Nye hoteller i Spanien

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Spanien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder. I denne liste har vi samlet et udvalg af nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder i hele Spanien, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Ved du allerede nu, hvor ferien går hen i Spanien, så se nyhederne på nogle af de mest populære rejsemål.

 • Spanien, De Kanariske Øer, Tenerife, Costa Adeje
  9,1
  Fabelagtigt
  2082 anmeldelser
  H10 Gran Tinerfe er et hotel til voksne. Her kan du se frem til en ferie i komfortable værelser, et bredt udvalg af restauranter og flere terrasser, med spektakulær udsigt over havet.
 • Spanien, Valencia-regionen, La Pobla de Farnals
 • Spanien, Mallorca, Paguera
  8,2
  Meget godt
  9578 anmeldelser
  Dette hotel ligger i nærheden af nogle af de smukke sandstrande i Paguera. Her kan du bestille All Inclusive og har adgang til pool og motionsrum. Der ligger flere restauranter, fornøjelser og seværdigheder i nærheden.
 • Spanien, De Kanariske Øer, Tenerife, Puerto de la Cruz
  8,5
  Meget godt
  101 anmeldelser
  Ocean Vistas 24 ligger i Puerto de la Cruz på Tenerife, og tilbyder ferielejligheder i forskellige størrelser og kategorier. Her bor du med smuk udsigt over havet og i gåafstand til stranden, hvor du kan sole og bade.
 • Spanien, De Kanariske Øer, Tenerife, Santa Cruz de Tenerife
  8,6
  Meget godt
  2847 anmeldelser
  Hotel Taburiente har en fantastisk beliggenhed i Santa Cruz de Tenerife. Her bydes du velkommen til et byhotel med lyse værelser, samt fælles områder med alt fra terrasse med pool, til restaurant og bar.
 • Spanien, De Kanariske Øer, Tenerife, Callao Salvaje
  9,0
  Fabelagtigt
  1409 anmeldelser
  Atlantic Holiday Hotel har en skøn beliggenhed i Callao Salvaje, bare 50 meter fra havet. På dette lejlighedshotel har du adgang til faciliteter, som pool, solterrasse, motionsrum, restaurant og meget mere.

Lorem ipsum