Rejser til Puerto Pollensa

Puerto Pollensa (ofte stavet Port de Pollenca) ligger ved en lang og meget smuk bugt på det nordligste Mallorca. Engang var dette blot en lille fiskerby, men allerede i starten af 1900-tallet begyndte områdets skønhed at tiltrække velhavere fra Palma og fastlandet, som byggede ferieboliger her. Ligeledes har Puerto Pollensa længe været kendt som en favorit på Mallorca blandt kunstnere, som har kunne finde ny inspiration her ved det turkisblå hav.

Familievenlig badeby ved lang strand

I dag ligger der stadig enkelt traditionelle fiskerbåde i havnen i Puerto Pollensa. De fleste både er dog mest til glæde for feriegæster. Har du for eksempel lyst til at prøve lykken med dybhavsfiskeri, tilbydes dette. Ligeledes er der et godt udvalg af turbåde, som typisk kan bookes for enten en halv dag, en hel dag til snorkle- og badeture i nærliggende, idylliske badevige eller blot til en kort solnedgangstur. Det er en god mulighed for at besøge andre små badebugter i området eller måske se den berømte Formentor-halvø fra vandsiden.

Det er dog ikke sikkert, at du overhovedet har lyst til at forlade Puerto Pollensa. Her er de fine strandene helt uimodståelige med deres fine sand og lave, klare vand. Der er både sektioner med solsenge og parasoller, samt god plads til du blot selv finder en plads til dit håndklæde på det bløde sand.

Stemningsfuld promenade

Hovedstranden, som ligger syd for lystbådehavnen, er den bredeste med kort afstand til mini-markeder og strandbarer, som er klar med forfriskning i løbet af dagen. Vil du ikke nøjes med at slikke sol eller bade, er der forskellige former for vandport at give sig i kast med her. Du kan også gå nordpå fra lystbådehavnen ad strandpromenaden Passeig Vora Mar langs den mindre D’Albercuix-strand, som er endnu mere fredelig og derfor især populær blandt børnefamilier.

Selv hvis du ikke er på vej til stranden, kan det anbefales at spadsere en tur ad promenaden. Her kan du se byens og øens mest eksklusive ferievillaer. Både nede langs vandet og lidt længere oppe i byen finder du desuden mange restauranter, caféer og barer, der kan dække enhver smag og ethvert budget. De kulinariske oplevelser kan nemt være noget af det, du husker bedste fra en rejse til Puerto Pollensa!

Puerto Pollensa har generelt en lidt mere afslappet atmosfære end Alcudia, det større ferieresort, der ligger ved en anden bugt umiddelbart mod syd. Det er nok en af grundene til, at især familier og par rejser til Puerto Pollensa. Her er da også ideelt, hvis du bare ønsker at slappe af på stranden med din yndlingsbog. Men skal der ske lidt mere, er der også et godt udvalg af vandsport med noget for hele familien som for eksempel kajak, stand up paddle, kitesurfing og dykning.

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Puerto Pollensa

Populære hoteller i Puerto Pollensa

Spanien, Mallorca, Puerto Pollensa
9,2
Fabelagtigt
1046 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 68 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Puerto Pollensa
8,9
Meget godt
485 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 64 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.5 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Puerto Pollensa
9,1
Fabelagtigt
692 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 67 km
  • Nærmeste strand: ca. 20 m
  • Internetadgang/Wi-Fi