Rejser til Playa de Palma

Den smukke strand ved Palma, Playa de Palma er et attraktivt feriemål i sig selv, her finder du restauranter, butikker og alt hvad man ellers kan forvente sig, men stadig ganske tæt på storbyen Palma hvis trangen skulle melde sig. Book din rejse til Playa de Palma med Escapeaway i dag!

På trods af, at Playa de Palma ligger ved Mallorcas hovedstad Palma, er Playa de Palma et attraktivt feriemål i sig selv. Der er barer, restauranter og butikker, der passer til alle slags behov, såvel som den berømte strand, der har givet navn til stedet og som er blevet tildelt det prestigefyldte blå flag. Hvis du har lyst til noget mere fredeligt, eller søger du Mallorcas mere autentiske side, er de traditionelle feriesteder C'an Pastilla og S'Arenal kun en kort køretur væk.

Playa del Palmas strand er naturligvis hovedattraktionen med dens fine sand og varme badevand. Ud over liggestole og parasoller finder du også strandhytter på stedet med forfriskninger hele dagen.

Velkommen til Mallorca med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Playa de Palma og andre destinationer på øen hvor du bor på nøje udvalgte hoteller i din ferie. Brug den smarte søgemaskine til at booke en nem og sikker rejse til Playa de Palma. Vælg mellem afrejse fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, enten direkte eller med en mellemlanding undervejs. Vi finder billige flybilletter med rutefly og sætter dem sammen med udvalgte hoteller i Playa de Palma, og med mulighed for at supplere med en lejebil - alt samlet i én pakkerejse, som er sikret af rejsegaranti.

>> Se alle rejser og rejsemål på Mallorca
>> Læs mere om hoteller på Mallorca

Oplevelser i området

Du befinder dig lige uden for Mallorcas hovedstad, Palma. Hvis du kører i bil, er det kun ca. 15 minutters kørsel langs kysten, og der er også gode busforbindelser, der forbinder dig med Palma. Det betyder, at du har den verdensberømte Palma Katedral og byens middelalderlige bydel inden for kort afstand.

Hvis du er på ferie med børn, er et besøg i Aqualand El Arenal et must. Det største vandland på øen ligger kun en kort køretur væk og byder på masser af forlystelser for både store og små.

Mad og drikke

Playa de Palma har masser af restauranter, der serverer autentisk mallorcansk mad, men der er også en række internationale restauranter i byen, hvis du hellere vil spise kinesisk, thailandsk eller italiensk.

Nærliggende badebyer som S'Arenal og C'an Pastilla tilbyder også mange forskellige steder at spise og drikke, hvoraf nogle ligger langs stranden. Når solen går ned over Playa de Palma, er dens restauranter et godt sted at nyde den smukke solnedgang over en drink.

Byer i nærheden

Palma

Mallorcas hovedstad ligger lige ved siden af og kan nås på en 15 minutters køretur. Her finder du alt fra store gotiske katedraler til charmerende tapasbarer, samt masser af butikker og barer. De snoede, brostensbelagte gader i den gamle del af byen er et fantastisk sted at fordybe sig i byens kultur, men der er også masser af steder at gå på shopping, f.eks. i Passeig des Born, der har et væld af designerbutikker.

>> Se alle rejser til Palma

C’an Pastilla

C'an Pastilla, beligggende i østlig retning, en god mulighed for en dagstur. Dens strande er fredelige og familievenlige og tilbyder rolige farvande for de små at svømme og lege i. Tag en tur langs strandpromenaden eller besøg en af strandhytterne for en kølig drink eller en let snack.

S’Arenal
S'Arenal, der ligger kun en kort tur fra Playa de Palma, byder på livlige strandområder og masser af atmosfære. Stedet er et must, hvis du leder efter gode shoppingmuligheder eller en bred vifte af vandsports-aktiviteter. Om aftenen lyser stedet op med velplacerede restauranter, smarte barer og en række klubber, der serverer gode cocktails og levende musik.

>> Læs også om rejser til Palma Nova
>> Læs om fleksible pakkerejser til Mallorca med Rejsegaranti

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Playa de Palma

Populære hoteller i Playa de Palma

Spanien, Mallorca, Playa de Palma
  • Nærmeste lufthavn: 7 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool
Spanien, Mallorca, Playa de Palma
  • Nærmeste lufthavn: 5 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool
Spanien, Mallorca, Playa de Palma
  • Nærmeste lufthavn: 5 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool

Hvad siger gæsterne i Playa de Palma?

8,9
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 13 anmeldelser