Nye hoteller i Spanien

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Spanien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder. I denne liste har vi samlet et udvalg af nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder i hele Spanien, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Ved du allerede nu, hvor ferien går hen i Spanien, så se nyhederne på nogle af de mest populære rejsemål.

 • Gæstebedømmelser 9,4
  Spanien, Mallorca, Sant Joan
  Nyd ferien på landet på Mallorca på denne restaurerede bondegård med en smuk udsigt over bjergene og dalene. Her kan du bo i dobbeltværelse, lejlighed eller villa. Der er en fælles pool på området og kun en kort køretur i bil til Sineu, hvor ... du finder butikker, restauranter og barer. Læs mere
 • Spanien, Nordspanien, Catalonien, Barcelona
  Et voksenhotel ca. 400 meter fra stranden og ca. 4,5 km fra centrum af Barcelona. Her finder du pool og havudsigt, samt restaurant og bar. I området findes parker, spisesteder, barer og indkøbsmuligheder.
 • Spanien, Valencia-regionen, Villajoyosa
  Moderne ferielejligheder i El Campello udenfor Alicante for hele familien med havet som nærmeste nabo. Her har du adgang til moderne faciliteter såsom pool, motionsrum, spa og legeplads til børnene.
 • Spanien, Sydspanien, Andalusien, Malaga
  Bo midt i Malagas handelsdistrikt tæt på butikker og restauranter. Gå til fods til seværdigheder som Picassomuseet og fæstningen Alcazaba. Start dagen med et godt morgenmåltid og nyd andalusiske retter om aftenen.
 • Gæstebedømmelser 9,5
  Spanien, Sydspanien, Andalusien, Torremolinos
  Lejligheder med havet og stranden som nærmeste nabo i Torremolinos. Her har du adgang til en pool i haven med bar og liggestole. Om aftenen er der underholdning, og du kan slå dig ned i restauranten og spise lokale og internationale retter.
 • Spanien, Mallorca, Port de Soller
  Hotel tæt på stranden i Port de Soller med have, pool og liggestole. Gode vandrestier i området og nær byens centrum. Nyd gode måltider i restauranten. Mulighed for at booke et værelse med jacuzzi.

Lorem ipsum