Intertur Palmanova Bay

Spanien, Mallorca, Palma Nova

Officiel kategori

Escapeaways vurdering

2810 anmeldelser
Henrik Nielsen
Udvalgt af
Henrik Nielsen

Intertur Palmanova Bay er et godt lejlighedshotel, som ligger på den lille halvø mellem Palma Nova og Magaluf. Der er udsigt over havet og klipperne, og så tager det under 5 minutter at gå til den dejlige sandstrand i Palmanova. Lejlighedshotellet tilbyder miniklub til familiens yngste, og der er også en børnepool, så det er et dejligt sted til en familieferie. Der er aktiviteter og underholdning både for små og store, og så har du mulighed for at bestille ophold med All Inclusive. 

På Intertur Palmanova Bay bor du under 5 minutters gang til den dejlige sandstrand, og der er samme afstand til byens butikker og restauranter. Du bor i studios eller lejligheder, som passer både til enlige, par og familier, og du kan vælge, om du selv vil lave mad eller tilkøbe et eller flere måltider. Der er supermarked i samme bygning. Hvis det skal være ekstra nemt, har du også mulighed for at vælge et ophold med All Inclusive. Alle måltider serveres som buffet.

Hotellet ligger i kuperet terræn ud mod havet og klipperne. Der er flere terrasser og en dejlig pool, hvor der også er en afdeling for familiens yngste. Der er miniklub med mange aktiviteter og en mindre legeplads, hvor dine børn kan få nye internationale kammerater. Der er forskellige former for underholdning om aftenen, og du kan naturligvis også bestille din yndlingsdrink i hotellets bar. Selv om du bor i Palma Nova, er der ikke langt til den noget livligere bydel Magaluf, hvis du har lyst til en livlig aften i byen.

Derfor skal du vælge Intertur Palmanova Bay

• Hvis du vil bo tæt på den dejlige sandstrand
• Hvis du vil bo et sted med aktiviteter og underholdning
• Hvis du vil bo et sted med restaurant og mulighed for all inclusive
• Her er en dejlig pool og børnepool
• Hvis du foretrækker at bo i centrum af en livlig by
 

Kort og afstande

Nærmeste strand (Palmanova Beach): 300 m
Nærmeste by (Palma Nova/Palma): 300 m/18 km
Nærmeste lufthavn (Palma de Mallorca): 28 km
 

Hotellet har 170 studios og lejligheder i forskellige størrelser og kategorier med et lille køkkenhjørne. Stort set alle har egen balkon, og indretningen er pæn og enkel.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Intertur Palmanova Bay:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Børnepool el. afsnit
 • Elevator
 • Reception
 • Hotelbar
 • Mulighed for All Inclusive

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Torrenova 3-5
07181 Palmanova

Koordinater

Latitude: 39.5121
Longitude: 2.5426

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Læs på bloggen

Find tips og inspiration til din næste ferie på bloggen