Rejser til Sa Coma

Mallorcas østkyst er kendt for at have mange fantastiske badestrande, og Sa Coma er bestemt ingen undtagelse. Den 800 meter lange Blå Flag-strand er med sit fine, lyse sand og ikke mindst krystalklare vand helt uimodståelig. Her kan børnene få lang tid til at gå med at bygge sandslotte og nyde det lave vand.

En familiefavorit

I de travle sommermåneder er der normalt livreddere på stranden og oppe på den bilfri strandpromenade ligger flere restauranter, hvor I kan få alt fra pizzaer til friskfanget fisk. Promenaden kan du følge helt til nabobyen S'Illot, hvor der også er en del spisesteder. Når du rejser til Sa Coma, har du desuden den større ferieby Cala Millor inden for kort rækkevidde. Her finder du et endnu større udbud af restauranter, butikker samt et mere livligt natteliv med flere barer og et par diskoteker.

Sa Coma indbyder med andre ord til en afslappende badeferie, hvad enten du rejser til Mallorca alene, som par eller med børn. Den gode strand er dog ikke den eneste attraktion her. Bare 10 minutters kørsel længere nede ad kysten ligger for eksempel den charmerende fiskerby Porto Cristo, der er kendt for Dragegrotterne. De smukke drypstenshuler regnes blandt de største seværdigheder på Mallorca.

Udflugtsmål

Selvom du sagtens kan klare de daglige indkøb i Sa Coma, er udvalget af butikker trods alt begrænset. Alene af den grund kan det anbefales at køre en tur ind i landet til Manacor, en af øens vigtigste handelsbyer. Her kan du også opleve et mere autentisk mallorcinsk byliv, blandt andet på det ugentlige marked (mandag) på Placa Ramon Llull.

Vil du ikke nøjes med at slappe af på stranden i Sa Coma, er der altså rig mulighed for at krydre ferien med spændende oplevelser. Lejer du en bil kan du også bruge Sa Coma som udgangspunkt for udflugter til maleriske bjergbyer og ikke mindst idylliske badevige langs kysten. Du kan dog også nøjes med at leje en cykel for at køre en tur langs kysten til en af nabobyerne eller ind i baglandet for at udforske områdets charmerende landsbyer og frugtlunde.

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Sa Coma

Populært i Sa Coma

Spanien, Mallorca, Sa Coma
  • Nærmeste lufthavn: 67 km
  • Nærmeste strand: ca. 300 m
  • Pool
Spanien, Mallorca, Sa Coma
  • Nærmeste lufthavn: 67 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool
Spanien, Mallorca, Sa Coma
  • Nærmeste lufthavn: 67 km
  • Nærmeste strand: ca. 800 m
  • Pool