Rejser til Palma Nova

Med hele tre strande, flere forlystelsesparker og attraktioner på stribe er der masser af aktivitetsmuligheder under dit ophold i Palma Nova. Og på grund af sin centrale beliggenhed giver en ferie i Palma Nova dig også mulighed for at tage på spændende dagsture til andre byer og feriesteder. For eksempel ligger Magaluf kun en kort gåtur væk, og du kan nemt finde gode barer, strande og restauranter begge steder.

Hvis børnene keder sig undervejs, er der hele to vandlande i området, Marineland og Aqualand, samt mulighed for at tage på ubådsture, afprøve køreevnerne på en gokartbane eller spille en runde golf; kort sagt er Palma Nova et oplagt rejsemål for en aktiv ferie med fokus på oplevelser for både store og små. 

Feriestedets favorable beliggenhed giver dig også mulighed for nemt og hurtigt at besøge Palma by. Ø-hovedstaden, der er Mallorcas kulturelle, økonomiske og politiske centrum, byder på en lang række interessante historiske og kulturelle seværdigheder, foruden en overflod af gode restauranter og butikker, som er mindst en dagstur værd.

Information og fakta

Palma Nova byder på store strande, fremragende vejr, underholdende vandlande, nærliggende kulturskatte, et på én gang spansk og globalt køkken, og masser af barer og klubber til en festlig aften i byen. Og så er byen endda nem at nå fra øens store lufthavn, Palma Lufthavn (PMI).

Byer i nærheden

Torrenova

Sammenlignet med sine naboer er Torrenova stille og kan tilbyde en dag med afslapning, fred og ro. Det betyder ikke, at Torrenova mangler atmosfære, da feriestedet kan være lige så livligt som de andre feriesteder i nærheden. Besøg nogle af byens gode butikker, tag en drink på en af byens barer eller spis på en af ??de mange gode restauranter, der er spredt rundt omkring i Torrenova.

Magaluf

Magaluf har ry for at være et af Spaniens livligste feriesteder - og det er helt sikkert et ry, som byen har gjort sig fortjent til. Livet er centreret omkring byens store strand, der er perfekt til en strandferie. Den hvide sandstrand er flankeret af restauranter og barer og har medvirket til, at Magaluf stadig er en af Mallorcas mest populære feriedestinationer.

Portaler Nous

Portaler Nous er meget anderledes end Magaluf med sin rolige og afslappede atmosfære, der egner sig perfekt til familier eller par, der ønsker at tilbringe deres tid på de lokale caféer. Golfspillere vil elske den kendte golfbane på feriestedet, der tilbyder 18 udfordrende huller.

Oplevelser og udflugter

Playa de Palma Nova

Playa de Palma Nova er den mest besøgte af de tre strande i Palma Nova. Du vil finde masser af liggestole og parasoller til leje her, samt en lang række vandsports-faciliteter, lige fra surfing til jetski. Playa de Palma Nova har kort sagt alt, hvad du kan ønske dig for at få en god strandferie.

Bådture

Palma Nova giver også sine besøgende muligheder for at tage på bådture ud i Middelhavet og opleve den smukke mallorquinske kystlinje fra havsiden i stedet for landsiden. 

Marineland

Hvis du er på ferie med dine børn, eller hvis du holder af dyr, kommer du ikke til at kede dig i Palma Nova. Marineland giver dig chancen for at se et bredt udvalg af havdyr på ét sted. Du kan blandt andet opleve delfiner, pingviner, søløver og hajer i Marineland, så sørg for at huske dit kamera. 

Bellver Slot

Bellver slot er en bygning fra det 14. århundrede, der ligger på en høj 3 kilometer uden for Palma by. Det over 700 år gamle slot, som er et af Europas få cirkulære slotte, byder på en dramatisk udsigt over byen og kystlinjen og tre store tårne, der ??omgiver en indre gård. 

Slottet tjente først som residens for Mallorcas konger, og blev derefter brugt som et militært fængsel i hele det 18. til midten af det 20. århundrede. Det er det nu en af de vigtigste turistattraktioner på øen og rummer desuden byens historiske museum.

Mad og drikke

Palma Nova har et bredt udvalg af retter, som både omfatter lokale spanske og mallorquinske retter og internationale retter. Du finder også både internationale fastfood-restauranter og lokale tapas-barer i byen, så der er noget for enhver smag. Det anbefales dog at prøve en af byens mange fiske-restauranter, der serverer fiske- og skaldyrsretter med frisk-fangede fisk fra havet omkring Mallorca.

Hvornår skal du rejse?

Palma Nova ligger på den sydvestlige kyst af Mallorca og har derfor et typisk middelhavsklima med varme somre og milde vintre, der gør det til et ideelt rejsemål hele året rundt.

Selv om der ikke er konstant solskin året rundt, byder stedet på stabil varme og solskin mellem april og oktober. I højsæsonen kan du forvente dagstemperaturer på gennemsnitligt omkring 30 grader, mens forår og efterår har et behageligt gennemsnit på 24 grader. Hvis du vil undgå de største turistmasser og samtidig have lidt mildere varmegrader på ferien, er det sene forår og det tidlige efterår et godt tidspunkt at rejse på.


 

Læs mere om Palma Nova

Rejsemål i Mallorca

Find rejsen til Mallorca her

Populært i Palma Nova

Spanien, Mallorca, Palma Nova
  • Nærmeste lufthavn: 28 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Palma Nova
  • Nærmeste lufthavn: 27 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Palma Nova
  • Nærmeste lufthavn: 27 km
  • Nærmeste strand: ca. 300 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér