Rejser til Tenerife

Hop på et fly og få timer efter din afgang fra Danmark befinder du dig pludselig på den fantastiske, subtropiske ferieø Tenerife - en lille, men perfekt formet ø lige ud for Marokkos kyst.

Selv om øen ikke er stor, byder den på et væld af muligheder, uanset om du er ude efter at feste hele natten lang med dine venner, vandre hen over den vulkanske Teide Nationalpark,  solbade på en strand med sort sand eller udforske ældgamle fiskerlandsbyer og havne. 

Tenerifes klima er bare svært at slå: Solskin året rundt, som tempereres af en behagelig Atlanterhavsbrise. Desuden kan du forvente nogle af de smukkeste landskaber i hele Europa. Det er virkelig et ideelt sted at rejse hen på ferie, for udover alt det nævnte er der mange lækre og fine hoteller, hvor du får god service og har alle de faciliteter, du kan ønske dig. Glæd dig til et kanarisk eventyr på Tenerife.

Tenerife er altid en rejse værd, specielt i de kolde vintermåneder hjemme i Danmark. Oplev De Kanariske Øer med Escapeaway - vi er specialister i rejser til Tenerife, hvor du bor på nøje udvalgte hoteller i din ferie.

>> Læs om vores udvalgte hoteller på Tenerife her

>> Læs også om billige rejser til Gran Canaria
>> Læs også om billige rejser til Lanzarote

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Andre links

Rejsemål på Tenerife