stranden. Der er dog også mange andre former for underholdning her for dig, som prioriterer andre oplevelser højere på rejsen. Det inkluderer en familievenlig forlystelsespark, en go-kart bane og sjove vandlande.

En attraktion, der ikke har ændret sig siden de første rejsende fandt vej til Magaluf, er stranden. Den og den nye flotte strandpromenade, hvor du finder nogle af byens bedste restauranter, caféer og barer, er stadig omdrejningspunktet for meget af byens liv i løbet af dagen. Stranden er bred nok til at det aldrig er svært at finde sin egen på plads på det bløde sand. Der er udlejning af solsenge og parasoller samt mulighed for at prøve kræfter med næsten alle former for vandsport såsom vandski, windsurfing, kitesurfing og wakeboard.

Restauranter og shopping

Du kan godt glæde dig til de kulinariske oplevelser på en rejse til Magaluf. Du kan vælge fra stort set alle verdenshjørner med alt fra McDonalds og pizzeriaer til hyggelige restauranter med tapas og andre spanske klassikere på menuen. Der er et stort udvalg af prisvenlige spisesteder, der holder åbent til ud på de små timer for at betjene sultne festgængere. Men de senere år er der også åbnet flere spændende gourmetrestauranter i byen, hvis du gerne betaler lidt ekstra for en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige.

Der er talrige souvenirbutikker og supermarkeder i Magaluf, der kan dække de flestes behov. Vil du gerne shoppe på rejsen, kan det dog anbefales at tage et smut ind til hovedstaden Palma. Her er der udover et rigt butiksliv også adskillige spændende kulturelle seværdigheder og hyggelige små hyggelige gader at gå på opdagelse i. Hvis du blot trænger til lidt afveksling, kan du eventuelt gå en tur til nabobyen Palma Nova, der ligger nord for Magaluf lige på den anden side af en smal landtange.

Brug søgemaskinen her på siden til at søge blandt vores håndplukkede hoteller i Magaluf og på resten af Mallorca. Du kan samtidig nemt booke din flybillet til øens internationale lufthavn ved Palma, som ligger blot omkring 25 minutters kørsel væk.

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Magaluf

Populære hoteller i Magaluf

Spanien, Mallorca, Magaluf
8,8
Meget godt
1038 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 28 km
  • Nærmeste strand: ca. 300 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Magaluf
8,6
Meget godt
804 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 28 km
  • Afstand til centrum: ca. 15 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Magaluf
8,9
Meget godt
1217 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 30 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)