Parque del Sol

Spanien, Tenerife, Costa Adeje

Marie Burheim
Udvalgt af
Marie Burheim

Når du vågner efter en god nats søvn i din lejlighed på Parque del Sol, kan du stille dig ud på din balkon og tage et kig ud over byen eller haven med den dejlige organisk formede pool og de grønne palmer. Du kan nyde dagen på en af de mange solsenge, mens familiens yngste hygger sig med kammeraterne i legeområdet. Du har mulighed for at bestille ophold med halvpension, hvis ikke du foretrækker selv at lave mad, og flere aftener om ugen er der underholdning.  

Det dejlige og smagfuldt indrettede lejlighedshotel Parque del Sol ligger i centrum af Costa Adeje kun få minutters gang fra den populære strand Playa de Fanabe. Der er et godt udvalg af både butikker, barer og restauranter i nærområdet, men du har også mulighed for at bestille ophold med halvpension, eller spise a la carte i stedets 2 restauranter, hvis ikke du foretrækker selv at kokkerere.  De 184 lejligheder ligger i 9 forskellige bygninger på max. 3 etager, som er spredt rundt i den store og frodige have.

Det er også i haven, at du finder den store organiskformede swimmingpool på over 500 m2, som er omgivet af solsenge og parasoller, og her kan du nyde tilværelsen med en kølig forfriskning i hånden. Der er en stor reception og lobby med opholdsfaciliteter, og der er både bar og poolbar. Der er underholdning flere gange om ugen, og ellers er der ikke langt til det livlige centrum. Familiens yngste medlemmer kan hygge sig i den separate børnepool, i det lille legerum eller spille minigolf, og hvis du trænger til lidt motion, kan du benytte det store fitnesscenter.

Værelser

Hotellet har 184 pænt indrettede lejligheder, som renoveres løbende, og derfor kan standard og indretning variere. Alle lejligheder har balkon/terrasse, loftsvifte, satellit TV, værdiboks (mod tillæg), opholdsrum m. køkkenniche, soveværelse samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Læs mere

Officiel kategori

Escapeaways kategori

436 anmeldelser

Afstande

Nærmeste strand (Playa de Fabene): 300 m
Nærmeste by (Costa Adeje): 500 m
Nærmeste lufthavn (Tenerife syd): 22 km
 

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Parque del Sol:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Elevator
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Calle Londres, 11, Urb. Playa Fañabé
38660 Costa Adeje

Koordinater

Latitude: 28.0893
Longitude: -16.7359

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Anmeldelser på Tripadvisor

Hvis du gerne læse anmeldelser om hotellet fra Tripadvisor, som andre gæster har givet, så kan du læse mere her. Du finder ligeledes tips til, hvad du kan opleve i området. Find mere inspiration til din næste ferie på Escapeaway’ blog.

Lignende hoteller

Spanien, Tenerife, Playa de las Americas
 • Nærmeste lufthavn: 17 km
 • Nærmeste strand: ca. 100 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Tenerife, Costa Adeje
 • Nærmeste lufthavn: 17 km
 • Nærmeste strand: ca. 650 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Gran Canaria, Puerto Rico
 • Nærmeste lufthavn: 48 km
 • Nærmeste strand: ca. 700 m
 • Pool (evt. sæsonåben)