Rejser til Costa Adeje

Sofistikerede og glamourøse Costa Adeje på Tenerife, kombinerer det autentiske, lokale præg med smukke strande og gode udflugtsmuligheder for hele familien. Her finder du masser af gode restauranter og en afslappet feriestemning. Book din rejse til Costa Adeje med Escapeaway i dag!

Hvis du synes, det lyder tillokkende at holde ferie et sted på De Kanariske Øer, der oser af sofistikeret charme og glamour - men stadig med et ægte, lokalt præg fra kulturen og traditionerne på Tenerife - så venter Costa Adeje på dig med sit perfekte miks af sol, stil og skønne ferieoplevelser. Costa Adeje, som ligger på Tenerifes sydlige kyst, er et utroligt smukt resort, som er som skabt for dig, der leder efter en idyllisk blanding af glamour og en underskøn, behagelig stil, der gennemsyrer alt på dette feriested.

Som du nok kan regne ud på nuværende tidspunkt, er det en af Tenerifes mest luksuriøse kyster, du er kommet til her, og der er ingen tvivl om, at der venter dig masser af herlig afslapning i disse kønne omgivelser. Her får du ikke svært ved at geare helt ned i krop og sind.

Costa Adeje er hjemsted for nogle af verdens bedste og sjoveste vandparker, smukke strande med sort sand og en så fantastisk udsigt over bjergene, at den vil få dig til momentant at glemme at trække vejret.

Velkommen til Spanien med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Costa Adeje og andre rejsemål på Tenerife hvor du bor på nøje udvalgte hoteller i din ferie. Book din rejse som en samlet pakke inkl. hotelophold, flyrejse og billeje eller transfer. Vil du hellere selv arrangere din rejse til Tenerife så kan du naturligvis også blot bestille dit hotel igennem Escapeaway.

>> Læs også om rejser til Buenavista del Norte
>> Læs mere om luksusrejser til Tenerife

Hoteller i Costa Adeje

Populære hoteller i Costa Adeje

Spanien, De Kanariske Øer, Tenerife, Costa Adeje
  • Nærmeste lufthavn: 19 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Tenerife, Costa Adeje
  • Nærmeste lufthavn: 19 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Tenerife, Costa Adeje
  • Nærmeste lufthavn: 20 km
  • Nærmeste strand: ca. 700 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

De største attraktioner

Costa Adeje på Tenerife byder på alt det bedste fra flere verdener. Her er du tæt på både pulserende Playa de las Americas og familieorienterede Los Cristianos, så med andre ord er Costa Adeje en ideel blanding af familievenlige strande og glamourøse, sofistikerede barer langs med kysten.

Strandene her er meget autentiske og har sort sand, men du finder også nogle med mere gyldne farver (sandet til disse importeres fra Sahara-ørkenen). Kort sagt har du meget at vælge mellem hvad strande angår, lige fra dem, der viser Tenerifes rå, naturlige charme fra sin bedste side, til dem, der egner sig perfekt til at ligge udstrakt og sole sig på i timevis.

Fra vandsport over solbadning til vandreture i den uspolerede natur, er der masser at lave, hvis du er ude på at have det sjovt og få en masse gode oplevelser på din ferie i Costa Adeje. Vejret på Tenerife er varmt hele året rundt, og når sit varmeste punkt fra juni til september, så holder du sommerferie her, kan du regne med høje temperaturer og en skarp sol.

Solens stråler vil dog stadig kysse dig om vinteren, og på den tid af året er temperaturerne milde og meget behagelige. Faktisk er det helt almindeligt med 20 grader i vintermånederne, så set ud fra en danskers synspunkt er der absolut ikke noget at klage over! 

Perfekte strande for både voksne og børn

Her finder du de ideelle strande til afslapning, sport og leg, uanset, om du rejser som en del af et par, der vil nyde romantisk tosomhed, eller om du er på familieferie. Costa Adeje lapper over med Playa de las Americas, og kan prale ad tre strande med blåt flag, beskyttede bugter og roligt vand. Det betyder, at det er perfekt for børn, men også for dig, der bare vil nyde tilværelsen og holde en pause fra hverdagens travlhed. Hvis du kunne tænke dig at opleve en lidt mere actionpræget strand, vil du finde det meget tilfredsstillende at tage på en dagstur til Los Cristianos. 

Bliv langs med kystlinjen nær Playa Fanabe, hvis du ønsker at opholde dig et sted, som er i særklasse romantisk og fredfyldt. Denne smukke strand får sand importeret direkte fra intet mindre end Sahara-ørkenen i Nordafrika, og kan prale ad glitrende, klart vand og blåt flag. Fra 5-stjernede muligheder over all-inclusives af den luksuriøse slags til noget lidt billigere men ligeså komfortabelt, er ferie i Costa Adeje altid ensbetydende med, at du har mange komfort-orienterede hoteller at vælge mellem. De fleste af dem byder på alt, hvad du kan ønske dig på din forkælelses-ferie på Tenerife. 

Gastronomi 

Mad og drikke er selvfølgelig blandt de største attraktioner på Costa Adeje, men det gælder generelt for De Kanariske Øer. Dette sofistikerede ferieområde er selvfølgelig rigt på fantastiske muligheder for at spise lækker mad med velvalgte dråber til, og byder på et hav af glitrende butikker og traditionelle steder, der utvivlsomt vil efterlade dine smagsløg med lyst til mere.

Fra barer i strandkanten såsom Kuala Lumpur Beach Bar and Moonlight, som har karaoke og en skøn menu, til cocktail- og vinbarer, er her et enormt udvalg af steder, hvor du kan læne dig tilbage, nyde livet og smage på god vin og veltilberedte drinks. Sæt prikken over i'et på din aften med et besøg på en af de mange restauranter, der byder sig til. Er du til amerikansk cuisine af den slags, der får dine tænder til at løbe i vand, så prøv Tony Romas, og er du i humør til fransk mad, så fornøj dine smagsløg med et besøg på La Villa Chez Damien. Der er masser af spisesteder i høj kvalitet, og du går ikke halvsulten hjem til hotellet. 

Som en af de mest populære, kanariske øer at holde ferie på, har Tenerife et enormt udvalg af fabelagtige restauranter og barer, og som et af de mest eksklusive resorter på øen har Costa Adeje nogle af de bedste.

Her kan du få så godt som alt, hvad hjertet kan begære inden for mad - lige fra spanske tapas til britisk, mexicansk, fransk, italiensk og amerikansk cuisine. Der er med andre ord noget for enhver smag - selv de mest kræsne. Cocktails er naturligvis også et must, mens du er på rejse i denne eksklusive ferieby. At sippe til en lækker frugtcocktail, mens du nyder den gyldne solnedgang i horisonten - det bliver ikke mere idyllisk og skønt end det! 

Et afslappet og karismatisk natteliv

Selv om Costa Adeje er noget mere stille og tilbagelænet end naboresortet Playa de las Americas, der er øens travleste hvad angår natteliv, er der stadig masser af ting, du kan tage dig til efter mørkets frembrud. Ofte vil de involvere at nyde et par velsmagende drinks, mens du beundrer en fantastisk udsigt. Cocktail- og vinbarer er der ikke overraskende rigtigt mange af på luksuriøse Costa Adeje, mens natklubber, hvor bassen pumper natten lang er mere sjældne.

Selv om aftenunderholdningen er til den afslappede side, så er det bestemt ikke stemning og karisma, du kommer til at gå forgæves efter. Tag til San Eugenio for at opleve nogle af områdets bedste barer - her kan du se live shows for familier og indtage et dansegulv her og der. Der er med andre ord noget for enhver.

El Faro Chill Art er et must for dig, som elsker at feste, da det er et af de mest populære steder at besøge for såvel lokale som feriegæster. Hvis du er på udkik efter lidt rock'n'roll, så behøver du ikke at tage længere væk end til In and Out Bar i Playa de Torviscas, hvor du kan nyde live musik og masser af atmosfære. 

Familieferie på Costa Adeje

Du er kommet til et område af Tenerife, hvor der er mange sjove fornøjelser og oplevelser at vælge mellem, når du rejser på familieferie.

Det er f.eks. her, du finder de adrenalin-fremkaldende forlystelser i Siam Park, som har alt, hvad hjertet kan begære i form af skøre vandrutsjebaner, opvarmede pools og en kunstigt fremstillet, flot strand. Med forlystelser såsom "Dragen" og "Tower of Power" er du sikret mange timers sjov og lige præcis den mængde glade spændings-skrig, der hører sig til i en forlystelsespark.

En kanarisk kyst, alle par bør tage på romantisk ferie på

Ja, Costa Adeje er et velegnet sted at holde ferie for både familier og par. Men omgivelserne lægger så meget op til romantik, at det ikke er for meget at sige, at dette ferieområde er stedet, hvor alle elskende par mindst en gang i livet bør rejse hen for at nyde en uge eller to i tosomhed på De Kanariske Øer.

Her finder du et fantastisk udvalg af butikker, storslåede panoramaudsigter over Atlanterhavet og en meget eksklusiv og stilfuld atmosfære, så denne ferieby og kyst ved det glitrende hav har så godt som alt, hvad du kan ønske dig på en skøn parferie i solen. 

Du kan tage på Segway-ture for to til musicals, sejle på de blå bølger med båd, se på delfiner i deres naturlige habitater - der er ingen mangel på muligheder for, hvad du kan kaste dig over på din spanske kærlighedsferie. At nyde en fin middag i strandkanten med et par lækre frugt-cocktails til, mens I slapper af i den lune aftenluft og beundrer solnedgangen i horisonten er noget af det, I virkelig kan glæde jer til. 

Og når det er tid til selvforkælelse, så besøg et af de mange luksuriøse spa's, Costa Adeje byder på, eller tilbring hele dage med total afslapning på de smukke sandstrande. Du er kommet til et sted, hvor det er let at mærke forelskelsen igen. Byen og kysten er fyldt med attraktioner, som bare venter på, at I opsøger dem og får uforglemmelige oplevelser sammen. 

Aktiv ferie på Costa Adeje  

Din udsigt til mægtige Teide fra overalt på denne glamourøse kyst giver ikke bare din ferie et utroligt naturskønt og majestætisk præg. Den betyder også, at du ikke skal bruge ret lang tid på at komme hen til denne betagende vulkan og den oplevelsesrige naturpark, der omgiver den. Med andre ord er Costa Adeje et perfekt sted at rejse hen for dig, der gerne vil kombinere afslapning og oplevelser. Du kan vandre i bjergene og nyde naturen, eller hvirvle ned ad vandrutsjebaner i Siam Park - der er noget for enhver smag på disse kanter. 

Tag til Teide Nationalpark, hvis du vil opleve storslåede udsigter og vandre langs med meget spændende ruter. Du kan også opleve området på to hjul, hvilket giver dig garanti for sjov og sus i maven. Teide Nationalpark på mountainbike er ikke noget, du som sportsentusiast vil gå glip af! 

Et alternativ til disse ting er at tage en tur med helikopter rundt på hele øen og se fortryllende udsigter, du sent vil glemme, fra fugleperspektiv. Uanset hvor meget af det, du kan tage dig til her på Costa Adeje, du rent faktisk vælger at benytte dig af, vil der altid være endnu mere at udforske på din ferie! 

Kultur

Hvis du kunne tænke dig en mindeværdig oplevelse med det rå, naturlige landskab på De Kanariske Øer, så tag en tur til den meget uspolerede ø La Gomera. Her vil naturelskere føle sig særdeles godt tilpas, og ikke mindst i den utroligt flotte Garajonay National Park vil du kunne suge unikke, smukke indtryk og syn til dig.

Fra femstjernede hoteller med spa's til endeløse, skønne strækninger med sand og smukke golfbaner, er der på Costa Adeje ingen mangel på dejlige aktivitetsmuligheder. Vælg mellem sorte og gyldne strande, og tag et dyp eller to i det kølige, behagelige, glitrende ocean. Hvis snorkling er noget af det, du har på din liste over sjove og afslappende ting, du gerne vil på din ferie, så bliver du ikke skuffet over de fascinerende mysterier, der gemmer sig under havets rolige overflade ud for Costa Adeje. 

Hvis det skal være specielt og fuldkommen i selvforkælelsens tegn, så er der ikke noget, der slår det at bestille et værelse på et spa-hotel, hvor du kan benytte dig af lækre faciliteter såsom saunaer, jacuzzier, damp-rum og skønne behandlinger af ansigt og krop. Hvis du drømmer om at afslutningen på dine begivenhedsrige og afstressende feriedage skal bestå i en ansigtsbehandling eller en dyb massage udført af kyndige hænder, så er et spa-hotel helt sikkert måden at få dette ønske opfyldt på. 

Hvis det derimod er golf, der er din favorit-ferieaktivitet, så bliver du bestemt heller ikke skuffet over udvalget af golfbaner i og omkring Costa Adeje. Arbejd på dit sving og lad alle dine bekymringer flyve væk, mens du får motion med en af verdens mest populære sportsgrene under den varme, kanariske sol! 

Vejret på Costa Adeje

En ferie på Costa Adeje er ensbetydende med sol og masser af den! Temperaturen på disse kanter varierer ikke meget, med vinterens lavpunkter på omkring de 15-20 grader (og det er naturligvis i skyggen) og sommerens højdepunkter på ca. 30 grader. Det er heller regn, du ser meget til i dette hjørne af verden, så hvis du har et ønske om at blive våd, bliver du nok nødt til at dykke ned i Atlanterhavet eller poolen! 

Landskab og strande

Fra El Duques frodige forbjerge til det mørke, bløde sand i Fanabe, er strandene her naturligvis med blåt flag, og de danner de perfekte rammer om afslappende dage med svømning og solbadning og hyggelige aftener med en drink eller to i strandkanten. Hvis du ser dig selv i stand til at rive dig væk fra det rene, klare vand, så tag dig tid til at rejse op ad det højeste bjerg i Spanien, Teide. Om vinteren ligger der sne på toppen, men uanset, hvornår på året, du bestiger denne mægtige vulkan, er der garanti for fabelagtige udsigter over Tenerife, kysterne og det storslåede Atlanterhav. 

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hvad siger gæsterne i Costa Adeje?

8,4
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 9 anmeldelser