Rejser til Paguera

Hvis du trænger til en ferie, hvor du blot slænger dig i solen med en god bog, kun afbrudt af svalende badeture, er Paguera på Mallorca et perfekt rejsemål, tæt på jet-set havnen Port d'Andratx. Book din rejse til Paguera med Escapeaway i dag!

Paguera (eller 'Peguera') ligger på Mallorcas populære, sydvestlige kyst. Denne badeby har ligesom mange andre af byer langs kysten på Mallorca undergået en drastisk forvandling siden 1960'erne, hvor turismen for alvor begyndte at tage fart på den spanske middelhavsø. Oprindeligt var dette således blot en lille fiskerby, men i løbet af et halvt århundrede har den forvandlet sig til en populær, familievenlig badeby, som især lever højt på sine gode strande: Playa Palmira, den brede hovedstrand, Playa de Tora og Playa de la Romana, som er lidt mindre strande. Langs Playa Palmira er der en flot promenade, hvor du eventuelt efter en sidste dukkert kan slå dig ned på en af caféerne med en drink for at nyde solnedgangen.

Velkommen til Mallorca med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Paguera hvor du bor på håndplukkede hoteller eller i ferielejligheder i din ferie. Bestil rejsen til Paguera som en samlet pakkerejse, inkl. hotelophold, flyrejse og en lejebil der holder klar til dig ved ankomsten til Palma de Mallorca lufthavn. Vil du ikke selv kører bil, kan du også booke transport tur/retur (transfer) fra lufthavnen til dit hotel eller feriebolig. Ønsker du selv at arrangere din rejse til Paguera kan du naturligvis også blot nøjes med at bestille dit hotel igennem Escapeaway.

Strandliv krydret med udflugter

Selvom du nemt kan ende med at bruge en stor del af ferien med bare at dase på den brede sandstrand, når du rejser til Paguera, er der dog også meget andet at tage sig til på denne del af Mallorca. Byen er således også et godt udgangspunkt for udflugter, hvis du opleve mere af øen. Du skal for eksempel bare omkring 10 kilometer længere mod vest for at finde den eksklusive havneby Port d'Andratx, der er kendt for sine smukke, gamle villaer og ikke mindst luksusyachterne, der ligger og vugger i den lille naturhavn. Den er dog blot et af mange mulige udflugtsmål inden for din rækkevidde, hvis du på et tidspunkt vil prøve noget andet end strandlivet i Paguera.

Paguera er knap så livlig som Palma Nova og Magaluf, der ligger på modsatte side af den lille halvø. Når det er sagt er der i højsæsonen også altid liv og leben i Paguera, som derfor ikke er det mest oplagte rejsemål, hvis det primært er fred og ro, du søger i ferien. Til gengæld har byen alle de tilbud, der skal til for at du kan få en vellykket og afslappende ferie. På de tre lavvandede sandstrande er der for eksempel udlejning af liggestole, og der er servering. Længere oppe i byen finder du i hovedgaden, Avenida Pagueras også blot kendt som El Bulevar, et væld af butikker,  cafeer og restauranter, der kan tilfredsstille de fleste behov. Hvis du vil have en mere autentisk spansk indkøbsoplevelse, kan det anbefales at besøge det ugentlige marked (onsdag) i Andratx.

Udover strandlivet med de vandsportsmuligheder, der er knyttet hertil, er der også mange andre aktivitetsmuligheder, når du holder ferie i Paguera. Om sommeren tilbydes forskellige sejlture fra Paguera, hvor du får en chance for at udforske Mallorcas sydvestlige kystlinje fra vandsiden og undervejs kan være heldig at spotte delfiner. På land er der mulighed for at spille tennis, golf og ikke mindst vandre. Den omkringliggende natur er smuk og afmærkede vandrestier starter lige oppe bag byen, for eksempel en rute til nabobyen Capdella.

Lokal transport

Der var tidligere en hel del gennemkørende trafik i Paguera, eftersom vejen mellem Palma og Andratx gik lige igennem byen. Etableringen af en omfartsvej har dog heldigvis hjulpet gevaldigt på trafikken og gjort det mere fredeligt. Der er dog stadig gode vejforbindelser til byen, hvis du vil besøge nogle af de andre byer i området. Det tager for eksempel ikke mere end en halv time at køre inde til Palma. Der er regelmæssig busforbindelse, men hvis du vil udforske området i dit eget tempo, kan det være en fordel med en lejebil.

>> Læs også om rejser til Portals Nous
>> Læs mere om ferie på Mallorca her

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Andre links

Hoteller i Paguera

Populære hoteller i Paguera

Spanien, Mallorca, Paguera
  • Nærmeste lufthavn: 33 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Paguera
  • Nærmeste lufthavn: 35 km
  • Nærmeste strand: ca. 250 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Paguera
  • Nærmeste lufthavn: 35 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Paguera?

9,2
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 63 anmeldelser