Rejser til Garachico

Garachico er en historisk handelshavneby, som engang hørte til blandt Tenerifes rigeste byer. Byen er på en måde genopstået fra en fortid, der var fuld af ødelæggende vulkanudbrud.

Vulkanen Teides glødende lavastrømme var den altødelæggende kraft, der tilintetgjorde meget af det, der plejede at være Garachico, men det har til gengæld efterladt sig en fængslende skønhed. Perfekt restaurerede kirker, naturlige bassiner – omringet af vulkanske sten – og den fascinerende drivkraft, som den kanariske kultur er.

På den nordvestlige side af Tenerife bliver man budt velkommen af lavlandets imponerende naturlige skønhed, der soler sig i det velkendte kanariske solskin næsten hele året.

Imponerende havbassiner

Når man rejser til Garachico, så er den mest populære attraktion uden tvivl havvandsbassinerne, der er omgivet af vulkansk sten og er hjem for flere maritime arter. De fleste af dem kan man finde, mens de gemmer sig under klippekanterne – det er helt klart noget, der skal opleves. Garachico er også kendt for sit Plaza de la Libertad, det såkaldte Frihedstorv, som skulle være det smukkeste på øen. De spændende bygninger glimter i solskinnet og er repræsentanter for byens arkitektur og kultur.

Lækre fiskeretter er en naturlig del af programmet, mens du vandrer omkring blandt strålende restauranter, der serverer Spaniens traditionelle tapas. Et andet sted i byen kan du besøge Santa Ana-kirken og tage et billede af dens majestætiske klokketårn. Hvis man foretrækker noget lidt livligere, så skal man tage til Garachico i august til San Roque festivalen – dette er en kulturel fest, der helt sikkert vil gøre dig begejstret for ferier til Garachico.

Garachico er et rejsemål på Tenerife, som vi i øjeblikket ikke tilbyder rejser til. Du kan derfor med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev og på den måde være blandt de første til at få besked, når vi lancerer nye, spændende rejser til Garachico. Hos Escapeaway finder du udelukkende en samling af nøje udvalgte hoteller med gode anmeldelser, og mens du venter på, at vi lancerer rejser til Garachico, kan du jo tage et kig på nogle af de mange andre rejser i vores program, f.eks.:

>> Billige rejser til Costa Adeje
>> Billige rejser til Playa de las Americas

Bestil billige rejser til Garachico online

Brug søgemaskinen fra Escapeaway når du skal finde billige rejser til Garachico på Tenerife. Vi søger automatisk efter de bedste ferieboliger, feriehuse, ferielejligheder og hoteller i Garachico. Fælles for alle er, at de ligger i toppen med gode anmeldelser fra både vores egne gæster og fra gæster i andre lande. Samtidig har og får du friheden til at søge med valgfri rejsedato, valgfri rejselængde og nettets bedste priser på både fly og indkvartering.

Vi har med andre ord gjort det store arbejde for dig - nu skal du bare bestemme, hvornår du vil rejse til Garachico - og med hvem. Der er mulighed for afrejse fra bl.a. København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg lufthavn. Søgemaskinen sammenligner automatisk de bedste priser på flybilletter med både rutefly og lavprisselskaber og kombinerer dem med vores udvalgte ferieboliger i Garachico. Alle dele af rejsen samles herefter i en pakkerejse med rejsegaranti, så du får det bedste af begge verdener. Tilføj billeje eller transfer (transport tur/retur mellem lufthavnen og dit hotel) til pakken for den bedste og mest fleksible oplevelse, når du ankommer til rejsemålet.

God rejse!

 

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Garachico