Rejser til Tenerife

Hop på et fly og få timer efter din afgang fra Danmark befinder du dig pludselig på den fantastiske, subtropiske ferieø Tenerife - en lille, men perfekt formet ø lige ud for Marokkos kyst.

Selv om øen ikke er stor, byder den på et væld af muligheder, uanset om du er ude efter at feste hele natten lang med dine venner, vandre hen over den vulkanske Teide Nationalpark,  solbade på en strand med sort sand eller udforske ældgamle fiskerlandsbyer og havne. 

Tenerifes klima er bare svært at slå: Solskin året rundt, som tempereres af en behagelig Atlanterhavsbrise. Desuden kan du forvente nogle af de smukkeste landskaber i hele Europa. Det er virkelig et ideelt sted at rejse hen på ferie, for udover alt det nævnte er der mange lækre og fine hoteller, hvor du får god service og har alle de faciliteter, du kan ønske dig. Glæd dig til et kanarisk eventyr på Tenerife.

Tenerife er altid en rejse værd, specielt i de kolde vintermåneder hjemme i Danmark. Oplev De Kanariske Øer med Escapeaway - vi er specialister i rejser til Tenerife, hvor du bor på nøje udvalgte hoteller i din ferie.

>> Læs om vores udvalgte hoteller på Tenerife her

>> Læs også om billige rejser til Gran Canaria
>> Læs også om billige rejser til Lanzarote

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Andre links

Rejsemål på Tenerife

 • Alcala
  1 hotel
  Alcala hører til blandt de mere fredelige rejsemål på Tenerife, selvom den tidligere fiskerby har egne strande og talrige spændende udflugtsmål inden for kort rækkevidde. En rejse til Alcala er således perfekt, hvis du og familien trænger til ... at komme ned i tempo, men samtidig gerne vil have en oplevelsesrig ferie. Læs mere
 • Buenavista del Norte ligger med udsigt over det azurblå hav for foden af de grønne bjerge på det nordlige Tenerife. De flotte kystlandskaber og bjergene, som indbyder til vandreture, er sammen med den fredfyldte atmosfære hovedattraktionen her.
 • Costa Adeje
  17 hoteller
  På Costa Adeje kan du holde en eksklusiv og luksuriøs ferie mellem svajende palmer på naturskønne, eksotiske Tenerife. Her er atmosfæren gennemsyret af stil, og både maden, drinks'ene i strandkanten og omgivelserne er fabelagtige.
 • Den mest populære attraktion i Garachico er uden tvivl havvandsbassinerne, hvor du kan bade omgivet af de mørke, vulkanske klipper. En rejse til Garachico er desuden en chance for at udforske den nordlige del af Tenerife, som gemmer på mange ... store oplevelser. Læs mere
 • Golf del Sur er et paradis for dig, der elsker at spille golf. Mulighederne for at nyde andre aktiviteter på din ferie i denne rolige by i smukke omgivelser er dog mange, og du er tæt på nogle af Tenerifes kønneste strande.
 • Guia de Isora ligger nogle få kilometer inde i landet ved Tenerifes smukke vestkyst ved foden af mægtige Teide. Byens smalle gader er tætbebygget med pastelfarvede, lave huse, og på de små pladser kan du sætte dig i skyggen af et palmetræ.

Populært på Tenerife

Spanien, Tenerife, Playa de las Americas
 • Nærmeste lufthavn: 17 km
 • Nærmeste strand: ca. 250 m
 • Pool