Rejser til Golf del Sur

Rejsemålet ligger lige vest for Reina Sofia Lufthavn, og er domineret af golfbaner. Det begyndte sin tilværelse som et privat ferieområde, der blev bygget med den hensigt at lokke feriegæster til. Siden da er det blevet udvidet væsentligt, med tilføjelser i form af luksushoteller, et kompakt bycentrum med barer og restauranter og Tenerifes største havnekompleks med alt, hvad hjertet kan begære, nemlig Miguel Marina i nabobyen Amarilla Golf Resort. En af de største attraktioner på marinaen er den fuldt ud funktionelle ubåd, som er specielt udviklet til turister.

En attraktiv og nykonstrueret promenade, der er beplantet med smukke træer og byder på en perlerække af restauranter med havudsigt, forbinder i dag Golf del Sur med Amarilla og marinaen. 

Velkommen hos Escapeaway! Golf del Sur er en destination, som vi i øjeblikket ikke tilbyder rejser til. Du kan derfor med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev og på den måde være blandt de første til at få besked, når vi lancerer rejser til Golf del Sur. Hos Escapeaway finder du udelukkende en samling af nøje udvalgte hoteller med gode anmeldelser, og mens du venter på, at vi lancerer rejser til Golf del Sur, kan du jo tage et kig på nogle af de mange andre rejser vi kan tilbyde, f.eks.:

>> Rejser til Los Cristianos
>> Rejser til Playa ParaisoRejs på golfferie til Golf del Sur

Som navnet antyder, er det især golf, der er på programmet i Golf del Sur. Selv om Golf del Sur først og fremmest er et golfresort, har dette dejlige feriested på Tenerife meget mere at byde på. Noget af det, du kan glæde dig til, når du bestiller din rejse til Golf del Sur, er de panoramiske udsigter over utroligt smukke, grønne områder, det dybblå hav og farverige landsbyer fyldt med charme.

Golfbanen, der af og til benyttes til mesterskaber og som har 27 huller, er selvfølgelig skabt for at fornøje golfentusiaster, men lad ikke resortets navn narre dig. Beliggenheden er ideel for dem, der leder efter en mulighed for at slappe af og nyde al den naturskønhed, Tenerife byder på. Havet er altid inden for synsvidde, og bjergene dominerer den fjerne horisont.

Butikker og charmerende byer i nærheden, såsom Costa del Silencio, sikrer, at der er masser af ting, du kan tage dig til, som ikke nødvendigvis involverer sport, når du holder ferie i Golf del Sur.

En stille lomme med adgang til det hele

Når du rejser til Golf del Sur, er du blot et stenkast fra Tenerifes berømte natteliv og fantastiske fest-atmosfære, men mange turister vælger i dag at finde en lille, paradisisk lomme, hvor de kan gemme sig lidt væk fra al den pulserende travlhed og menneskemasserne, og holde en afslappet og rolig ferie på den naturskønne ø. Golf del Sur, der ligger på øens sydlige del, er lige præcis sådan et sted: Smukt, stille og samtidig overstrøet med små, afslappede barer og en enorm golfbane. Her har du fundet det perfekte sted at geare helt ned og komme lidt væk fra hverdagens stress og forpligtelser!

Ferie i Golf del Sur er ikke komplet uden du har suget lidt af den lokale kultur til dig. Det kan du f.eks. gøre i landsbyen Abrigos, som ligger ca. en halv time væk. Her kan du sætte tænderne i lækker, autentisk mad med friske fisk og skaldyr. Kom i februar, når det er tid til karnevallet, og oplev en måned med fest og farver, hvor gaderne er fyldt med parader og dansende mennesker. Eller rejs hertil om sommeren, hvor du kan tage del i festivaler, der især centrerer sig om kunst - nærmere bestemt sandskulpturer! 

Hvis du ikke spiller golf, så kan du kaste dig ud i diverse sjove former for vandsport i Las Galletas, eller benytte dig af den enorme strand, der ligger under 500 meter væk. Rejs til Las Americas for at nærstudere spændende seværdigheder: Zoologiske haver, museer og vandparker. Du kan også aflægge Teide, Spaniens højeste tinde, et besøg, hvilket i høj grad kan anbefales. 

Det her er Tenerife, hvilket betyder, at du stort set overalt på kysterne finder et stort udvalg af charmerende barer og restauranter, der serverer lækre drinks og velsmagende mad - især fisk og skaldyr - for dig, mens du nyder udsigten over havet og solnedgangen i horisonten. Du finder især restauranter og pubber med britisk, spansk og kinesisk mad i og omkring Golf del Sur. 

Velkommen med Hideaways til Tenerife, vi er specialister i rejser til Golf del Sur og andre rejsemål i Spanien hvor du bor på håndplukkede hoteller i din ferie.

 

Inspiration til din ferie

Skal du rejse til Tenerife på ferie og bo i området omkring Golf del Sur, så har jeg her samlet nogle fakta og informationer om byen. Du finder mere inspiration til din rejse på bloggen hvor vi skriver rejseguider med erfaringer fra vores egne rejser til Spanien. Du kan bla. læse om emner som. øens historie, den smukke natur, herunder om de mange strande, hvordan vejret er når du rejser og meget mere.

Attraktioner 

Den mest populære attraktion på din ferie i Golf del Sur er nok golfbanen med 27 huller, og med solskin hele året på Tenerife findes der ikke noget dårligt tidspunkt at lufte golfkøllerne.

Kradser du lidt i overfladen, finder du dog hurtigt mange andre vidunderlige ting at se og tage dig til på din ferie i Golf del Sur. Her kan du holde en varieret og eksklusiv ferie med masser af aktiviteter, hvilket er med til at gøre denne resortby på De Kanariske Øer til et ideelt sted at tilbringe en uge eller to sammen med din elskede eller venner og familie. 

Overalt fra Golf del Sur har du udsigt til den mægtige, betagende vulkan Teide, som er det højeste bjerg i Spanien. Rundt om vulkanen ligger en nationalpark og en skov, som er hjemsted for en stor variation af grønne træer og eksotiske dyrearter. Hvis du holder af at vandre, vil din rejse til Tenerife tilfredsstille dig fuldt ud, for her er naturen utroligt rig og smuk, og i Teide Nationalpark passes der utroligt godt på den, så du kan nyde den optimalt.

Vær ikke bekymret for, om du er tvunget til at gå mere, end du har lyst til, for der er naturligvis også mulighed for at køre til Teide og tage en lift op til toppen, hvis du er lidt træt i benene efter alt det fornøjelige golfspil under solen. 

Du er tæt på nogle af Tenerifes lækreste strande

Golf del Sur er ikke i sig selv nogen stor stranddestination. Strandene i byen er med klipper og sort sand, men den fantastiske nyhed er, at du er i nærheden af nogle af de skønneste sandstrande på klippeøen. Du kan derfor nemt og bekvemt inkorporere en masse solbadning ved havet i din ferie i Golf del Sur. 

Det, der gør dette område på De Kanariske Øer til et så komfortabelt sted at holde ferie, er bl.a. nærheden og den lette adgang til nabobyerne. Du kan tage en luksuriøs sejltur på havet, der fører dig til Los Cristianos, hvor du kan tilbringe mange dovne timer i sandet med en picnickurv. Hvis du vil gøre tingene på din helt egen måde, så lej en båd og udforsk havet selv. Bare tag til 'Tenerife Nautical Center' i Costa Adeje, hvor du kan leje mange forskellige typer både og jet-ski, og på den måde komme helt tæt på delfiner. 

Autentisk og enkel mad

Maden i Golf del Sur inkluderer et stort udvalg af autentisk, spansk cuisine, som du bestemt bør tage dig tid til at smage på, mens du er på rejse her. Det er ensbetydende med enkle men lækre retter, som er lavet med rigeligt med friske fisk, grillet kød, salater og grøntsager. Fantastiske tapas er også en selvfølge på disse kanter.

Hvis du får lyst til en kontrast til den lokale mad, så tag til den pulserende og meget populære by Playa de las Americas. Her kan du sippe til lækre frugtcocktails på trendy pubber og luksuriøse barer, eller danse hele natten på mange af de travle klubber langs med hovedgaden. Hvis al hedonismen har givet dig lidt hovedpine dagen derpå, kan du slå dig ned på Playa de las Americas' flotte strand, slappe helt af i en liggestol og suge omgivelsernes skønhed til dig. 

Nattelivet i Golf del Sur

Efter mørkets frembrud foregår tingene i Golf del Sur på en afslappet og 'casual' måde. Det er ikke stedet, hvis du er ude efter natklubber, hvor du kan danse natten lang, men du kan sagtens have en fremragende aften ude, hvis du vil suge noget lokal kultur til dig og slappe af med en drink. 

Resortet besøges mest af golfspillere, ældre og par, så underholdningen er primært centreret omkring hotellerne, hvor aftenshows inkluderer live musik og alle slags forestillinger. 

Der er nogle små barer, der holder aftenåbent rundt omkring i Golf del Sur, og restauranterne er åbent til sent, så du behøver bestemt ikke at skynde dig med din middag. Hvis du vil have en rigtigt livlig aften og nat ude, så tag til Los Cristianos eller Playa de las Americas, hvor du kan besøge et meget stort udvalg af hyggelige barer langs med stranden, feste igennem til den lyse morgen og derefter nemt tage den korte tur hjem til Golf del Sur. 

Ferie med hele familien

En ferie i Golf del Sur er i udgangspunktet mest af alt noget for et voksent publikum, da de fleste faciliteter i resortet er skabt for golfspillere og ældre ægtepar. Men det kan faktisk også være et rigtigt godt sted at tage på familieferie med børn, da omgivelserne er rolige og afstanden til mange sjove attraktioner for hele familien er til at overskue. Der er to temaparker i nærheden, som du kan besøge på dagsture: Aqualand, som har sjove vandrutsjebaner og pools for alle aldre, også de voksne, og Jungle Park, som er fyldt med eksotiske dyr, som børn vil elske at møde, og hvor du kan se tre live shows om dagen. 

At cykle eller vandre rundt i det smukke landskab omkring byen er en fantastisk aktivitet for hele familien, og der er mange spektakulære udsigter og en interessant natur at udforske. Hvis du vil have en dag ude ved havet, så besøg Los Cristianos, hvor børnene kan lege i det fine, tillokkende sand mens du solbader. 

Rejser for par

Golf del Sur er en perfekt destination at rejse til på en romantisk ferie for to med din partner. De betagende omgivelser og den rolige atmosfære gør det nemt at få romantikken til at blomstre. Naturligvis er det især par, der elsker at spille golf, som vil blive virkelig imponerede over faciliteterne i Golf del Sur, men det er ikke et must at være golfentusiast for at kunne nyde al naturskønheden i området. 

Sejl en tur i en gennemsigtig kajak, så du kan se de mystiske landskaber og det rige liv under havets overflade, eller tag med på et klassisk cruise på en båd med glasbund, så du kan nyde synet af hvaler og delfiner. 

Hvis du ikke har lyst til at sejle, kan du i stedet prøve at snorkle, for på denne måde kigge nærmere på det fascinerende, maritime dyreliv og besøge nogle undersøiske grotter. 

Du kan også tage på en 'solnedgang og stjerner'-tur med en sporvogn, hvor du får rig lejlighed til at lade dig betage af den fantastiske nattehimmel over Tenerife, eller tilbringe en aften med at prøvesmage de forskellige, lokale vine. 

Aktiviteter

Hvis du er på golfferie i Golf del Sur, kan du være sikker på, at dine daglige udfordringer på den smukke, grønne golfbane giver dig masser af motion på din rejse. Men er du på udkik efter endnu mere action, kan du nemt finde det i resortet eller omgivelserne. Eksempelvis kan du give dig i kast med eventyr på de blå bølger med kajak eller snorkel, og udforske livet under havets overflade og de mystiske, undersøiske grotter. 

Hvis du hellere vil tæt på livet i bjergene, så venter Spaniens højeste tinde - Teide - på dig. Du kan komme op til toppen enten ved at vandre, hvilket tager nogle timer, eller med en lift. På din vej op og fra toppen kan du forvente en storslået udsigt over øen og havet.

Udsigt for alle pengene kan du også få på mange andre måder på denne naturskønne vulkanø. Hvorfor ikke få det fulde overblik og se Golf del Sur fra luften med en adrenalin-fremkaldende paragliding-tur, hvor du flyver sammen med en professionel? 

At cykle (især mountain bike) og vandre er oplagt i regionen, og du finder mange spændende ruter her. Specielle 'bike tours' tager dig igennem lavalandskaber, skove, vulkaner og langs med de smukke kystveje i og omkring Golf del Sur. 

Kulturlivet

Den bedste og nemmeste måde at komme ud og opleve kulturen i Golf del Sur er til fods, så tag endelig med på en guidet tur, hvis du har muligheden. Via din guide kan du få mange spændende informationer om historien og landskabet i dette skønne og unikke hjørne af verden. 

At vandre til Teide eller de andre vulkaner på Tenerife vil hurtigt få dig til at sætte stor pris på naturens rigdom og variation på øen, og en gåtur gennem markederne, gaderne og naturparkerne i Golf del Sur og omegn vil give dig indsigt i det daglige liv, som det leves af de lokale øboere på Tenerife. 

En sjov og informativ måde at suge noget af atmosfæren i Golf del Sur til dig på, er at besøge nogle af vingårdene og vinproduktionerne i regionen, hvor du kan smage på vine og se, hvordan druerne dyrkes og de herlige dråber produceres. 

Vejret i Golf del Sur

Glem alt om regn! Temperaturerne her i Golf del Sur rangerer mellem 15 grader i skyggen om vinteren og 30 grader i skyggen om sommeren, så lad blot dine uldsokker blive hjemme i skuffen. Husk tilgengæld rigeligt med solcreme! Især i sommerhalvåret, hvor solen oftest er skarp. Poolen og Atlanterhavets svalende bølger venter på dig, og på Tenerife er badesæsonen lang og god! 

Landskabet

Golf del Sur er et tillokkende samsurium af stærke farver. Golfbanens frodige, livgivende, grønne nuance står i smuk kontrast til det klare, azurblå hav og de mystiske kyststrækninger med rå klipper og sort, vulkanisk sand. Over det altsammen knejser de mægtige bjerge i baggrunden. Teide er nok det bedste sted at få en fuld panoramaudsigt over hele øen, men tættere på dit hotel i Golf del Sur mangler du heller ikke muligheder for at suge pragtfulde udsigter til dig og lade romantikken blomstre frem i dit sind. Gå f.eks. en romantisk slentretur på den lille fiskerihavn Las Galletas, og nyd synet af havet og bjergene, der omgiver dig.

Bestil billige rejser til Golf del Sur online

Brug søgemaskinen fra Escapeaway når du skal finde billige rejser til Golf del Sur. Vi søger automatisk efter de bedste ferieboliger, feriehuse, ferielejligheder og hoteller i Golf del Sur. Fælles for alle er, at de ligger i toppen med gode anmeldelser fra både vores egne gæster og fra gæster i andre lande. Samtidig har og får du friheden til at søge med valgfri rejsedato, valgfri rejselængde og nettets bedste priser på både fly og indkvartering.

Vi har med andre ord gjort det store arbejde for dig - nu skal du bare bestemme, hvornår du vil rejse til Golf del Sur - og med hvem. Der er mulighed for afrejse fra bl.a. København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg lufthavn. Søgemaskinen sammenligner automatisk de bedste priser på flybilletter med både rutefly og lavprisselskaber og kombinerer dem med vores udvalgte ferieboliger i Golf del Sur. Alle dele af rejsen samles herefter i en pakkerejse med rejsegaranti, så du får det bedste af begge verdener. Tilføj billeje eller transfer (transport tur/retur mellem lufthavnen og dit hotel) til pakken for den bedste og mest fleksible oplevelse, når du ankommer til rejsemålet.

God rejse!

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Golf del Sur