JS Alcudi Mar

Spanien, Mallorca, Playa de Muro - Alcudia

Officiel kategori

Escapeaways vurdering

523 anmeldelser
Marie Burheim
Udvalgt af
Marie Burheim

Hotel JS Alcudi Mar ligger centralt i området Playa de Muro syd for Alcudia og kun få meter fra den dejlige sandstrand. Bortset fra trafikken er området forholdsvis roligt, og der er et godt udvalg af indkøbsmuligheder og restauranter i gåafstand fra hotellet. Du har mulighed for at tilkøbe halvpension, hvis ikke du foretrækker at gå ud at spise. Du og din familie kan hygge jer i poolen, og der er underholdning for små og store både dag og aften med afslutning omkring kl. 23.

Det 4-stjernede Hotel JS Alcudi Mar ligger tæt på den fine sandstrand i det relativt rolige område Playa De Muro syd for Alcudia. Det er et godt valg både for par og familier, og hotellet ligger i et grønt område med pool og børnepool. Her kan du nyde tilværelsen med en kølig drink i hånden, mens familiens yngste hygger sig i børnepoolen eller på den lille legeplads. Du har mulighed for at tilvælge halvpension, og du kan spise udendørs ved poolen, men der er også flere restauranter i området, hvis du foretrækker at spise ude.

Trænger du til lidt motion, er der et fitnessrum på hotellet, og har du brug for at blive forkælet, kan du bestille en god omgang massage i hotellets Spa og wellnessafdeling, hvor der også er indendørs pool, sauna og tyrkisk bad. Er du cykelentusiast, er JS Alcudi Mar også et godt valg, for medbringer du din egen cykel, er der et opbevaringsrum, ligesom der er en cykelbutik i komplekset. Der er underholdning både for børn og voksne, men forvent ikke samme standard som på de store hoteller i Alcudias centrum.

Derfor skal du vælge JS Alcudi Mar

• Hvis du vil bo tæt på den dejlige sandstrand
• Hvis du vil bo på hotel
• Hvis du vil bo et sted med restaurant og mulighed for halvpension
• Her er et godt poolområde m. børnepool
 

Godt at vide

Hotellet ligger i et forholdsvis roligt område på stranden ca. 6 km syd for Playa de Alcudia, så selv om der også er flere forskellige aktiviteter i området, skal du ikke forvente det samme liv, som hvis du boede tættere på byen. Der er nogle få aktiviteter for børn på hotellet, samt underholdning for både små og store om aftenen, men i relativt begrænset omfang i forhold til flere andre hoteller. Da hotellet ligger ud til en af de store gennemkørselsveje, kan der godt være lidt trafikstøj.

Hoteltype

Kort og afstande

Nærmeste strand (Playa de Muro): 250 m
Nærmeste by (Puerto de Alcudia): 6 km
Nærmeste lufthavn (Palma de Mallorca): 61 km
 

Hotellet har 216 værelser og suiter i forskellige størrelser og kategorier. De fleste værelser har balkon, og der er udsigt mod pool, have eller byen. Værelserne er pænt, men enkelt indrettet i lyse farver.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på JS Alcudi Mar:

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Børnepool el. afsnit
  • Elevator
  • Reception
  • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
  • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Ctra Alcudia Arta s/n
07458 Playa De Muro

Koordinater

Latitude: 39.8121
Longitude: 3.1144

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet.