Rejser til Guia de Isora

En rejse til Guia de Isora giver dig de bedste rammer om en solferie på Tenerife. Du er tæt på såvel skønne strande som det krystalblå hav og hyggelige landsbyer, og du kan glæde dig til at nyde udsigten over både vulkanen Teide og La Gomera.

Guia de Isora er et vidunderligt sted at holde ferie, og fuld af gyldne, hemmelighedsfulde løfter. Uanset, om du kunne tænke dig at bruge en masse tid på at udforske de brostensbelagte landsbyer, der ligger for foden af Teide, eller vandre gennem de velduftende, eksotiske skove i regionen, er Guia de Isora stedet, der sikrer dig rammerne om en dejlig og begivenhedsrig rejse til Tenerife.

Her ude mod Tenerifes vestlige kyst kan du glæde dig til stille strande, der frister hele familien. Playa San Juan byder på charmerende, vuggende både og lækkert sand, men vil du prøve kræfter med bølgerne på et surfbræt, er det snarere det lune vand omkring Alcala, du skal søge mod. Udover strandene har du et væld af aktivitetsmuligheder på din ferie, hvis du ikke er til sand mellem tæerne.

Velkommen hos Escapeaway! Guia de Isora er en destination på De Kanariske Øer, som vi i øjeblikket ikke tilbyder rejser til. Du kan derfor med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev og på den måde være blandt de første til at få besked, når vi lancerer rejser til Guia de Isora. Hos Escapeaway finder du udelukkende en samling af nøje udvalgte hoteller med gode anmeldelser, og mens du venter på, at vi lancerer rejser til Guia de Isora, kan du jo tage et kig på nogle af de mange andre lækre steder på Tenerife, f.eks.:

>> Billige rejser til Costa Adeje
>> Eller book en rejse til Tenerife herInformation og fakta

Skal du rejse til Tenerife på ferie og bo i området omkring Guia del Isora har jeg her samlet nogle få informationer og fakta om byen.

Vandreture og vandsport

Byens Diving Centre sørger for alt, hvad du skal bruge for at udforske den eventyrlige verden under vandet mellem de nærliggende koralrev, mens vindsurfing er den mest fristende, vandrelaterede sportsgren at kaste sig over ud for Acalas kyster, når du holder ferie i Guia de Isora. Som et alternativ til livet i nærkontakt med det våde element kan du forblive tørskoet og gå på eventyr i det frodige landskab og de de små, charmerende byer inde i landet. På den måde giver du dig selv de bedste lejligheder til at komme i nærkontakt med den skønne natur og nyde de fremragende udsigter over landskabet på Tenerife. Og bare rolig - du er aldrig langt fra en vinbar, så der bliver rig mulighed for at holde pauser undervejs på dine vandreture! 

Du vil også kunne nyde godt af det faktum, at Tenerife har en perfekt beliggenhed ud for Afrikas kyst, hvilket forkæler dig med solskin året rundt. Det er noget af det, der gør en strandferie på en af de Kanariske Øer anderledes end rejser til resten af Spanien. Ferie i Guia de Isora er også en perfekt lejlighed til at udforske den særdeles smukke og lokkende natur på og omkring Teide; den mægtige vulkan, som er øens kendemærke. Skulle du blive fristet til at vende dig om og kigge væk fra det krystalklare vand bare et øjeblik, mens du ligger på stranden, møder dine øjne det imponerende og mystiske syn Teide, og en rejse til Tenerife er ikke komplet uden at besøge vulkanen. 

Hvorfor rejse til Guia de Isora?

Du befinder dig her på Tenerifes smukke vestkyst, som ligger ved foden af mægtige Teide, og har udsigt til naboøen La Gomera

Byen, som også hedder Guia de Isora, ligger ca. 5 kilometer inde i landet fra kysten. Nogle af dens gader, som til begge sider er tæt bebygget med pastelfarvede, lave huse, er knap nok brede nok til biler, mens småbitte pladser lægger jord til kønne kirker og en masse skyggefulde palmetræer, som du vil fryde over i den kanariske hede. I byen finder du mange restauranter og barer, hvor stemningen er typisk kanarisk. 

Lidt længere ned ad kysten ligger de to større ferieområder Playa San Juan med sin promenade og havn, og Alcala, en fiskerlandsby, som er populær blandt vindsurfere. Begge byder på både sandstrande og strande med småsten. 

Landskabet her i området er dramatisk, og du kan se frem til at nyde nogle skønne udsigter over Teide og La Gomera. Bestil billige rejser til Guia de Isora online

Brug søgemaskinen fra Escapeaway når du skal finde billige rejser til Guia de Isora. Vi søger automatisk efter de bedste ferieboliger, feriehuse, ferielejligheder og hoteller i Guia de Isora. Fælles for alle er, at de ligger i toppen med gode anmeldelser fra både vores egne gæster og fra gæster i andre lande. Samtidig har og får du friheden til at søge med valgfri rejsedato, valgfri rejselængde og nettets bedste priser på både fly og indkvartering.

Vi har med andre ord gjort det store arbejde for dig - nu skal du bare bestemme, hvornår du vil rejse til Guia de Isora - og med hvem. Der er mulighed for afrejse fra bl.a. København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg lufthavn. Søgemaskinen sammenligner automatisk de bedste priser på flybilletter med både rutefly og lavprisselskaber og kombinerer dem med vores udvalgte ferieboliger i Guia de Isora. Alle dele af rejsen samles herefter i en pakkerejse med rejsegaranti, så du får det bedste af begge verdener. Tilføj billeje eller transfer (transport tur/retur mellem lufthavnen og dit hotel) til pakken for den bedste og mest fleksible oplevelse, når du ankommer til rejsemålet.

God rejse!

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Guia de Isora