Jardines de Nivaria

Spanien, Tenerife, Costa Adeje

Officiel kategori

Escapeaways vurdering

2974 anmeldelser
Marie Burheim
Udvalgt af
Marie Burheim

Hvis du hører til dem, der trives bedst på et godt klassisk hotel med en smagfuld indretning, mange faciliteter og et serviceminded personale, så er Hotel Jardines de Nivaria et godt bud. Hvis du foretrækker at bo tæt på havet, og at kunne nyde din ferie i en stor parklignende have med palmer og et dejligt stort poolområde, samtidig med at du kan indtage alle dagens måltider i smukke omgivelser og blandt omklædte gæster, ja så er du kommet til det rette sted.  

Hotel Jardines de Nivaria er et klassisk 5-stjernet hotel, som ligger i en dejlig stor have blot et stenkast fra stranden og havet. Hotellet henvender sig både til par og børnefamilier med forholdsvis stille børn, som ikke forventer, at der er børneklubber og vandrutsjebaner. Til de mindste tilbyder hotellet en lille legeplads samt en børnepool, og så er der som nævnt ikke langt til stranden. Den store have er et helt lille paradis, hvor de store swimmingpools er omgivet af svajende palmer. Her kan du tilbringe din ferie på en af de bekvemme solsenge med en kølig forfriskning i hånden, samtidig med, at du kan nyde udsigten over havet.

Hvis du kan løsrive dig fra den behagelige tilværelse ved poolen, er der mange muligheder for at blive beskæftiget. Du kan motionere i fitnesscentret, eller du kan lade dig forkæle i det dejlige Spa og wellnesscenter. Der er mange andre muligheder på hotellets område, og spiller du golf, er der ikke langt til nærmeste golfbane. Hotellet har et godt udvalg af bar’er og restauranter, og du har bl.a. mulighed for at vælge ophold med halv- eller helpension. Om aftenen er der underholdning med levende musik eller show på hotellet, og opfylder det ikke dine behov, er der ikke langt til det livlige centrum. 

Derfor skal du vælge Jardines de Nivaria

• Hvis du vil bo i gåafstand til stranden
• Fordi du sætter pris på god standard
• Fordi det er et hotel til både par og børnefamilier
• Hvis du vil have mulighed for helpension
• Her er et godt poolområde
• Der er begrænsede aktiviteter og underholdning
 

Godt at vide

Der er ikke mange aktiviteter på hotellet, men da du bor i et livligt område, må du være forberedt på, at støj kan forekomme og at der er underholdning og shows om aftenen. Hotellet forventer at du er omklædt til alle måltider og til middagen skal mænd bære lange bukser.

Kort og afstande

Nærmeste strand (Playa Fanabe): 100 m
Nærmeste by (Costa Adeje): 3 km
Nærmeste lufthavn (Tenerife syd): 20 km