Billige pakkerejser til Spanien

Med Escapeaway kan du finde pakkerejser til Spanien, der inkluderer flybilletter til og fra landet samt hotel og billeje, hvis du skulle have et ønske om at kunne fragte dig selv fra A til B. En pakkerejse er den mest optimale løsning for dig, der gerne vil gøre planlægningen nem, og som ønsker at bruge størstedelen af tiden på afslapning og udforskning af det spanske land. Hvis du vælger at tage på ferie i form af en pakkerejse, er du dækket af den danske Rejsegaranti, da alt er samlet i én pakke.

Spanien er en af danskernes helt store favoritter, og derfor har vi her hos Escapeaway et stort udvalg af pakkerejser hertil. Vores store udvalg af hoteller og ferieboliger er alle sammen af en høj og tilfredsstillende kvalitet, og der bliver lagt fokus på, at de skal ligge i hyggelige omgivelser, der lader Spanien tage sig ud fra sin bedste side. Du vælger selv, hvilket hotel der passer til dig og dine behov, hvilket betyder, at du har en stor fleksibilitet. Vi lægger stor vægt på både fleksibilitet og friheden til at vælge, og det ses også i vores udvalg af fly. Vi benytter nemlig rutefly, der tillader dig at bestemme din rejselængde og at rejse på skæve dage. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at din pakkerejse vil være grundigt sammensat samt kvalitetsfuld.

Især Sydspanien er kendt for sin imponerende kultur, kunst, tapas, fest og skønne sandstrande. Der er derfor noget for enhver smag, uanset om du kommer for at nyde det spanske køkken, blive betaget af de smukke bygninger eller sidde ved stranden med en drink i hånden. Spanien byder på stor diversitet, når det kommer til vejr og temperatur, men som hovedregel er vejret altid lige en tand bedre end i Danmark. 

>> Se det store udvalg af rejser til Spanien med Escapeaway

Find en billig pakkerejse

Her hos os på Escapeaway har vi sørget for en søgemaskine, der tillader dig at finde frem til de billigste og bedste priser på fly såvel som overnatning. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste dine informationer og ønsker, og så søger vi de bedste resultater frem til dig, der matcher dine ønsker. Hvis du udelukkende har fokus på, at rejsen skal være billig, kan du altid vælge at benytte vores lavpriskalender. Her finder du altid de billigste priser. Vi tilbyder rejser fra alle danskernes favoritlufthavne. Du kan rejse fra både København, Billund, Aalborg, Aarhus og Hamburg. Efter at du har valgt din afgangslufthavn, skal du vælge, hvilken lufthavn du vil ankomme til. Her er det selvfølgelig en god ide at vælge en lufthavn, der ligger nær den destination, som du skal rejse til.

Spanien har rigtig mange lufthavne, og en af dem, som du kan lande i, er Barcelonas, som er særligt oplagt, hvis du vil til den catalanske del af Spanien og opleve Gaudís ufærdige La Sagrada Familia, hvide sandstrande og en by, der forsøger at løsrive sig fra det øvrige Spanien. Hvis du i stedet vil opleve ø-livet på Mallorca, kan du lande i lufthavnen Palma De Mallorca. Vil du til Spaniens hovedstad, har du også muligheden for at lande i en lufthavn lige ved Madrid. Med både fly, hotel og eventuelt billeje inkluderet i en pakkerejse er du sikret en bekvem og nem rejse.

Læs mere her om:

>> Billige pakkerejser til Gran Canaria
>> Billige pakkerejser til Mallorca
>> Billige pakkerejser til Tenerife
>> Billige pakkerejser til Barcelona
>> Luksushoteller i Spanien

Kort over Spanien

Populære hoteller i Spanien

Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Puerto de Mogan
9,1
Fabelagtigt
3592 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 53 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Puerto de Mogan
8,9
Meget godt
420 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 53 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Tenerife, Los Cristianos
9,3
Fabelagtigt
3576 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)