Rundrejser i Spanien

Med en bilrundrejse til Spanien får du en forudbestilt pakkerejse, hvor alle hoteller er booket i forvejen, og du kører rundt i bil til dem. På denne måde får du på kort tid oplevet en stor del af Spanien. På køreturen er der mulighed for at se den spanske natur ændre sig, samtidig med at du bevæger dig igennem landet. Du får både mulighed for at opleve det fantastiske middelhavs brusen, de imponerende flamencodansere, de gamle koners snak, storbyernes sus og landlivets rolige og imødekommende adfærd.

En bilrundrejse i Spanien giver dig en unik mulighed for at få det brede perspektiv af den spanske kultur. Arbejdet er gjort i forvejen, så du kommer aldrig til at lede efter et hotel sent om aftenen. Der er booket autentiske ferieboliger for hele din rejse, så det eneste, du behøver at bekymre dig om, er at suge oplevelserne til dig. Og med et land som Spanien er det intet problem. Atmosfæren, maden og spanierne er en stor oplevelse i sig selv, og opsøger man seværdigheder, er pakken komplet.

Så ønsker du et stort indblik i Spaniens liv, er en bilrundrejse et godt valg – både for dig, der rejser alene, og dig, der rejser med hele familien.

Få mere information om alle rejser til Spanien med Escapeaway og se eksempler på rundrejser. Husk at du kan få skræddersyet en rundrejser i Spanien helt efter dine egne ønsker og behov. Du kan rejse i nøjagtig det antal dage du vil og fra alel lufthavne.

>> Ferie i Spanien - book her

 

>> Læs mere om bilrundrejser