Rejsetilbud til Spanien

Er Spanien destinationen, din næste rejse går til, kan du altid finde et godt rejsetilbud her på siden, uanset om målet er storbyferie, klassiske øer, eller badeferie ved kysten. Find et godt rejsetilbud til Spanien i søgemaskinen og book allerede i dag!

I Spanien er særligt Barcelona bemærkelsesværdig. Flyver du dertil, kan du hurtigt komme med toget ind til centrum af byen, hvor du kan finde dit bestilte hotel. Særligt opsigtsvækkende seværdigheder er Gaudís bygningsværker, der pryder gadebilledet.

Har du derimod et rejsetilbud til Madrid, er den store tyrefægterarena Ventas et besøg værd. Dette imponerende bygningsværk har en lang og meget omdiskuteret historie, der strækker sig helt frem til i dag med de næsten ugentlige tyrefægtninger. Et rejsetilbud hertil vil give dig mulighed for at opleve en dejlig by med masser af spansk stemning.

I stedet kan planen være at rejse sydligere mod Andalusien. Her finder du charmerende bjergbyer i gennemgående hvidt, der pryder det i forvejen smukke landskab. Der er både en lufthavn i Málaga og i Granada, som også er interessante rejsemål. Et tilbud til Málaga vil naturligt lede dig til Katedralen, der tårner sig op i hjertet af Málaga. Er målet derimod Granada, er Alhambra et uundgåeligt kunstværk af en bygning.

Så får du et rejsetilbud til Spanien, er der masser af muligheder for at opleve kunstfærdige bygninger, historiske konstruktioner og fantastisk landskab.

>> Se alle rejser til Spanien med Escapeaway
>> Læs også om restpladser og afbudsrejser til Spanien her