Rejser til Port d'Andratx

Den stilfulde havneby Port d’Andratx på sydvestkysten af Mallorca er kendt som et af den spanske middelhavsøs mest eksklusive rejsemål. Her ved en lille bugt for foden af Tramuntanabjergene finder du en skøn tilbagelænet atmosfære og naturskønne omgivelser, som er ideelle til en romantisk ferie.

Et stemningsfuldt åndehul

Om sommeren summer det af liv på restauranterne langs havnepromenaden i Port d'Andratx, og ude langs molerne vugger talrige lystbåde i det klare vand. Da der ikke er travle badestrande lige ved byen, er der dog selv i højsæsonen en behagelig rolig stemning her. Det er således ikke feststemte unge eller børnefamilier, som rejser til Port d'Andratx. Det er en indlysende fordel for dig, for hvem blot det at sidde i rolige omgivelser med et glas vin og nyde udsigten over havet tæller som et af feriens højdepunkter.

Udvalget af restauranter og caféer er stort, og niveauet er højt. Ikke så overraskende i en by, hvor der stadig er et aktivt fiskeri, er det især menukortets fiskeretter, som ofte byder på de største smagsoplevelser. Men hvis du udnytter det gode udvalg af spisesteder, kan du glæde dig til kulinariske oplevelser, der inkluderer meget andet fra det anerkendte middelhavskøkken på en rejse til Port d'Andratx. Vil du før eller efter middagen nyde en cocktail, har du også nogle enkelte barer at vælge mellem. 

De kulinariske oplevelser er dog naturligvis ikke det eneste, som i tidens løb har trukket det internationale jetset og andre livsnydere til Port d'Andratx. Dette tidligere fiskerleje ligger således i et af de smukkeste områder på Mallorca. Hvad enten du snører vandreskoene, cykler eller har lejet en bil, kan det da også varmt anbefales at bruge Port d'Andratx som udgangspunkt for udflugter ud langs kysten og ikke mindst op i det bjergrige bagland. Start gerne med en tur op i dalen til Andratx. Denne gamle by, som Port d'Andratx oprindeligt blev anlagt for at betjene, er blandt andet kendt for sine mange kunstgallerier og et ugentlig marked, hvor der tilbydes et fristende sortiment af friske råvarer og lokale delikatesser.

Fra Port d’Andratx kan du også tage på bådture til Sant Elm for at bade på stranden der, eller over til den lille, ubeboet ø Sa Dragonera, der har status af naturreservat takket være sit dyreliv. Får du lyst til en dukkert i det azurblå hav, er Cala Llamp desuden blot et par kilometer fra Port d'Andratx. Her finder du en idyllisk klippestrand, hvor du kan bade i små, naturlige klippebassiner. Her er ganske vist intet sand, men du kan alligevel godt finde et sted på de flade klipper at slikke sol. Vil du gerne have sand mellem tæerne, er den mere børnevenlige strand ved Camp de Mar desuden også ingen for kort rækkevidde.

Book en rejse til Port d'Andratx

Brug søgemaskinen her på siden til at søge blandt vores håndplukkede hoteller i Port d'Andratx  og på resten af Mallorca. Hos Escapeaway er vi specialister i at finde de stemningsfulde og komfortable hoteller, som har de mest tilfredse gæster. Dem har vi samlet i søgemaskinen, hvor du også med det samme kan booke en flybillet til øens internationale lufthavn ved Palma. Kan du eventuelt acceptere en mellemlanding, kan du selv vælge om du vil rejse fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamborg.

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Port d'Andratx

Hvad siger gæsterne i Port d'Andratx?

9,1
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 14 anmeldelser