Nye hoteller i Spanien

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Spanien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder. I denne liste har vi samlet et udvalg af nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder i hele Spanien, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Ved du allerede nu, hvor ferien går hen i Spanien, så se nyhederne på nogle af de mest populære rejsemål.

 • Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Puerto Rico
  9,0
  Fabelagtigt
  57 anmeldelser
  Denne charmerende lejlighed har beliggenhed i Puerto Rico. Med sin placering indenfor 600 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Lejligheden er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet.
 • Spanien, Sydspanien, Andalusien, Frigiliana
  9,2
  Fabelagtigt
  771 anmeldelser
  Med et ophold ved Hotel Villa Frigiliana har du en base i hjertet af Frigiliana, kun få skridt fra Museo Arqueológico de Frigiliana og 3 minutters gang fra The Counts of Frigiliana’s Palace. Dette hotel ligger 6,4 km fra Balcón de Europa Udsigtspunkt ... og 7,5 km fra Burriana Strand. Læs mere
 • Spanien, Mallorca, Cala Mesquida
  9,2
  Fabelagtigt
  657 anmeldelser
  Lejlighedshotellet VIVA Cala Mesquida Resort & Spa med mulighed for All Inclusive ligger i et smukt, grønt område ved en af Mallorcas fineste strande, Cala Mesquida. Her har du et godt udgangspunkt for at få en dejlig og afslappende ferie.
 • Spanien, Valencia-regionen, La Pobla de Farnals
 • Spanien, Mallorca, Colonia Sant Jordi
  9,1
  Fabelagtigt
  1945 anmeldelser
  Overnatter du ved Blau Colònia Sant Jordi, som ligger tæt på stranden i Ses Salines, er du kun 10 minutters gang fra Ses Salines Besøgscenter og Centro de Visitantes del Parque Nacional de Cabrera. Dette hotel med 4 stjerner ligger 6,4 km fra ... Es Trenc-stranden og 15,2 km fra Cala Llombards-stranden. Læs mere
 • Spanien, Mallorca, Cala Millor
  Kyrat Amarac Suites har både lejligheder og dobbeltværelser og ligger en kort gåtur fra stranden i Cala Millor. Hotellet har et poolområde og en buffetrestaurant, der er åben til både morgenmad og aftensmad.

Lorem ipsum